• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Transfer neye göre karar veriliyor ?Aralık ayında toplandı neden bu ay rahme konulmadı embriyolar ?Genetiğe mi gönderdiniz ?Herkes de süreç farklı mı gidiyor kafam çok karıştı?
Benim ilk iki tüp bebek yaptırdığımda 3. Gün embriyolardı. Taze transfer yapıldı. Yani aldılar döllediler hemen transfer ettiler. Bu sefer ki genetiğe gideceği için ordan sonuç beklenecek bu da 2-3 hafta sürüyormuş.

Merhabalar ,
Sabah kontrole gittim . 3 tane yumurta var ; 14 mm , 14mm , 16,5 mm . Bu akşam da iğneleri vurulacagim. Sabah tekrar kontrol ve duruma göre çatlatma iğnesi vurulacak . Ancak kafamı karıştıran, E2 değerim bugün 463 çıktı; fazla mı yüksek? Daha önce deneyimleyen arkadaşlar; sizin yumurta toplama öncesi E2 değeriniz ne kadardı? Hatirliyor musunuz ?
Bende de geçen sene 442 çıkmış. Ama transfer yapılmıştı. Ne olduğunu bilmiyorum. Hiç araştırmadım.

Bende senin gibiyim şuanda 3 üncü günüm iğnede ,çarşamba kontrol olacak bakalım ne diyecek ,ama ekstra vitamin vermedi bol su iç dedi tuzsuz yağsız kuruyemiş ye dedi sigara alkolden uzak durun yeşillik ye dedi bende şuanda folik asit ve d2k2 kullanıyorum eşimde b12 ve argi-men plus kullanıyor okadar keçiboynuzu yiyin günde 2 kez
Benimde 4. Günüm yarın gidiyorum bakalım ne diyecek.

Gonal f 543,82₺
Genotropin 748,81₺
Pergoveris 1.205,41₺
Ben bunları indirimli aldım
Mesela 1.200 olanı 1.000 TL ye
Gonal 500
Genotropin 675 TL

Ben istanbuldayım

Gonal f 543,82₺
Genotropin 748,81₺
Pergoveris 1.205,41₺
Ben bunları indirimli aldım
Mesela 1.200 olanı 1.000 TL ye
Gonal 500
Genotropin 675 TL

Ben istanbuldayım
Vayy bee fiyatın ucuzluguna bak ben burda. Bı arkadaş sayesinde bı eczaneyle konuştum İstanbul'da fakat kargoda kırılır die korktuk

Vayy bee fiyatın ucuzluguna bak ben burda. Bı arkadaş sayesinde bı eczaneyle konuştum İstanbul'da fakat kargoda kırılır die korktuk
Bu yazdıklarımın soğuk tutulması gerekiyor. Alırken yanında soğutucu veriyorlar. Oraya kadar gelemezdi sanırım. Kırılacağını sanmıyorum ama korunaklı paketlerde.

Kızlar bide adetin 2.günü doktor gel diyor ya tedavi başlangıcı için ozamn alttan muayene ediyorum😑

Kızlar bide adetin 2.günü doktor gel diyor ya tedavi başlangıcı için ozamn alttan muayene ediyorum😑

Ben 4.gün gittim regl”im. Evet alttan ediyor ve eşim de yanımdaydı 🙈 korkulacak bsy yok sadece derin nefes alın hıc bir şey hissetmezsinizz. Antep’te hangi doktor sizin ki

Kızlar bu genetik mevzusu; ılk tüp bebekte de mi yapılıyor? Ek ücret e tabi değil mi? Benım hıc bılgım yok genetik yapılması mı gerek yani

Adetime 2 gün var sadece gonalf 1800 dediler

Nizip caddesi tarafı var, deva hastanesi. Düzteoe tarafı yaşam hastanesi orada Kİ eczaneleri arayın fiyat alın. Ve indirim yaptırın; 1800₺ Diyene 750₺ diyorlar diye zarflayın Kİ en düşük fiyata bulasınız. Maraş eczaneleri arayın mesela. Genelde Maraş Antep’ten ucuz bazı şeylerde belki uyguna bulursunuz.

Kızlar bu genetik mevzusu; ılk tüp bebekte de mi yapılıyor? Ek ücret e tabi değil mi? Benım hıc bılgım yok genetik yapılması mı gerek yani
Canım genetik yaptırmak ayrı ücret emriyo başına PGT 250 dolar + NGS 350 dolar
Genetik bakmak emriyonun sağlıklı çıkmasıyla tutunma ve gebelik devamı için iyi
Yaş kaç senin 40 sonrası hep istenir
Ben düşük yaptığım için doktor tüp yapalım genetik bakalım dedi

Nizip caddesi tarafı var, deva hastanesi. Düzteoe tarafı yaşam hastanesi orada Kİ eczaneleri arayın fiyat alın. Ve indirim yaptırın; 1800₺ Diyene 750₺ diyorlar diye zarflayın Kİ en düşük fiyata bulasınız. Maraş eczaneleri arayın mesela. Genelde Maraş Antep’ten ucuz bazı şeylerde belki uyguna bulursunuz.
Çok teşekkürler bakayım bi

Canım genetik yaptırmak ayrı ücret emriyo başına PGT 250 dolar + NGS 350 dolar
Genetik bakmak emriyonun sağlıklı çıkmasıyla tutunma ve gebelik devamı için iyi
Yaş kaç senin 40 sonrası hep istenir
Ben düşük yaptığım için doktor tüp yapalım genetik bakalım dedi
Ben 35 yaşındayım hiç düşüğüm yok bakalım benden isteyecek mi doktor bende başladım tedaviye 4 günüm bugun yarın kontrol benimde

Açıklanamayan infertilite. Şu an hiç bir sorun görünmüyor. Fakat eşimde de bende de genetik sorun yokken 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tedavilerimde. Son yumurta toplamamda NGS ye giden embriyom sorunlu geldi, tedavi iptal oldu. Böyle işte :KK43:
Evet beni de korkutan bu hasta olunca tutanamıyor bende yaptırsam mı kuzenlerimin 1i baktırdı 2 si baktırmadı üçününde tuttu .Allah ım kime can vereceğini biliyor .

Back