Geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni bende grip oldum öksürük var iki gündür korku içindeyim birşey olur mu diye. Hoş test günüm daha yarın ama insan endişe etmekten kendini alamıyorBugün tekrar beta istedi verdim bekliyirum sonucunu suan çok şükür düştü ama dün baya kötü hissetm hani ates bebegi atarmi vucuttan filan diye
Sanada geçmiş olsun canım aynen öyle zaten o kadar stres çekiyoruz birde üstüne hastalık sürekli ona birsey olurmu diye düşünüyorumGeçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum seni bende grip oldum öksürük var iki gündür korku içindeyim birşey olur mu diye. Hoş test günüm daha yarın ama insan endişe etmekten kendini alamıyordoğal yolla hamile kalanlar o kadar şükretse ne kadar az attığımız her adım acaba lar korkular içinde..
Yok yok endişelnmeyin.. 39 görmediği sürexe sıkıntı yoktur..Bugün tekrar beta istedi verdim bekliyirum sonucunu suan çok şükür düştü ama dün baya kötü hissetm hani ates bebegi atarmi vucuttan filan diye
Çok geçmiş olsun. Hiçbir şey olmaz üzülüp strese girme. O daha susam kadar bile değilBugün tekrar beta istedi verdim bekliyirum sonucunu suan çok şükür düştü ama dün baya kötü hissetm hani ates bebegi atarmi vucuttan filan diye
Rabbim den asla umudunu kesme, her şerde bir hayır vardır...Ben yine hayal kırıklığına uğradım bu sefer yumurta transfere kadar bile dayanamadı döllenemedi doktorum bile benden umudu kesti yumurtalar hep boş çıkıyor iki kez denedik artık yapılacak bir şey yok dedi sanırım benim için defteri kapama zamanı bekleyenler hayır haber alır inşallah
Hayırlısı olsun hakkınızda malum süreç yıpratıcı ister istemez çöküyor insanRabbim den asla umudunu kesme, her şerde bir hayır vardır...
Bende bugün adet sonrası İlk kontrolümü oldum carsamba yeniden kontrol var. Bu sefer ki transferimde embriyo yapıştırıcı ve intralipid serum tedavisi uygulanacak(benim önermemle). Çift embriyo transferi yapılacak kalan embriyolarım 6ab 5bb miş, hayırlısı bakalım
Başka doktorlara gitseniz.. Klomen ile bilemi böyle çıktı.. Bence bırakmayın..Ben yine hayal kırıklığına uğradım bu sefer yumurta transfere kadar bile dayanamadı döllenemedi doktorum bile benden umudu kesti yumurtalar hep boş çıkıyor iki kez denedik artık yapılacak bir şey yok dedi sanırım benim için defteri kapama zamanı bekleyenler hayır haber alır inşallah
Bu 6.denemeydi çok farklı doktor denedim önceden transfer yapılabiliyordu en azından bunla iki seferdir o aşamaya da gelemiyorum. Klomen normalde çikolata kisti hastalarına verilmiyor ama bu sefer doktorum onu da denedi yine olmadı malesefBaşka doktorlara gitseniz.. Klomen ile bilemi böyle çıktı.. Bence bırakmayın..
Prp denedin mi yumurta icin yapiliyorBu 6.denemeydi çok farklı doktor denedim önceden transfer yapılabiliyordu en azından bunla iki seferdir o aşamaya da gelemiyorum. Klomen normalde çikolata kisti hastalarına verilmiyor ama bu sefer doktorum onu da denedi yine olmadı malesef
Yok denemedim hiç doktorların da böyle bir önerisi olmadı tam olarak ne işe yarıyorPrp denedin mi yumurta icin yapiliyor
Canım sen dün yazmışsın ama ben telefondan girmiştim eski mesajlara denk geldiği için göremedim yazamadım. Çok geçmiş olsun. Yeni denemede pozitifi görürsün inşallah. Kafanı güzelce topla, bol bol dinlen.Maalesef negatif
Maşallah yağmurcum tebrikler harikasınBen bugün tekrar beta verdim. İkinci değerim çok şükür 1210
Maalesef doktorlar çoğu şeyi önermiyor akıllarına mı gelmiyor işlerine mi anlamıyorum,biz derdimizi biliyoruz, bizi bizden başka en iyi kimse bilemez, doğru kaynaklardan düzgün bir araştırma yapmak lazım, google ı doğru kullanalım faydalanalım körü körüne doktorlara ve kaderimize teslim olmayalım... Ben mesela bugün 2 teknik sundum doktoruma olur yapalım dedi, kendileri niye sunmuyor anlamıyorum haa diyecekleri şey belki "ehh işte bilimsel pek bi açıklaması makalesi yok" sonucta alternatiflerle pozitifleri gören ciddi bir oran var mı? Var.. öyleyse deneyerek ne kaybederiz... yılmak yok...Yok denemedim hiç doktorların da böyle bir önerisi olmadı tam olarak ne işe yarıyor
Hangi teknikler hakkında deneme yapmak istiyorsun?Maalesef doktorlar çoğu şeyi önermiyor akıllarına mı gelmiyor işlerine mi anlamıyorum,biz derdimizi biliyoruz, bizi bizden başka en iyi kimse bilemez, doğru kaynaklardan düzgün bir araştırma yapmak lazım, google ı doğru kullanalım faydalanalım körü körüne doktorlara ve kaderimize teslim olmayalım... Ben mesela bugün 2 teknik sundum doktoruma olur yapalım dedi, kendileri niye sunmuyor anlamıyorum haa diyecekleri şey belki "ehh işte bilimsel pek bi açıklaması makalesi yok" sonucta alternatiflerle pozitifleri gören ciddi bir oran var mı? Var.. öyleyse deneyerek ne kaybederiz... yılmak yok...
Bende bir arkadasimdan duydum yumurtanin kalitesi artmak icin sanirim arastir istersenYok denemedim hiç doktorların da böyle bir önerisi olmadı tam olarak ne işe yarıyor
Çoook güzel tatlımKızlar bugün 2. kan testimi de verdim. Sonuç 313 çıktı. Aslında ilk bugün test vermem gerekiyordu dayanamayınca 2. oldu
8. günde 161,5 / 10. günde 313 oldu. Hastaneden aramalarını bekliyorum.
İdrar testi yapmismiydin canm bnde bugün 8.gunumdeyim idrar testi yaptım silik bı çizgi var gibi ama ne kadar doğru prodoctor erken gebelik testiKızlar bugün 2. kan testimi de verdim. Sonuç 313 çıktı. Aslında ilk bugün test vermem gerekiyordu dayanamayınca 2. oldu
8. günde 161,5 / 10. günde 313 oldu. Hastaneden aramalarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?