- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Estrofem başağrısı yapabiliyor. Başka yan etki yok. Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin.Merhaba,bu ilaçlardan yan etki yaşadınız mı?Bende başlayacağım biraz endişe ettim de
Senin ne zman trasfer neler yapılacak serum tedavisi rahime çizik atilcakmiEstrofem başağrısı yapabiliyor. Başka yan etki yok. Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin.
Merhaba, supralife ın içinde folik asit var sanırım. Supra kullanırken de balık yapı ve folikasit kullandınız mı?Yaş 32, 7 yumurta toplandı 6sı olgundu 6sı da döllendi hatta 6.güne kadar geldi ama yavaş ilerliyorlardı o yüzden sadece 1 tanesi donduruldu. Tabi ben uzun zamandır takviyeler alıyorum iki senedir uğraşıyorum tüp bebek için çünkü. Sayayım kullandıklarımı Supralife, impryl, d vitamini, balık yağı, arı sütü bal polen propolis. Daha önce Acıbadem’de denedim iki kez şimdi bahçecide devam ediyorum.. istediğin kadar sorabilirsin cnm problem değil
Ben reglimi bekliyorum canım. Ngs den tek sağlam geldi söylemiştim gerçi. Çizik yapılmaz (iki kere düşükle sonuçlanan gebelikten dolayı) ama serum için test sonuçlarım ne diyor ona göre hareket eder doktorum. En son istenen ve hala sonucu çıkmayanları ekliyorum.Senin ne zman trasfer neler yapılacak serum tedavisi rahime çizik atilcakmi
Tabi Canım prp, transferden 10dk önce ve sonra akupunktur, sperm yıkama mikroçip embriyo aşısı ve embriyo yapıştırma yapıldı ama benim embriyoloğum transfer sırasında rahmimdeki direnci açan doktoruma normal yollarla da gebe kalırdı histeroskopi yapılsaydı dedi ve ben geçen sene başka bi hastanede histeroskopi yapmıştım demekki ondan sonra enfeksiyon oluşmuş ve bi kanalı tıkatmış ama neyseki doktorum transferden önce o direnci açtı çok şükür elhamdülillahYani sana tamamen neler uyguladı canım bilgi verirmisin
Kolay olanı seçemiyorum ki 2 kez ameliyat oldum 6 tüp bebek tedavisi 1 aşılama Akdeniz usulü uzun zamandır besleniyorum denemediğim bitkisel şey neredeyse kalmadı yaklaşık 6 yıldır bu işle uğraşıyorum hatta özel merkeze rahatça gidebilmek için memuriyetten istifa ettim. Kötü niyetle söylemediğinizi biliyorum ama süreç zaten yıpratıcı bir de bilmeden yargılamak insanı daha çok yıpratıyor. Ayrıca doktor sana yapabileceğim bir şey yok demişken ben ne yapabilirim artık inanın bilmiyorum Bülent Tıraş düşünüyorum ama psikolojik olarak toparlanma lazımYaa dur ne yaptın hemen MFK kullan hurma poleni egzersiz Akdeniz usulü beslenme neler var neler ama biz hemen pes etmeyi seçiyoruz kolay olani
mrb bende de tsh problemi var ama ilaçla normal seviyedeSelamlar, Tüp bebek ile ilgili bir sürece girdik , 2 kez kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım . Doktor Bugün tüp bebek için test istedi, TSH : 3,5 çıktı ( max referans 4) Anti-tpo : 94 çıktı. ( ref. <34 ) yardımcı olabilen olurmu, yarın doktora gidicem ama şimdiden merak ettim .
Ben de gonal f 300 vuruluyordum eski tedavilerimde Amh benim de 1.44tü en son, yaklaşık aynıyız. Benim embriyolarım da komple hep sıkıntılı oldular. Çok yüksek doz ilaçtan olduğunu düşünüyor şimdiki doktorum yani Aret Kamar. Ondan dolayı özellikle sordum. Elbette ne derlerse onu vurulacağız. Hayırlısı…Rabbim anne olmayan herkese anneliği nasip etsin inşallah....
Valla ne biliim canım ya dr 300 dedi 300 oldum 500 deseydi onu da olurdum herhalde, dozu neye göre ayarlayacağız o konuda hiçbir fikrim yok açıkçası yukarı da ki mesajında sanırım kilo vs demiştin. Kilom 68 boyum 1.67 , uygun değil mi 300
Aa ngs sonucunuz geldi mi? Hayırlı olsun.. İnş sağlıkla ilerler.. Sonuçlar çıkar kısa sürece.. İnş herşey güzel olur..Ben reglimi bekliyorum canım. Ngs den tek sağlam geldi söylemiştim gerçi. Çizik yapılmaz (iki kere düşükle sonuçlanan gebelikten dolayı) ama serum için test sonuçlarım ne diyor ona göre hareket eder doktorum. En son istenen ve hala sonucu çıkmayanları ekliyorum.
