• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Yok taze 3cü gün empryosu sanirim seninle konusmustuk irtralipid serum ve empryo glue kullanildi sadece 14cü gün verdim ve 951 cikti
Kese 1500 olunca görünüyormuş dıye okudum . Senın kese 2 gün sonra görünür ozaman çift mi tek mi öğreniriz bana da çift gibi geliyo 🧿

Kese 1500 olunca görünüyormuş dıye okudum . Senın kese 2 gün sonra görünür ozaman çift mi tek mi öğreniriz bana da çift gibi geliyo 🧿
Evet görünür aslinda ama yurd disinda yasadigin icin hemen vermiyorlar randevu direk kalp atisiyla birlikte görmek istedikleri icin mecbur 01.03 beklicem

Aaaa evet hatırladım canım ya kusura bakma çok kişi olunca karıştırıyorum ki hatta seni yakından takip edecektim, malum bende çarşamba gunu inşallah transfere giricem, yarın ve transferin ertesi günü serumum var onları taktırıcam, çarşamba da embriyoglue uygulanacak, inşallah sonu seninkine benzer, değerin çok güzel, rabbim gönlüne göre versin artık çift mi istersin tek mi🤗
Aynen insan kim kimdi karistiriyor ama sen birbirimizi haberdar edelim deyince ve ayni seyi uygulicaksin o yüzden aklimda kalmis .. inshallah rabbim sanada nasip eder bol bol dua et canim allahin izni ile tutunacak … hangisi ise yaradi gercekten bilmiyorum ama iyki yaptirmisim .. transferden sonra her iki üc güne bi balik yemeye calisdim , hergün iki dilim ananas yedim kabak cekirdegi yedim saglikli beslenmeye calisdim ama canim cekincede saglikli olmasada yedim napim 3 gün yatim oturdum sadece ihtiyaclar icin kalktim sonra yavas yavas kendimi yormadan yaptim bide erkenden yapma testi morelin bozulmasin ta 10 cu gün yaptim oda esimin zoruyla bana kalsa yine yapmazdim okadar korkuyodumki yine olmadi diye cünkü ara sira adet agrisi gibi agrim oldu dedim aha geliyo yine olmadi ama sükür normalmis gögüslerim adet olacaklari zaman daha hasas oluyo okadar hasas deyiler hala arada bi sol kasigima girdi sadece agri … öyle fazlda bi belirti olmadi idrar testini gördükten ertesi gün sabah bulantim oldu ama kusmadim iyce inandim .. gönlünü hep verah tut elini karnina koy dua et hep ordaymis gibi allahin izniyle kimsenin kucagi bos kalmasin inshallah .. tek mi cift mi istersin diye sormusun aslinda 8 yumurtam toplandibi gün sonra arandi sadece birinin döllendini söylediler 3 cü güne trnsfer randevusu verdiler o an cok üzülmüstüm sadece bitane kalmis oda dayanacakmi acaba diye ama dedim hayirlisiysa olsun hayirsisa olmasin ve transfer günü gitim doktorun bitane daha sonradan döllendi dedi ama donduramayiz onuda koyalim istersen cift olsun dedi dünyalar benim oldu aklima hep iki koydurmak vardi cünki 3. deneme biri tutmasa biri tutar belki diye oyüzden tek veya ikiz fark etmiyor saglikli bi sekilde kucagima alayimda yeter .. baya uzun oldu türkcemden dolayi özür dilerim cok hatalarim var kesin.. bisey sormak istersen burdayim ben yazman yeterli rabbim gönlüne göre versin inshallah ❤️

