• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Selamlar, Tüp bebek ile ilgili bir sürece girdik , 2 kez kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım . Doktor Bugün tüp bebek için test istedi, TSH : 3,5 çıktı ( max referans 4) Anti-tpo : 94 çıktı. ( ref. <34 ) yardımcı olabilen olurmu, yarın doktora gidicem ama şimdiden merak ettim . :KK43:
Geçmiş olsun düsüklerin sebebi anti tipo öylemi

Pozitif gören arkadaşlar .. İdrar testinde ne zaman gördüler.. Bende 29 ocakta transfer oldum.. 6.günüm.. Herkes 7.gün idrarda pozitif görüyor..
Görenlerin çoğu çift embryo transfer ama tek olanlarda var.. Görüştüğüm arkadaşlaırn hepsi 7.gün gördü.. Bi sormak istedim..
Bence 7 çok çooook erken ama sen bilirsin yinede ben 9. Günde bile göremedim bence acele etme canım

Ya arkadaşlar birsey sorucam ben pazartesi opu oldum , antibiyotik verdiler başka bir ilaç vermediler normal mi ?
Dondurulmuş planlanıyor

Ben anlamıyorum kendilerinin önermesi gerekeni neden biz araştırıyoruz insanların hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Valla ya canımız çıkıyor bişileri arastırmaktan, mücadeleden... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Geçmiş olsun düsüklerin sebebi anti tipo öylemi
Benim de anti tpo 65 ama tsh ım normal bugün dr a tpo yu sordum onun yuksek olması düşüklerin sebebi değil dedi, yani düşüklerle alakası yokmuş ama tek başına yüksek olması, belki tsh la birlikte yüksek olursa o düşüğe sebep olabilir yada hamile kalmamaya, tsh gebelikte önemli çünkü
Sadece bir kez tek okudum 🤗🥰
Canım ben senden Meryem suresini değil dünden beri heyecanla embriyo yapıştırıcı ile ilgili deneyimini anlatmanı bekliyorum, yaptırdığını söylemiştim yanlış hatırlamıyorsam...

Ya arkadaşlar birsey sorucam ben pazartesi opu oldum , antibiyotik verdiler başka bir ilaç vermediler normal mi ?
Dondurulmuş planlanıyor
Antibiyotik dışında rahimi hazırlamak için ılac veriyorlar sizin transferı simdı yapmayacakları ıcın gerek görmemişlerdir başka ilaç vermeye...

Embriyo yapıştırıcı yöntemi, embriyotransferi sırasında kullanılan ve embriyonun rahme yerleşmesini destekleyen, bilimsel olarak kanıtlanmış bir protokoldür. Özellikle de, daha önce başarısız bir tüp bebek tedavisi döngüsü geçirmiş ve 35 yaşın üzerindeki kadınlar için etkili olabileceği düşünülmektedir

Embriyo yapıştırıcı yöntemi, embriyotransferi sırasında kullanılan ve embriyonun rahme yerleşmesini destekleyen, bilimsel olarak kanıtlanmış bir protokoldür. Özellikle de, daha önce başarısız bir tüp bebek tedavisi döngüsü geçirmiş ve 35 yaşın üzerindeki kadınlar için etkili olabileceği düşünülmektedir
Peki bir zararı varmı emriyoya traşlama yapıldığı için genetigine zarar verildigi söylendi burda

Ben yine hayal kırıklığına uğradım bu sefer yumurta transfere kadar bile dayanamadı döllenemedi doktorum bile benden umudu kesti yumurtalar hep boş çıkıyor iki kez denedik artık yapılacak bir şey yok dedi sanırım benim için defteri kapama zamanı bekleyenler hayır haber alır inşallah
Yaa dur ne yaptın hemen MFK kullan hurma poleni egzersiz Akdeniz usulü beslenme neler var neler ama biz hemen pes etmeyi seçiyoruz kolay olani

Maalesef doktorlar çoğu şeyi önermiyor akıllarına mı gelmiyor işlerine mi anlamıyorum,biz derdimizi biliyoruz, bizi bizden başka en iyi kimse bilemez, doğru kaynaklardan düzgün bir araştırma yapmak lazım, google ı doğru kullanalım faydalanalım körü körüne doktorlara ve kaderimize teslim olmayalım... Ben mesela bugün 2 teknik sundum doktoruma olur yapalım dedi, kendileri niye sunmuyor anlamıyorum haa diyecekleri şey belki "ehh işte bilimsel pek bi açıklaması makalesi yok" sonucta alternatiflerle pozitifleri gören ciddi bir oran var mı? Var.. öyleyse deneyerek ne kaybederiz... yılmak yok...
Canım hangilerini sunduk doktoruna

Valla ya canımız çıkıyor bişileri arastırmaktan, mücadeleden... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Benim de anti tpo 65 ama tsh ım normal bugün dr a tpo yu sordum onun yuksek olması düşüklerin sebebi değil dedi, yani düşüklerle alakası yokmuş ama tek başına yüksek olması, belki tsh la birlikte yüksek olursa o düşüğe sebep olabilir yada hamile kalmamaya, tsh gebelikte önemli çünkü

Canım ben senden Meryem suresini değil dünden beri heyecanla embriyo yapıştırıcı ile ilgili deneyimini anlatmanı bekliyorum, yaptırdığını söylemiştim yanlış hatırlamıyorsam...
Benim anti tpo 95 . Baya yüksek çıktı. TSH normal ama sınıra dayandı. Gebelik olduğunda ölçmüştüm 6.5 çıkmıştı yani baya yüksekti. Acaba tüp bebek öncesi endokrinolojiye gitmem gerekir mi bilemedim

Arkadaşlar ben bugün trasnfer oldum 12 gün beklemeye geçiyorum bende yanlız adet öncesi benim baş ağrım olur bugün transferden geldiğimden beri başım çatlıo bel kasık ağrısı yok sanki içimde bişi yok gibi sol bacak tarafında çekme var yürüyüncence sizde nası etkiler oldu ilk gün

Canım hangilerini sunduk doktoruna
Embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi, doğal transferimle iki işlemi de uygulayacağız inşallah cnm
Benim anti tpo 95 . Baya yüksek çıktı. TSH normal ama sınıra dayandı. Gebelik olduğunda ölçmüştüm 6.5 çıkmıştı yani baya yüksekti. Acaba tüp bebek öncesi endokrinolojiye gitmem gerekir mi bilemedim
Gebelikte hormon değerlendirmesini bence tüp bebek doktorları yapabilir ama içinden çıkılmayacak bir durum varsa endokrin doktoruna yönlendirecektir diye düşünüyorum, olmadı siz hatırlatın gideyim mi bir endokrine diye, sizi sizden daha iyi kimse düşünmez, önemsemez...

Intralipd serum ve embryo glue bana 31.01.2022 de yapildi inshallah olumlu sonuc alirim 14.subat kan verme tarihim iki tane konuldu
Aaaaa ne guzel aynı bennn... Bana da ayn ı işlemler uygulanacak ve çift embriyo, lütfen haber vermeyi unutma senden dört gözle haber bekleyeceğim.... bu konuda bilgini paylaşırmısın, ben bugün fiyat soracaktım unuttum sen ne kadar bir ödeme yaptın hangi merkezdesin...

Back