Sevgili Sinem yaşadıklarını anlayabiliyorum ben de bir çikolata kisti mağduruyum. 4.5 sene önce 11cmlik bir çikolata kisti tespit edildi ve ameliyat oldum. Bülent Tıraş’a ben de gitmiştim görüşme için. Gerçekten bilinçli bir doktor, bana dediği keşke ameliyat olmadan yumurtalarını toplatsaydın olmuştu. Bu tarz ameliyatlar yumurta kalitesini çok etkiliyor. Allah yardımcın olsun inşallahKolay olanı seçemiyorum ki 2 kez ameliyat oldum 6 tüp bebek tedavisi 1 aşılama Akdeniz usulü uzun zamandır besleniyorum denemediğim bitkisel şey neredeyse kalmadı yaklaşık 6 yıldır bu işle uğraşıyorum hatta özel merkeze rahatça gidebilmek için memuriyetten istifa ettim. Kötü niyetle söylemediğinizi biliyorum ama süreç zaten yıpratıcı bir de bilmeden yargılamak insanı daha çok yıpratıyor. Ayrıca doktor sana yapabileceğim bir şey yok demişken ben ne yapabilirim artık inanın bilmiyorum Bülent Tıraş düşünüyorum ama psikolojik olarak toparlanma lazım
Merhaba, bakınırken denk geldim. Benim de antikorlarım 400 küsür mü neydi, hasimoto başlangıcı dendi, epey yüksek yani. Hamileliğe engel olmadı.mrb bende de tsh problemi var ama ilaçla normal seviyede
fakat anti tpo hiç baktırmadım tsh lamı ilgili bu devlette bakılıyormu
Ayn inşallah cok heycanlı cok buyuk anHaftaya cuma gidicem daha dinleyemedim
Seni takip ediyorumKaçıncı gün öğrenmiş oldunuz
Bende bir tiroid hastası olarak bunu her zaman oneririm endokrin doktora mutlaka gidilmesi gerek ben ilaclarımı duzgun bir şekilde almama rağmen dun baktım 5,6 olmuş tsh cok kısa bir surede hemen kendi endorkrin doktoroma gittim sıkı gorxrm seni dedi hamilelik bpyunca hep takipte olcamBenim 5,5 çıkmıştı endokrine yönlendirilmiştim
Canim çok sevindim gözün aydın hayırlı uğurlu olsunKızlarrrr sonucum 174 çıktı
Hastalığım ilerleyip kusmaya varınca ailede de covit çıkınca doktorumla bir gün öncesinden test yapmaya karar verdik ve şükürler olsun güzel haberi bir telaşe ile almış olduk
Kızlarrrr sonucum 174 çıktı
Hastalığım ilerleyip kusmaya varınca ailede de covit çıkınca doktorumla bir gün öncesinden test yapmaya karar verdik ve şükürler olsun güzel haberi bir telaşe ile almış olduk
Çoook güzel9.gün akşamı öğrenmiş oldukinşallah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eder hepimizin bebişlerini.
Arnica ya hurodiod fort keremler morluğu alır.. Ben ağrı kesici krem sürmüştüm. Polutex ilk başlarda çok ağrı yapmıştı..Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum: her gün Progestan ve 5 günde bir proluton depot iğnem var. Proluton depot çok ağrı yapıyor sonrasında bana önereceğiniz bu ağrı ve morluklardan kurtulma yönteminiz var mı?
Ne guzel, azmetmişsin bi çok şey denemişsin ve pozitifi almışsın, aşı ve yapıştırma için ne ücret ödedin cnm?Tabi Canım prp, transferden 10dk önce ve sonra akupunktur, sperm yıkama mikroçip embriyo aşısı ve embriyo yapıştırma yapıldı ama benim embriyoloğum transfer sırasında rahmimdeki direnci açan doktoruma normal yollarla da gebe kalırdı histeroskopi yapılsaydı dedi ve ben geçen sene başka bi hastanede histeroskopi yapmıştım demekki ondan sonra enfeksiyon oluşmuş ve bi kanalı tıkatmış ama neyseki doktorum transferden önce o direnci açtı çok şükür elhamdülillah
Bişeyleri olumsuz etkiler diye korkumdan hiçbişey sürmüyorum. Buz ile idare etmeye çalışıyorum. Benim artık yerim kalmadı morluklardan. Sen o kremlerden kullanıyor musun? Bir sorayım doktoruma bugünü de geçireyim de inşallah.Arnica ya hurodiod fort keremler morluğu alır.. Ben ağrı kesici krem sürmüştüm. Polutex ilk başlarda çok ağrı yapmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?