- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.787
- 773
Öyle herşey nasip kısmetEvet beni de korkutan bu hasta olunca tutanamıyor bende yaptırsam mı kuzenlerimin 1i baktırdı 2 si baktırmadı üçününde tuttu .Allah ım kime can vereceğini biliyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle herşey nasip kısmetEvet beni de korkutan bu hasta olunca tutanamıyor bende yaptırsam mı kuzenlerimin 1i baktırdı 2 si baktırmadı üçününde tuttu .Allah ım kime can vereceğini biliyor .
Canım genetik yaptırmak ayrı ücret emriyo başına PGT 250 dolar + NGS 350 dolar
Genetik bakmak emriyonun sağlıklı çıkmasıyla tutunma ve gebelik devamı için iyi
Yaş kaç senin 40 sonrası hep istenir
Ben düşük yaptığım için doktor tüp yapalım genetik bakalım dedi
Sen ne zaman basliyosunKeçi boynuzu özü içiyoruz eşimle. Başka ne yesek içsek. ? Kan ilacıma başladım, evde olan folik asit kullanmaya başladım.
Belki de olurdu ama çok sabırsız oluyoz isteCanım yaş 31 benım.
Aslında doktor bana bekle dedi Ağustos ayında t rahim ameliyatım olmustu. Ben de sabırsızlık oldu tüp bebek olsun dedim.
Insallah iyi olur
Sen ne zaman basliyosun
EVET ADETLİYKENDE ALTTAN MUAYENE YAPILIYORKızlar bide adetin 2.günü doktor gel diyor ya tedavi başlangıcı için ozamn alttan muayene ediyorum
kontrol aralığı fazla değilmiCuma başladım. Bu cuma kontrol var. Kontrol de hangi gün toplama olacak diye planlayacaklar. Yani suan iğneleri oluyorum.
Sabah yüz yüze de görüştüm dr umla ; sorun değil , LH yukselmesin önemli olan o , dedi .Bende de geçen sene 442 çıkmış. Ama transfer yapılmıştı. Ne olduğunu bilmiyorum. Hiç araştırmadım.
kontrol aralığı fazla değilmi
kafanı karıştırmak istemiyorum ordu trabzon arası gun aşırı gitmiştim ilk denememde. doz değişikliği gerekiyor gidişata göreBilmiyorum fazla mı? Şehir dışından gittiğimiz için olabilir çok yormuycam sizi dedi. Normalde nasıl oluyor ?
Bende bugün gittim kan aldılar yine. E2 ye bakıyorlarmış. İlaçlardan dolayı kontrol ediyoruz dedi. İlk iğneye başladığımda da bakmışlar. Tabi ben sonuçlarını bilmiyorum doktora gidiyor direk.Sabah yüz yüze de görüştüm dr umla ; sorun değil , LH yukselmesin önemli olan o , dedi .
Bugün de aldılar evet , 755 çıkmış. E-devlette görünüyor benim sonuçlar. Akşam catlatma iğnesi vurulacagim . Kısmetse perşembe sabah da toplama olacak .Bende bugün gittim kan aldılar yine. E2 ye bakıyorlarmış. İlaçlardan dolayı kontrol ediyoruz dedi. İlk iğneye başladığımda da bakmışlar. Tabi ben sonuçlarını bilmiyorum doktora gidiyor direk.
hayırlısıyla inşallah sağlıklı yumurtalarınız olurBugün de aldılar evet , 755 çıkmış. E-devlette görünüyor benim sonuçlar. Akşam catlatma iğnesi vurulacagim . Kısmetse perşembe sabah da toplama olacak .
Insallah , Aminhayırlısıyla inşallah sağlıklı yumurtalarınız olur
Kaç yumurta gözüküyor sizde. İnşallah sağlıklı olur. Bu son olur. Sizde bizde çektiklerimizle mükafatlandırılırız. Çok aminBugün de aldılar evet , 755 çıkmış. E-devlette görünüyor benim sonuçlar. Akşam catlatma iğnesi vurulacagim . Kısmetse perşembe sabah da toplama olacak .
4 gözüküyor şimdilik. 2 tane 18 mm . 2 tane 16 mm . Insallah sağlıklı ve son olur gercekten . Çok Amin evetKaç yumurta gözüküyor sizde. İnşallah sağlıklı olur. Bu son olur. Sizde bizde çektiklerimizle mükafatlandırılırız. Çok amin
yaşlarımız çok yakın profilinize göre sizde durum ne yumurtalarınız toplandımıKaç yumurta gözüküyor sizde. İnşallah sağlıklı olur. Bu son olur. Sizde bizde çektiklerimizle mükafatlandırılırız. Çok amin