• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Günde 3 kere alıyorum dediğim ilaçları 1x3 seklinde giriyordu eksik kalmıyordu, günde kaç tane kullanacaksanız o şekilde yazar aile hekimini de..

Oksoparı da dediğim gibi yazdırdım, uzman vs gerekmiyor, tam fiyatını bilmiyorum ama sgk lı olarak 80 tl verdim oksopara...
Normal fiyatı 400 TL

Evet 24 yaşındayım , gerçekten ben çok kötu hissediyorum kendimi sanki bu dünyada ben tek bu dırumdaymışım gibi hissediyorum evden çıkamıyorum kimseye gidemiyorum bir ileride bana gelsin asla istemiyorum şu an berbat bir durumdayım nasıl yapacam bilmiyorum , uç aşılama bir tüp bebek denemesi 2. Aşılamada hamile kladım 9 hafta da düştü :KK43: dahada olmadı piskolojim alt üst oldu gıram yaşama isteği yok o kadar yorgunm ki tüm bu yaşadıklarımdan dolayı kimseye de anlayamıyorum öyle içime atıyorum herşeyi ama zor
Canım depresyona girmişsin emin ol hepimiz bazı zamanlarda böyle hissettik kendimi anlatayım sana
1.deneme negatif
2.denemem pozitif(17 haftalık dustu)
3.denemem pozitif (12 haftalık dustu)
4.denemem pozitif (12 haftalık dustu)
5.denemem kimyasal gebelik
6.denemem pozitif(suan ne olacağım belli degil)

Canım depresyona girmişsin emin ol hepimiz bazı zamanlarda böyle hissettik kendimi anlatayım sana
1.deneme negatif
Düşüklerin büyükmüş genetik kromozom baktılar mi

1.deneme negatif
Rabbim insallah kucaginiza almanizi nasip etsin. Zor seyler yasamissiniz mukafatinı alirsiniz insallah.

1.deneme negatif
rabbim insallah budefa kucagina almayi nasip eder kalp atislari icin gittinmi dr a

Merhaba hanımlar, bende yarın görüşmeye gideceğim 200 kusur sayfa olduğu için hepsini okuyamadım bilgi verir misiniz? Bursa Bahceci'de Dr Betül Dündar'a giden var mı?

Kızlar bugün transfer oldum siz neler yaptınız nasıl geçiyor bekleyen varmı
Hayırlı olsun inşallah pozitifi alırsın, ben beklemedeyim, benim doğal ilaçsız transfer olacak bugün adet sonrası 2. Kontrolümdü endometrium ve yumurta takibi yapıldı, doğal çatladıktan sonra bebeklerime kavuşacağım inşallah... sanırım haftaya...

Hayırlı olsun inşallah pozitifi alırsın, ben beklemedeyim, benim doğal ilaçsız transfer olacak bugün adet sonrası 2. Kontrolümdü endometrium ve yumurta takibi yapıldı, doğal çatladıktan sonra bebeklerime kavuşacağım inşallah... sanırım haftaya...
Ayyy inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı pozitifler alırız inşallah 🥰

Kızlar birde şunu sorucam transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben estrofem kullanıyorum günde 4 tane
Progestan iğne vıruyorum karnımdan 2 tane
Sabah uyandığımda coraspin içiyorum 1 tane
Progestan kapsül kullanıyorum vajinadan alıyorum 2 tane
Transferden sonrada kan sulandırıcı iğne verdi herşey iyi güzel Ama vajinadan ilaç vermek transferden sonra dahada zorlaştı sanki bebeğe bişey olcakmış gibi korkarak yapmaya çalışıyorum siz neler kullanıyorsunuz

Merhaba kızlar
Evde gebelik testi yaptım da testim pozitif çıktı ertesi gün hastaneye gidip muayene oldum doktor direk alttan muayeneye baktı Kese görünmüyor dedi Kan testi ver dedi kan verdim beta hcg 670 çıktı. Kanda gebelik vardı. İki gün sonra tekrar kan verdim bu sefer beta hcg 1451 Çıktı doktora gösterdim doktor değer normal dedi Pazartesi günü gel keseye bakalım dedi daha önceden kese neden gözükmedi Yarın gittiğimde gözükür mü bilgisi olan beni aydınlatabilir mi
kese icin 1451 az canim dr un dedigi tarihte gorunur ins. ozamana kadarda yukselmis olur
Transferden sonrada kan sulandırıcı iğne verdi herşey iyi güzel Ama vajinadan ilaç vermek transferden sonra dahada zorlaştı sanki bebeğe bişey olcakmış gibi korkarak yapmaya çalışıyorum siz neler kullanıyorsunuz
ben transferden sonra sadece estrofem ve progesteronfitil kullandim halada.devam.ediyorum. tedaviye basladigimdan beride folicasit kullaniyorum fitilin hicbir zarari olmaz yarari olur ama sizdede varmi bilmiyorum kasıntı yapıyor bende ve nasip olursa 8.haftaya kadarda her ikisini kullanmamiz gerekiyormus oyle soylediler

Bende önceki transferimde hemen hemen aynı ilaçları kullandım. 5 gün kalçadan progestan iğne. Günde 3 kere progestan fitil ve duphaston, 1 kere coraspin folbiol ve kan sulandırıcı oksopar.. şuan elhamdülillah folbiol hariç başka ilacım yok 😆 hem masraftan hem sıkıntısından kurtarmış oldum...

Fitil bir süre sonra zor giriyor. Orası şişiyor ondan. Bebeğe zararı yok sokarken. Faydası çok aksatmamaya dikkat et. Rabbim emeklerini boş çevirmesin.

Back