Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende çok korkuyorum onlardan yani dış gebelik nasıl anlaşılır kan değeriniz artışı aynı olmusmuydu
Dış gebelikte beta HCG düşük başlamışti düşük yükselmişti. Doktor 2. Betadan sonra normal olmadığını söylemişti. Sonrasında zaten çok çok şiddetli makara vuran ağrım oldu ki tipik özelliğiymiş. Biraz kanamam oldu. Sonrasında kese tüpte göründü.

Çok sağolun verdgnz Bilgi için içim içimi yemişti kan değerim düzenli arttı şükür vermene gerek Yok dedi doktor tahlil birdaha

İğnelerin yan etkisi diye düşünüyorum ben...
Kanaman yoksa sorun yok canım :)

Benim de aynı şekilde ama sanırım zamanla buna alışacağız :)
Herşey yolunda olsun ağrılara razıyım. Bu hafta evdeyim dinleniyorum ama çalışırken umarım sorun yaşamam

Çok sağolun verdgnz Bilgi için içim içimi yemişti kan değerim düzenli arttı şükür vermene gerek Yok dedi doktor tahlil birdaha
ne demek..düzenli artışın varsa asla başka ir şeyi kafana takma..dış gebelik zorlu bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın.. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

Rabb'im Bir daha yasatmasn inşallah kan artışım iyi oldu şükür öyle bir ihtimal Yok demekki

ne demek..düzenli artışın varsa asla başka ir şeyi kafana takma..dış gebelik zorlu bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın.. inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
İnşallah sağolun insanın aklına herşey gelyor kötüyü cagrmak istemiyorum tabiki ama her süreç zorlu olunca hep endiseli bir bekleyis oluyor

Rabb'im Bir daha yasatmasn inşallah kan artışım iyi oldu şükür öyle bir ihtimal Yok demekkia

Rabb'im Bir daha yasatmasn inşallah kan artışım iyi oldu şükür öyle bir ihtimal Yok demekki
Aynen canım stres yapma bunun için. Benim 53 ile başlamıştı o zaman gebeliğin kaçıncı günüydü hatırlamıyorum. İki katı artışın hiç olmamıştı

Aynen canım stres yapma bunun için. Benim 53 ile başlamıştı o zaman gebeliğin kaçıncı günüydü hatırlamıyorum. İki katı artışın hiç olmamıştı
Anladım canım hayırlısıyla Rabb'im kucagimiza almayi nasip etsin inşallah progesteron igne filan kullaniyomusun

İnşallah sağolun insanın aklına herşey gelyor kötüyü cagrmak istemiyorum tabiki ama her süreç zorlu olunca hep endiseli bir bekleyis oluyor
Bence aslına getirme çünkü insanın aklına gelen başına geliyor. ben hep dedim nasıl bir şey bilmem ne yaşadım allah dedi al yaşa gör. sonra kimyasal yaşadım onu da gördüm.sonracovid oldum tedavi yarım kaldı. şimdi sağlıklı olsunda tüpü bilmem nesi valla umrumda değil. yeterki sağlıklı gebelik sağlıklı hamilelik olsun. çok zor süreçler..

Çok üzüldüm yaşadıklarıniza Rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı sihatle bebeginiz hamileliğiniz gecsin inşallah kolay değil tabi çok zor seyler

Çok üzüldüm yaşadıklarıniza Rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı sihatle bebeginiz hamileliğiniz gecsin inşallah kolay değil tabi çok zor seyler
amin canım inşallah rabbimisteyen gönülden isteyen ve çocuğa sevgisini verecek her kadına anne olmayı nasip etsin..

Evet ben de hapını kullanıyorum uyku yapıyor, prospektüste yazıyor zaten. Bir de gebelik de yapıyordur size benim henüz transferim olmadı ona rağmen gün ortası kapanıveriyor gözüm

Bazı yorumlarda embriyoyla ilgili 4ab gibi şeyler yazılmış bunların anlamı nedir? Benim 3 embriyom var 2 transfer yapılırsa 3.yü dondurmak mantıklı mı yoksa önce 1 yapıp 2 sini dondursam tutmazsa 2sini birden koydurma şansım olur diye düşünüyorum kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…