• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bu 6.denemeydi çok farklı doktor denedim önceden transfer yapılabiliyordu en azından bunla iki seferdir o aşamaya da gelemiyorum. Klomen normalde çikolata kisti hastalarına verilmiyor ama bu sefer doktorum onu da denedi yine olmadı malesef 😔
Merhaba. Çikolata kistlerin ne kadar büyüklükte?

Hangi teknikler hakkında deneme yapmak istiyorsun?
Embriyo Yapıştırma (EmbryoGlue)
İntralipid serum tedavisi
Kızlar bugün 2. kan testimi de verdim. Sonuç 313 çıktı. Aslında ilk bugün test vermem gerekiyordu dayanamayınca 2. oldu 🙈
8. günde 161,5 / 10. günde 313 oldu. Hastaneden aramalarını bekliyorum.
Süperr hadi gözün aydın:halay:

Embriyo Yapıştırma (EmbryoGlue)
İntralipid serum tedavisi

Canım, elbette nacizane fikrimi paylaşıyorum fakat embriyo yapıştırmanın tamamen umut tacirliği olduğu konuşuluyor.
Ben alternatif yöntemlerden, daha öncesinde eski doktorumun ısrarıyla yapay rahim (co-culture) ve intralipid serum yöntemlerini denemiştim hiç inanmayarak. Sendeki durum kimyasal gebelikler mi, yoksa hiç tutunmaması mı? Ben sadece deneyimlerimi paylaşmak adına soruyorum.

Canım, elbette nacizane fikrimi paylaşıyorum fakat embriyo yapıştırmanın tamamen umut tacirliği olduğu konuşuluyor.
Ben alternatif yöntemlerden, daha öncesinde eski doktorumun ısrarıyla yapay rahim (co-culture) ve intralipid serum yöntemlerini denemiştim hiç inanmayarak. Sendeki durum kimyasal gebelikler mi, yoksa hiç tutunmaması mı? Ben sadece deneyimlerimi paylaşmak adına soruyorum.

Denizinin annesi arkadaşımız dün yapıştırıcıyı "Ben denedim" yazmıştı şuan hamile bilgi istedim hala girmedi sanırım foruma. Benim yaştan dolayı fazla bir alternatifim kalmadı elimde olan imkanlarla son atımlık barutlarımı kullanmaya çalışıyorum sadece... bunları da son kez kullanmak mantıklı geldi kaldı ki her tedavi yönteminde yüzdelik dilim çok düşük biliyorum :)) 2 kimyasalım, 2 kalp atışı aldıktan sonra kalp durması toplam 4 kaybım oldu canım...

Denizinin annesi arkadaşımız dün yapıştırıcıyı "Ben denedim" yazmıştı şuan hamile bilgi istedim hala girmedi sanırım foruma. Benim yaştan dolayı fazla bir alternatifim kalmadı elimde olan imkanlarla son atımlık barutlarımı kullanmaya çalışıyorum sadece... bunları da son kez kullanmak mantıklı geldi kaldı ki her tedavi yönteminde yüzdelik dilim çok düşük biliyorum :)) 2 kimyasalım, 2 kalp atışı aldıktan sonra kalp durması toplam 4 kaybım oldu canım...
Biliyorum, insan artık neyi denesem diye düşünmeye başlıyor yaşadığı acı tecrübelerden sonra. Ben de yaklaşık 3 kimyasal geçirmiş biri olarak, eski doktorumla konuştuğumda kimyasal gebelik ve kalp durması arasında çok fark olmadığını, aynı tip embriyoların bu hale geldiğini söylemişti. Yani, bu embriyolar 45 kromozomluymuş o yüzden gelişimleri duruyormuş. Bir inanışa göre de AMH düşük diye düşünüyorum senin, tıpkı ben gibi, yüksek dozda ilaç mı kullandın OPU sürecinde? Gonal f kaç vuruldun mesela? Kilonla orantısız Gonal f kullanımı da yumurta yapısını bozarmış şayet genetik bir rahatsızlığın yoksa...

