Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Teşekkürler. Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek ..

Ben yurd disinda kaliyorum hem serum 200€ glue 200€ mutlaka haber edecegim inshallah güzel sonuc alirim ilk iki denemem negativfi malesef

Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim ilk iki gün inanılmaz bel ağrım olmuştu. Başka bişey olmadı. Sonrasında adet belirtilerine benzer şeyler yaşadım. Üç gün ihtiyaç haricinde hiç kalkmadim. Bol su içtim. Avokado ceviz fındık yedim bol bol.

Amin inşallah hepimize güzel haberler gelsin
Benim bel ağrım az baş ağrısı var daha çok neyse bu süreçte artık galiba çok kendini dinlemeyi bırakmak lazım biraz daha rahatlamak lazım hayırlısı diyip

Merhaba,bu ilaçlardan yan etki yaşadınız mı?Bende başlayacağım biraz endişe ettim de

Kaçıncı gün öğrenmiş oldunuz

Gözün aydın rabbim ilk keseyi görmeni sonra kalp atışını duymayı sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben 31 yaşındayım doktorum bana embriyo yapıştırmayı ve bunun yanında bi kaç tedavi yöntemini önerdi bende kendimi ona bıraktım ve ne dediyse yaptım hiç nedir ne olacak diye sormadım o açıkladı bana bende okeyledim ve yaptık doktorlar bence yaştan ziyade tutması için bu yöntemleri uyguluyorlar yani en azından benim doktorum öyle yaptı bu arada ben arada bakıyorum ama görmemişim yazdığını kusura bakma lütfen ya

Yani sana tamamen neler uyguladı canım bilgi verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…