- 19 Nisan 2021
- 55
- 21
- 18
- 36
Sizin gebelik sırasında mı 5.5 olmuştu. Bizim o sonuçtan sonra düşük ile sonuçlandı ..Benim 5,5 çıkmıştı endokrine yönlendirilmiştim
Aaaaa ne guzel aynı bennn... Bana da ayn ı işlemler uygulanacak ve çift embriyo, lütfen haber vermeyi unutma senden dört gözle haber bekleyeceğim.... bu konuda bilgini paylaşırmısın, ben bugün fiyat soracaktım unuttum sen ne kadar bir ödeme yaptın hangi merkezdesin...
Aaaaa ne guzel aynı bennn... Bana da ayn ı işlemler uygulanacak ve çift embriyo, lütfen haber vermeyi unutma senden dört gözle haber bekleyeceğim.... bu konuda bilgini paylaşırmısın, ben bugün fiyat soracaktım unuttum sen ne kadar bir ödeme yaptın hangi merkezdesin...
Teşekkürler. Yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek ..Embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi, doğal transferimle iki işlemi de uygulayacağız inşallah cnm
Gebelikte hormon değerlendirmesini bence tüp bebek doktorları yapabilir ama içinden çıkılmayacak bir durum varsa endokrin doktoruna yönlendirecektir diye düşünüyorum, olmadı siz hatırlatın gideyim mi bir endokrine diye, sizi sizden daha iyi kimse düşünmez, önemsemez...
İnşallah hayırlı haberler alırsın, bizlere de umut olursunBen yurd disinda kaliyorum hem serum 200€ glue 200€ mutlaka haber edecegim inshallah güzel sonuc alirim ilk iki denemem negativfi malesef
Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim ilk iki gün inanılmaz bel ağrım olmuştu. Başka bişey olmadı. Sonrasında adet belirtilerine benzer şeyler yaşadım. Üç gün ihtiyaç haricinde hiç kalkmadim. Bol su içtim. Avokado ceviz fındık yedim bol bol.Arkadaşlar ben bugün trasnfer oldum 12 gün beklemeye geçiyorum bende yanlız adet öncesi benim baş ağrım olur bugün transferden geldiğimden beri başım çatlıo bel kasık ağrısı yok sanki içimde bişi yok gibi sol bacak tarafında çekme var yürüyüncence sizde nası etkiler oldu ilk gün
Hepimiz inshallahİnşallah hayırlı haberler alırsın, bizlere de umut olursun
Amin inşallah hepimize güzel haberler gelsinHayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benim ilk iki gün inanılmaz bel ağrım olmuştu. Başka bişey olmadı. Sonrasında adet belirtilerine benzer şeyler yaşadım. Üç gün ihtiyaç haricinde hiç kalkmadim. Bol su içtim. Avokado ceviz fındık yedim bol bol.
Merhaba,bu ilaçlardan yan etki yaşadınız mı?Bende başlayacağım biraz endişe ettim deEvet canım progestan tablet günde 3 kez fitil olarak günde bir coraspirin günde 3 estrofem günde 2 monodoks günde 2 dubhaston günde 3 defa prednol yani hayatımda ilaç içmeyen ben bi anda bu kadar ilaçla karşılaştım şoktayım
Hayır hiç gebe kalmadım . Tüp bebek öncesi endokrine yönlendirildimSizin gebelik sırasında mı 5.5 olmuştu. Bizim o sonuçtan sonra düşük ile sonuçlandı ..
6.gün negatif acale ediyorum galiba..Bence 7 çok çooook erken ama sen bilirsin yinede ben 9. Günde bile göremedim bence acele etme canım
Kaçıncı gün öğrenmiş oldunuzKızlarrrr sonucum 174 çıktı
Hastalığım ilerleyip kusmaya varınca ailede de covit çıkınca doktorumla bir gün öncesinden test yapmaya karar verdik ve şükürler olsun güzel haberi bir telaşe ile almış olduk
9.gün akşamı öğrenmiş oldukKaçıncı gün öğrenmiş oldunuz
Gözün aydın rabbim ilk keseyi görmeni sonra kalp atışını duymayı sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrr sonucum 174 çıktı
Hastalığım ilerleyip kusmaya varınca ailede de covit çıkınca doktorumla bir gün öncesinden test yapmaya karar verdik ve şükürler olsun güzel haberi bir telaşe ile almış olduk
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimGözün aydın rabbim ilk keseyi görmeni sonra kalp atışını duymayı sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 31 yaşındayım doktorum bana embriyo yapıştırmayı ve bunun yanında bi kaç tedavi yöntemini önerdi bende kendimi ona bıraktım ve ne dediyse yaptım hiç nedir ne olacak diye sormadım o açıkladı bana bende okeyledim ve yaptıkValla ya canımız çıkıyor bişileri arastırmaktan, mücadeleden... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Benim de anti tpo 65 ama tsh ım normal bugün dr a tpo yu sordum onun yuksek olması düşüklerin sebebi değil dedi, yani düşüklerle alakası yokmuş ama tek başına yüksek olması, belki tsh la birlikte yüksek olursa o düşüğe sebep olabilir yada hamile kalmamaya, tsh gebelikte önemli çünkü
Canım ben senden Meryem suresini değil dünden beri heyecanla embriyo yapıştırıcı ile ilgili deneyimini anlatmanı bekliyorum, yaptırdığını söylemiştim yanlış hatırlamıyorsam...
İnş güzel artar ve sağlıkla eline alırsın9.gün akşamı öğrenmiş oldukinşallah Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip eder hepimizin bebişlerini.
Yani sana tamamen neler uyguladı canım bilgi verirmisinBen 31 yaşındayım doktorum bana embriyo yapıştırmayı ve bunun yanında bi kaç tedavi yöntemini önerdi bende kendimi ona bıraktım ve ne dediyse yaptım hiç nedir ne olacak diye sormadım o açıkladı bana bende okeyledim ve yaptıkdoktorlar bence yaştan ziyade tutması için bu yöntemleri uyguluyorlar yani en azından benim doktorum öyle yaptı bu arada ben arada bakıyorum ama görmemişim yazdığını kusura bakma lütfen ya
Benim bildiğim rahme çizik atılıyor.Peki bir zararı varmı emriyoya traşlama yapıldığı için genetigine zarar verildigi söylendi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?