Kizlar merhaba kanda pozitif sonucu aldim ama dünden beri atesim var ve halsizlik 37 38 en fazla çok korkuyorum bebege birşey olurmu diye çok yeni çünkü
Benimde 3gun atesim oldu 38 i gordum ayni sizin gibi ozellikle aksam artiyordu hatta ucgunun 2 gunu parol aldim uyumadan once kendi secimimdi ondan sonrada olmadi hamdolsun, korkmayin parol alabilirsiniz yuksek olursa

Benimde 3gun atesim oldu 38 i gordum ayni sizin gibi ozellikle aksam artiyordu hatta ucgunun 2 gunu parol aldim uyumadan once kendi secimimdi ondan sonrada olmadi hamdolsun, korkmayin parol alabilirsiniz yuksek olursa
Ayni olmuş benimde akşamları yukselyor dün artik dayanamayip aldim parol mecburen suan atesim yok ama çok baş agrim var

Biliyorum, insan artık neyi denesem diye düşünmeye başlıyor yaşadığı acı tecrübelerden sonra. Ben de yaklaşık 3 kimyasal geçirmiş biri olarak, eski doktorumla konuştuğumda kimyasal gebelik ve kalp durması arasında çok fark olmadığını, aynı tip embriyoların bu hale geldiğini söylemişti. Yani, bu embriyolar 45 kromozomluymuş o yüzden gelişimleri duruyormuş. Bir inanışa göre de AMH düşük diye düşünüyorum senin, tıpkı ben gibi, yüksek dozda ilaç mı kullandın OPU sürecinde? Gonal f kaç vuruldun mesela? Kilonla orantısız Gonal f kullanımı da yumurta yapısını bozarmış şayet genetik bir rahatsızlığın yoksa...
Amh ım 1.22 çapa da tüm genetik testlerim yapıldı herşeyim temiz çıktı kromozom testlerinde normal sadece eşimde çift taraflı varikosel var ama tüp bebekte erkek faktörünün çok önemli olmadığını söylüyorlar,yani hep topu bize atıyorlar. Gonal f 300 ml uyguladık 66aa birde geriden gelen kalitesini sormadım çift embriyo koyuldu ama beta fazla tırmanamadı maalesef, o yüzden neden niçin araştırmaları beni bu 2 seçeneğe itti, embriyoları genetiği göndermeye gerek görmedi dr.um, benimde aklıma başka araştıracağım yada deneyeyim diyeceğim birşeyim kalmadı... benim ilk tüp bebek denememdi bu, işin aslı yıllarca çocuk istemedim ayıptır söylemesi ama 21 yaşında bir oğlum var 😄

Amh ım 1.22 çapa da tüm genetik testlerim yapıldı herşeyim temiz çıktı kromozom testlerinde normal sadece eşimde çift taraflı varikosel var ama tüp bebekte erkek faktörünün çok önemli olmadığını söylüyorlar,yani hep topu bize atıyorlar. Gonal f 300 ml uyguladık 66aa birde geriden gelen kalitesini sormadım çift embriyo koyuldu ama beta fazla tırmanamadı maalesef, o yüzden neden niçin araştırmaları beni bu 2 seçeneğe itti, embriyoları genetiği göndermeye gerek görmedi dr.um, benimde aklıma başka araştıracağım yada deneyeyim diyeceğim birşeyim kalmadı... benim ilk tüp bebek denememdi bu, işin aslı yıllarca çocuk istemedim ayıptır söylemesi ama 21 yaşında bir oğlum var 😄
🤪 21 yaşında oğlun mu var…
Gonal f yüksekmiş ben de 300lük kullandığımda hep sorun yaşadım. Genetiğe göndermek işini riske atmamak için mantıklı ama ben de eşinden dolayı değil de genel olarak embriyodan sorun olduğunu düşünüyorum yüksek doz ilaç kaynaklı.

