Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Progestan fitil günde 3 defa
Coraspin günde 1
Birde devam eden Folik asit omega3

Ben henüz transfr olmadım ama ilaçların hepsini verdiler toplamadan sonra kan sulandırıcı iğne hariç başla dedi, estrofem 2 tane bende, progestan iğne yok kapsülü günde 3 tane verdi bana da vajinadan uçyazmış yumurta toplama sonrası çok hassastı hemşireyi arayıp sordum ağızdan alabilirsin çok miğde yanması yaptığı için vajinadan veriyoruz dedi. Ama siz eğer embriyoyla ilgili endişeniz yüzünden ağızdan almak istiyorsanız bence gerek yok, ne kadar içeri atıyorsunuz ki ben parmağımın ucuyla itiyırum biraz tampon takar gibi, bebek taaa yukarda rahim ağzında değil zaten, sıkıntı olacak olsa o şekilde vermezler endişe etmeyin, benim ilk aşılamamdan sonra benzer bir ilaç vermişti doktor tüp şeklinde içeri sıkıyordum, genelde progesteron ilaçları bu şekilde endişe etmeyin.

Kızlar bugün transfer oldum siz neler yaptınız nasıl geçiyor bekleyen varmı

Hayırlı olsun transferin. Allah hayırlısıyla pozitifi görmeyi nasip etsin.
Embriyo çok içeride ona zaten zarar vermezsin.

Kızlar merhaba. Transfer sonrası pozitif olanlar. Bugün 5+4 deyim adet sancısı cekiyorum ara ara gece uyandırdı. Birkaç dakika sonra geçiyor. Kanama da yok çok şükür benzer şeyler yaşayanlar var mı. Tedirgin oldum

Canım merhaba evet ayni durum bendede oluyor kasik arada bel agrisi ve alt taraftada agri oluyor normal sanırım hemşireye sordum acildeki hergun igneye gidiyorum normal diyolar

Arkadaşlar selamlar hayırlı günler inşallah.
Benim birkaç gündür artık baya yorgunluğum oluyor, akşamları gözlerim kapanıyor. Çabuk yoruluyorum.
Progestan iğnelerin böyle bir yan etkisi var mıdır?

Canım merhaba evet ayni durum bendede oluyor kasik arada bel agrisi ve alt taraftada agri oluyor normal sanırım hemşireye sordum acildeki hergun igneye gidiyorum normal diyolar
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz. İki gün önce keseyi gördük çok şükür. Şu an için normal ama tedirgin oluyor insan yine de. Tecrübeleri paylaşınca içim rahatlıyor.

Evet var canım artan hormonlarin etkiside olablr bendede var ayni durum 9 da uyuyuyorum aksam resmen sabahta uyandgmda tekrar uyuma isteği oluyor

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz. İki gün önce keseyi gördük çok şükür. Şu an için normal ama tedirgin oluyor insan yine de. Tecrübeleri paylaşınca içim rahatlıyor.
Aa keseyi gordunuzmu çok güzel benimde salı günü çok merak ediyorum bende kese varmi yokmu diye endişeleniyorum bebek gorunuyormu peki bende her gittigimde acildeki hemşirelere soruyorum normal doğum rahmin büyüyor filan diyolar kanama olmadığı sürece normal dediler kalp atisini ne zaman duycaksnz

Salı günü inşallah kalp atışı için gidicem bende. Gebelik kesesi 6 mm. Bebiş net görünmedi ama embriyonun silik görüntüsünü ben bile fark ettim. Daha önce gebeliğim olmuştu ama ilk kez gördüm keseyi. Allah'ım herkese nasip etsin inşallah.

Çok sevindim adiniza diğeri kimyasal mi olmustu

İğnelerin yan etkisi diye düşünüyorum ben...
Kanaman yoksa sorun yok canım :)

Benim de aynı şekilde ama sanırım zamanla buna alışacağız :)

Bende çok korkuyorum onlardan yani dış gebelik nasıl anlaşılır kan değeriniz artışı aynı olmusmuydu
dış gebelik de 2 günede bir artan kan değerin düzensiz oluyor. mesela benim 174 çıktı 2 gün sonra 200 küsürdü normalde %50 artış gerekiyor. ve kasıkta ağrı oluyor bende çok enteresan acayip boyun ağrısı oldu yataktan kalkamıyordum tek başıma..

Evet var canım artan hormonlarin etkiside olablr bendede var ayni durum 9 da uyuyuyorum aksam resmen sabahta uyandgmda tekrar uyuma isteği oluyor
Birkaç gündür arttı bu halim. Hormonlar artıyor mu yoksa iğnelerden mi hiç bilemedim... Daha çok erken değil mi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…