• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhabalar ben de Aret kamar hastasıyım. İnşallah tedaviniz yolunda gider 🙏 hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Bir de doktor ne önerdi? 5. Gün mü 3. Gün mü embriyosu?
Merhaba , henüz yumurta toplama aşamasındayım şuan için iyi gidiyor çok heyecanlıyım siz hangi aşamadasınız ? hayırlısı olsun hepimiz için insallah

Selamlar, bende bugun ilk kontrole gittim ilk iğnemi oldum sürece başladık!! 10 ocak transfe olur gibi bişiler dendi bir ara ama sonra neyse erken konusmayalım dendi :) var mı sürece bugun başlayan
Ben de aynı gün başladım seninle iğnelere ama transfer yada opü ile ilgili bir şey demediler henüz :) heyecanla bekliyoruz bakalım bugün 2.iğnemi olacağım

Dualarım seninle inşallah kaliteli yumurtalardır ALLAH IM kucağımızı boş bırakmaz. Sizde hormonlar ne durumda ben çok ağlıyorum
Aaa bende inanılmaz ağlıyorum sürekli göz yaşım akıyor istemsiz tek iğne de böyleyse bay benim Halime o zaman eşim şoka giriyor her ağladığımda

Ben de aynı gün başladım seninle iğnelere ama transfer yada opü ile ilgili bir şey demediler henüz :) heyecanla bekliyoruz bakalım bugün 2.iğnemi olacağım
Ayyy hadiii hayırlısı olsun ❤️ Bende bekliyorum yapmayı önümde masada bekliyor. Bir sonrali kontrol ne zaman bana cuma gel dedi

.

Bende de ilk. Ama düşünmemeye çalışıyorum, bu da heyecanımı biraz düşürüyor. Düşünme kitap oku, yeni uğraş bul kendıne. Ben çalışıyorum ve eve gelınce de iş güç koşturma ile geçiyor film izliyorum kitap okuyorum Kİ dusunmeyeyim. Bir de tevekkül çok onemlı. Allahım tüm dileklerimi sana emanet ettim sen bana merhamet et ve tüm isteyenlere de sağlıkla nasip et dedim Allah’a emanet ettim tüm dileklerimi. İnşallah güzel şeyler olacak.
Mrb bende yeni geldim aranıza 1 denemede kzim oldu suan 2. Deneme transferin 4. Gunundeyim ins tutar 2 adet transfer edildi Allah hepimizin emegini bos cikarmasin

Merhaba bende aşılama için tedaviye başlayıp tüp bebek tedavisine dönenlerdeyim. Adetimin 2. günü iğne kullanmaya başladım 14 tane iğne kullandım çatlama önleyici iğne hariç yumurta takibi yapılıyor 2 tane yumurtam var

Dualarım seninle inşallah kaliteli yumurtalardır ALLAH IM kucağımızı boş bırakmaz. Sizde hormonlar ne durumda ben çok ağlıyorum
Ben çizgi filme bile ağlıyordum. Çok normal ama çokta canını sıkma olur mu. Dış etkenlerin yarattığı tahribatlardan uzak durmaya çalış.

Merhaba bende aşılama için tedaviye başlayıp tüp bebek tedavisine dönenlerdeyim. Adetimin 2. günü iğne kullanmaya başladım 14 tane iğne kullandım çatlama önleyici iğne hariç yumurta takibi yapılıyor 2 tane yumurtam var
Hayırlı olsun yaş kaç

Back