Ben yine hayal kırıklığına uğradım bu sefer yumurta transfere kadar bile dayanamadı döllenemedi doktorum bile benden umudu kesti yumurtalar hep boş çıkıyor iki kez denedik artık yapılacak bir şey yok dedi sanırım benim için defteri kapama zamanı bekleyenler hayır haber alır inşallah
Merhaba. Laboratuvarı iyi olmayan yerde bende ilk işlemimi görmüştüm aynı sorun bende de oldu. Bence o yeri bir araştır. Ben sonradan öğrendim acemiliğime geldi. Başka yerde denedim orada 3-4 yumurta oldu ve ikisi dolu olmuştu. Gebede kalmıştım. Kalbi durdu vs… bu seferde bahçeci ile devam ediyorum. NGS Li transfer için regl bekliyorum. Merkezde çok önemli.

Gonal f yüksekmiş ben de 300lük kullandığımda hep sorun yaşadım. Genetiğe göndermek işini riske atmamak için mantıklı ama ben de eşinden dolayı değil de genel olarak embriyodan sorun olduğunu düşünüyorum yüksek doz ilaç kaynaklı.
🤪Rabbim anne olmayan herkese anneliği nasip etsin inşallah....

Valla ne biliim canım ya dr 300 dedi 300 oldum 500 deseydi onu da olurdum herhalde, dozu neye göre ayarlayacağız o konuda hiçbir fikrim yok açıkçası yukarı da ki mesajında sanırım kilo vs demiştin. Kilom 68 boyum 1.67 , uygun değil mi 300 😁

Maalesef doktorlar çoğu şeyi önermiyor akıllarına mı gelmiyor işlerine mi anlamıyorum,biz derdimizi biliyoruz, bizi bizden başka en iyi kimse bilemez, doğru kaynaklardan düzgün bir araştırma yapmak lazım, google ı doğru kullanalım faydalanalım körü körüne doktorlara ve kaderimize teslim olmayalım... Ben mesela bugün 2 teknik sundum doktoruma olur yapalım dedi, kendileri niye sunmuyor anlamıyorum haa diyecekleri şey belki "ehh işte bilimsel pek bi açıklaması makalesi yok" sonucta alternatiflerle pozitifleri gören ciddi bir oran var mı? Var.. öyleyse deneyerek ne kaybederiz... yılmak yok...
Ben anlamıyorum kendilerinin önermesi gerekeni neden biz araştırıyoruz insanların hayalleriyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba. Laboratuvarı iyi olmayan yerde bende ilk işlemimi görmüştüm aynı sorun bende de oldu. Bence o yeri bir araştır. Ben sonradan öğrendim acemiliğime geldi. Başka yerde denedim orada 3-4 yumurta oldu ve ikisi dolu olmuştu. Gebede kalmıştım. Kalbi durdu vs… bu seferde bahçeci ile devam ediyorum. NGS Li transfer için regl bekliyorum. Merkezde çok önemli.
İyi bir merkeze gittim aslında ama nasip işte

Ne gibi sorun yaşadınız?

Selamlar, Tüp bebek ile ilgili bir sürece girdik , 2 kez kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım . Doktor Bugün tüp bebek için test istedi, TSH : 3,5 çıktı ( max referans 4) Anti-tpo : 94 çıktı. ( ref. <34 ) yardımcı olabilen olurmu, yarın doktora gidicem ama şimdiden merak ettim . :(

Selamlar, Tüp bebek ile ilgili bir sürece girdik , 2 kez kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım . Doktor Bugün tüp bebek için test istedi, TSH : 3,5 çıktı ( max referans 4) Anti-tpo : 94 çıktı. ( ref. <34 ) yardımcı olabilen olurmu, yarın doktora gidicem ama şimdiden merak ettim . :KK43:
Tsh sürekli değişiyordu bende de .
İlaçla bir ayda düzene giriyor

Back