Aynen insan kim kimdi karistiriyor ama sen birbirimizi haberdar edelim deyince ve ayni seyi uygulicaksin o yüzden aklimda kalmis .. inshallah rabbim sanada nasip eder bol bol dua et canim allahin izni ile tutunacak … hangisi ise yaradi gercekten bilmiyorum ama iyki yaptirmisim .. transferden sonra her iki üc güne bi balik yemeye calisdim , hergün iki dilim ananas yedim kabak cekirdegi yedim saglikli beslenmeye calisdim ama canim cekincede saglikli olmasada yedim napim 3 gün yatim oturdum sadece ihtiyaclar icin kalktim sonra yavas yavas kendimi yormadan yaptim bide erkenden yapma testi morelin bozulmasin ta 10 cu gün yaptim oda esimin zoruyla bana kalsa yine yapmazdim okadar korkuyodumki yine olmadi diye cünkü ara sira adet agrisi gibi agrim oldu dedim aha geliyo yine olmadi ama sükür normalmis gögüslerim adet olacaklari zaman daha hasas oluyo okadar hasas deyiler hala arada bi sol kasigima girdi sadece agri … öyle fazlda bi belirti olmadi idrar testini gördükten ertesi gün sabah bulantim oldu ama kusmadim iyce inandim .. gönlünü hep verah tut elini karnina koy dua et hep ordaymis gibi allahin izniyle kimsenin kucagi bos kalmasin inshallah .. tek mi cift mi istersin diye sormusun aslinda 8 yumurtam toplandibi gün sonra arandi sadece birinin döllendini söylediler 3 cü güne trnsfer randevusu verdiler o an cok üzülmüstüm sadece bitane kalmis oda dayanacakmi acaba diye ama dedim hayirlisiysa olsun hayirsisa olmasin ve transfer günü gitim doktorun bitane daha sonradan döllendi dedi ama donduramayiz onuda koyalim istersen cift olsun dedi dünyalar benim oldu aklima hep iki koydurmak vardi cünki 3. deneme biri tutmasa biri tutar belki diye oyüzden tek veya ikiz fark etmiyor saglikli bi sekilde kucagima alayimda yeter .. baya uzun oldu türkcemden dolayi özür dilerim cok hatalarim var kesin.. bisey sormak istersen burdayim ben yazman yeterli rabbim gönlüne göre versin inshallah ❤️
Allah razı olsun canım ,rabbim her istediğini versin inşallah,yeğenimizin gelişmelerinden haberdar et bizi 😉

Kizz nasıl Antep benim doktoruma git
Canım sen hangisine gidiyordun ? Unuttum.
Erkek istiyorum ama vallahi erkekler de uçmuş fiyatlar. Hepsi para tuzagı
Keske Adana da olsaydım da Bülent hoca en azından takip ederdi belki( takip ve doğum yaptırmıyor dıye biliyorum)

Canım sen hangisine gidiyordun ? Unuttum.
Erkek istiyorum ama vallahi erkekler de uçmuş fiyatlar. Hepsi para tuzagı
Keske Adana da olsaydım da Bülent hoca en azından takip ederdi belki( takip ve doğum yaptırmıyor dıye biliyorum)
Bülent hoca 900₺ istese de değer o adama. En son 700₺ idi.

Sağlık ocağı da devlet hastanesine gönderiyor
Acaba devlete mi versem ki.
Ama aynı laboratuvar olsun dedi.
Bir de folıkasit e başlama suan dedı
Evde folbıol var başlasam mı acaba doktora a gidene kadar bilemedim
İnşallah sonuna kadar sağlıkla gitsin
Tüm herkese çok dua ediyorum mucizeler sizlerle olsun 💕💕💕
Eğer başka bir vitamin ilacı kullanıyorsanız içmeye gerek yok çünkü folbiol un içinde çok fazla miktar da folik asit varmış o bile fazla demişti dün doktorum o yüzden başka vitamin hapına geçelim dedi ki sizin gibi benim de gönlümde kaldı görümcem de doktor hemen ona danıştım doğruladı yani birinden birini kullanmak daha mantıklı.

Eğer başka bir vitamin ilacı kullanıyorsanız içmeye gerek yok çünkü folbiol un içinde çok fazla miktar da folik asit varmış o bile fazla demişti dün doktorum o yüzden başka vitamin hapına geçelim dedi ki sizin gibi benim de gönlümde kaldı görümcem de doktor hemen ona danıştım doğruladı yani birinden birini kullanmak daha mantıklı.
Canım vitaminler dün bitti (gebelık hazırlıkları ıcın kullandıklarım) bu sabah folbıol aldım.
Bugün de Adana da Kİ doktorum ılac verecek 2.test sonucundan sonra. Tşk ediyorum bilgi için folbiol çok etkili olduğunu bilmiyordum. Yarından sonra yazdıklarını kullanırım

Tatlım ben folik kullandım. Arada da ocean plus (balık yağı). Avakado günde yarım. Keçi boynuzu özü ve keçi boynuzun ham olanı.
7 toplandı. Biri küçüktü 6 kaldı. 4 ü döllendi. 6. Güne 2 kaldı. Bu bile benim için çok büyük başarı.
Merhaba,
Tedavi sebebiniz neydi acaba?
Bende dusuk rezerv durumu var.
Bu 4.denemem olacak.
Ilk iki denemede hep 1 embriyo olustu ancak tutmadi.
3.denemede ise saglikli yumurta cikmadi,sonlandi tedavi.
Bana da doktorum gonal f,Pergoveris,Norditropin verdi.
Sizin yorumunuzu gorunce bi umitlendim🙈
Umarim bende de saglikli yumurtalar olusur🙌
Transferiniz olacak sanirim,en guzel sonuca ulasmaniz dilegiyle🧡

Back