• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canım genetik yaptırmak ayrı ücret emriyo başına PGT 250 dolar + NGS 350 dolar
Genetik bakmak emriyonun sağlıklı çıkmasıyla tutunma ve gebelik devamı için iyi
Yaş kaç senin 40 sonrası hep istenir
Ben düşük yaptığım için doktor tüp yapalım genetik bakalım dedi

Canım yaş 31 benım.
Aslında doktor bana bekle dedi Ağustos ayında t rahim ameliyatım olmustu. Ben de sabırsızlık oldu tüp bebek olsun dedim.
Insallah iyi olur

Kızlar selamlar, havuç suyu ve ananas a ne zaman başlayacağız (konuşmuştuk ya) biliyor musunuz embrıyo sonrası mı yoksa öncesinde de olsa bsy olur mu?

Keçi boynuzu özü içiyoruz eşimle. Başka ne yesek içsek. ? Kan ilacıma başladım, evde olan folik asit kullanmaya başladım.

Öncesi doktor bana gonamax verdi omepaQ10 verdi
Biz bu süreçte eşime sperm ultrason baktırdik vitamin mineral baktırdik
Eşlerinde folik asit kullanması iyi
Ben dün gittim dahiliye gerekli bütün testlere bakıldı vitamin mineral bağışıklıkla troidle ilgili tedavi öncesi varsa bı durum önlem alalım die

Bilmiyorum fazla mı? Şehir dışından gittiğimiz için olabilir çok yormuycam sizi dedi. Normalde nasıl oluyor ?
kafanı karıştırmak istemiyorum ordu trabzon arası gun aşırı gitmiştim ilk denememde. doz değişikliği gerekiyor gidişata göre
bu seferkindede ordu giresun git gel yaptım 2-3 gun aralıklarında
çokmu uzak sizin gideceğiniz yer doktorlarımızada güvenmemiz gerekiyor tabiki bilemedim vardır bir bildikleri mutlaka

Sabah yüz yüze de görüştüm dr umla ; sorun değil , LH yukselmesin önemli olan o , dedi .
Bende bugün gittim kan aldılar yine. E2 ye bakıyorlarmış. İlaçlardan dolayı kontrol ediyoruz dedi. İlk iğneye başladığımda da bakmışlar. Tabi ben sonuçlarını bilmiyorum doktora gidiyor direk.

Bende bugün gittim kan aldılar yine. E2 ye bakıyorlarmış. İlaçlardan dolayı kontrol ediyoruz dedi. İlk iğneye başladığımda da bakmışlar. Tabi ben sonuçlarını bilmiyorum doktora gidiyor direk.
Bugün de aldılar evet , 755 çıkmış. E-devlette görünüyor benim sonuçlar. Akşam catlatma iğnesi vurulacagim . Kısmetse perşembe sabah da toplama olacak .

Bugün de aldılar evet , 755 çıkmış. E-devlette görünüyor benim sonuçlar. Akşam catlatma iğnesi vurulacagim . Kısmetse perşembe sabah da toplama olacak .
Kaç yumurta gözüküyor sizde. İnşallah sağlıklı olur. Bu son olur. Sizde bizde çektiklerimizle mükafatlandırılırız. Çok amin 🙂🤲

Back