Yaşın alarm vermiyor, o zaman kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla )
Evet canım vajinal bakıyorlar. Üstten 7. Haftadan sonra duyulabiliyor.Vajinal yolla bakilincadami o haftalarda duyulur
Ne kadar güzel 2 haber almışsınız :)Selam kizlar nasilsiniz ben bir kac gun once hastaydim gebelik agir geciyor yemek yiyemiyorum midem tuaf yedigimde pisman oluyorum zaten yemekten tiksindim istahim gitti kilo verdim tansyonum dusuyor baya bas donmesi oluyor bende surekli uyuyorum zaten Amaaaaaa deger mi tabikidi deger dun bebis sevgililer gunu hediyesi yapti minik kalp atisi gorduk ve duyduk alahim isteyen herkese nasip etsin o kadar guzelki cok mutlu olduk agladim duygulandimBide en yakin arkadasimin hamile oldugunu ogrendim tesaduf oldu buda cok mutlu etti beraber bebislerimiz buyuturuz insallah yani durumular bu sekilde
Başlayabilirsin dinlenmiştir.Canım sizi okuyrm opudan sonraki 2.adetime az kaldı sence tedaviye başlayayım mi 2.opuy
Teşekkür ederimMerhaba,
Tedavi sebebiniz neydi acaba?
Bende dusuk rezerv durumu var.
Bu 4.denemem olacak.
Ilk iki denemede hep 1 embriyo olustu ancak tutmadi.
3.denemede ise saglikli yumurta cikmadi,sonlandi tedavi.
Bana da doktorum gonal f,Pergoveris,Norditropin verdi.
Sizin yorumunuzu gorunce bi umitlendim
Umarim bende de saglikli yumurtalar olusur
Transferiniz olacak sanirim,en guzel sonuca ulasmaniz dilegiyle
Sevindim senin adına, gözümün önüne geldi kalp atışını duyunca bende ağlamıştım. Nasıl bir duygu iyi bilirimSelam kizlar nasilsiniz ben bir kac gun once hastaydim gebelik agir geciyor yemek yiyemiyorum midem tuaf yedigimde pisman oluyorum zaten yemekten tiksindim istahim gitti kilo verdim tansyonum dusuyor baya bas donmesi oluyor bende surekli uyuyorum zaten Amaaaaaa deger mi tabikidi deger dun bebis sevgililer gunu hediyesi yapti minik kalp atisi gorduk ve duyduk alahim isteyen herkese nasip etsin o kadar guzelki cok mutlu olduk agladim duygulandimBide en yakin arkadasimin hamile oldugunu ogrendim tesaduf oldu buda cok mutlu etti beraber bebislerimiz buyuturuz insallah yani durumular bu sekilde
Kendime yandaş arıyorumCanım sizi okuyrm opudan sonraki 2.adetime az kaldı sence tedaviye başlayayım mi 2.opuya
Canım Merhaba,Rabia yilmaz
Mide bulantınız ne zaman başladı ? Öğrendikten sonra ne zaman doktora gittiniz ?Selam kizlar nasilsiniz ben bir kac gun once hastaydim gebelik agir geciyor yemek yiyemiyorum midem tuaf yedigimde pisman oluyorum zaten yemekten tiksindim istahim gitti kilo verdim tansyonum dusuyor baya bas donmesi oluyor bende surekli uyuyorum zaten Amaaaaaa deger mi tabikidi deger dun bebis sevgililer gunu hediyesi yapti minik kalp atisi gorduk ve duyduk alahim isteyen herkese nasip etsin o kadar guzelki cok mutlu olduk agladim duygulandimBide en yakin arkadasimin hamile oldugunu ogrendim tesaduf oldu buda cok mutlu etti beraber bebislerimiz buyuturuz insallah yani durumular bu sekilde
Canim mide bulantim tam 6+0 basladi tam istahim tamamen kapandi surekli tok hissiyatım var yemek istemiyorum bayılmamak için yiyorum ama sonra pişman oluyorım kotu oluyorumMide bulantınız ne zaman başladı ? Öğrendikten sonra ne zaman doktora gittiniz ?
