Saol canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz... Turgut hocaya ben önerdim o da yapalım dedi, ben demeseydim bunları da yapalım dermiydi bilmiyorum... serum bağışıklık baskılayıcı bir ilaç, 4. Kaybım olunca biraz araştırmaya girdim ve serum tedavisine denk geldim, bazen bağışıklığımız kuvvetli olunca rahimde olan embriyoyu yabancı madde olarak görüyor ve imha ediyor... embryoglue da embryonun daha iyi tutulmasını sağlıyor, embriyoları transferden 1 saat önce solüsyon içinde bekletiyorlar böylelikle daha iyi tutunma sağlıyormuş....2 tedavinin de kısaca özeti bunlar, başarı oranları çok yüksek ikisinin de, kimin yaptırdıgını okusam pozitif sonuç aldıklarını söylediler, fiyatlarına gelince intralipid zaten piyasada yok muadili omegaven var acıbadem de sordum 1500 tl dedi ama ben eczaneden 160 tl ye alıp devlet hastanesinde bedavaya taktırdım, embriyoglue da 1700 tl, kafana takılan başka bişi olursa sorabilirsin. Bu arada kızlar yarın 13.00 da transferim olacak hayırlısıyla, dualarınıza talibim