Benim doktorum suan bekle 2 hafta sonra git dedi.
Ama ılac yazacak bana yine de
Nasıl kalıp atışları için mi soruyorsunuz , benim keseden 10 gun sonra kalp atışı tam 6+3 gittim doktora ilac vitamin hiç bişey vermek istemedin ondan ınce ama dun bana mutlivitamşn osteofen 2-2 değil 1-1 dusurdu ilacları azaltxaz dedi artıkMide bulantınız ne zaman başladı ? Öğrendikten sonra ne zaman doktora gittiniz ?
Benim doktorum suan bekle 2 hafta sonra git dedi.
Ama ılac yazacak bana yine de
Normal panik yapma arada oluyor banada gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyorKizlar karnım agryor baya lekeleenme filan yok ama normalmi 5+6 günlük lekelenmem dün olmuştu bugün hiç olmadi
Böyle değişik bir ağrı karnim kaslyor sanki karnimda tam ağrıNormal panik yapma arada oluyor banada gece oluyor bazen uykumdan uyandırıyor
Nasıl kalıp atışları için mi soruyorsunuz , benim keseden 10 gun sonra kalp atışı tam 6+3 gittim doktora ilac vitamin hiç bişey vermek istemedin ondan ınce ama dun bana mutlivitamşn osteofen 2-2 değil 1-1 dusurdu ilacları azaltxaz dedi artık
Canim transferin hayirli olsun bebis olarak saglikla kucagina da almak nasip olsun. Bu serum ve emriyoglue ne tam olarak Turgut hoca mi tavsiye etttiAaaa evet hatırladım canım ya kusura bakma çok kişi olunca karıştırıyorum ki hatta seni yakından takip edecektim, malum bende çarşamba gunu inşallah transfere giricem, yarın ve transferin ertesi günü serumum var onları taktırıcam, çarşamba da embriyoglue uygulanacak, inşallah sonu seninkine benzer, değerin çok güzel, rabbim gönlüne göre versin artık çift mi istersin tek mi
Uyuku tansyon ve yorgunluk once midem icin 6 haftada ama herkeste farkli arkadasim tam tersi herseyi yiyor enerjisi yerinde ben hep uyurum hic yemiyorumEvet kalp atıs sonrası mı başladı tüm belirtiler bulantı vs
Bende ne mide bulantısı ne başka bsy hiç bsy yok canım. Annemde hep sonra olur dıyor.Uyuku tansyon ve yorgunluk once midem icin 6 haftada ama herkeste farkli arkadasim tam tersi herseyi yiyor enerjisi yerinde ben hep uyurum hic yemiyorum
Saol canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz... Turgut hocaya ben önerdim o da yapalım dedi, ben demeseydim bunları da yapalım dermiydi bilmiyorum... serum bağışıklık baskılayıcı bir ilaç, 4. Kaybım olunca biraz araştırmaya girdim ve serum tedavisine denk geldim, bazen bağışıklığımız kuvvetli olunca rahimde olan embriyoyu yabancı madde olarak görüyor ve imha ediyor... embryoglue da embryonun daha iyi tutulmasını sağlıyor, embriyoları transferden 1 saat önce solüsyon içinde bekletiyorlar böylelikle daha iyi tutunma sağlıyormuş....2 tedavinin de kısaca özeti bunlar, başarı oranları çok yüksek ikisinin de, kimin yaptırdıgını okusam pozitif sonuç aldıklarını söylediler, fiyatlarına gelince intralipid zaten piyasada yok muadili omegaven var acıbadem de sordum 1500 tl dedi ama ben eczaneden 160 tl ye alıp devlet hastanesinde bedavaya taktırdım, embriyoglue da 1700 tl, kafana takılan başka bişi olursa sorabilirsin. Bu arada kızlar yarın 13.00 da transferim olacak hayırlısıyla, dualarınıza talibimCanim transferin hayirli olsun bebis olarak saglikla kucagina da almak nasip olsun. Bu serum ve emriyoglue ne tam olarak Turgut hoca mi tavsiye ettti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?