Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba arkadaşlar
Bende 38 yaşında tüp bebek tedavisine başlıyorum
Önceden toplanan 1 dondurulmuş embriyom var
Adet olunca yeniden gideceğim
Doktor beni yumurtlama zamanı çağırmıştı
Bu sefer bana genotropin iğne verildi büyüme hormonuymuş kullanan varmı daha önce
Estoferm alıyorum günde 2 kez
Ve gün aşırı 2.4 doz bu iğneyi vuruyorum
Rezervim düşük ve kaliteli olması için veriyorum dedi doktorum
Kullananlar varmı bu iğneyi
Sanırım birkaç marka var saizen ve bir de h ile başlayan vardı onu hatırlayamadım
Bir kaç gün sonra adet olacağım bakalım tedavi nasıl başlayacak?
Bu iğneyi tedaviye başlayınca da acaba kullanacakmıyım?

Canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun herkesin tedavisi kendine has banada kalite ve sayı için ganomax verdi

Canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun herkesin tedavisi kendine has banada kalite ve sayı için ganomax verdi
Çok teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz hemencecik kolayca kavuşuruz yavrularımıza
Bende önceki doktorumda gonamax kullanmıştım kaliteli bir takviyedir , oradan 1 embriyom var dondurulmuş
Rezervim az diye yeniden toplanmasını istedim

Son iğnelerimi oluyorum bu akşam. Yarın sabah kontrolüm var , duruma göre catlatma iğnesi yapılacak. Perşembe günü de toplama planlıyor dr um . Hayırlısı bakalım.

Size tüp bebek olmayacak mı ? Çatlatma iğnesi söylemediler bana. 8 doz geliştirici. 2 adette çatlatmayı önleyici verdiler.

Size tüp bebek olmayacak mı ? Çatlatma iğnesi söylemediler bana. 8 doz geliştirici. 2 adette çatlatmayı önleyici verdiler.
Geliştirici ve catlatma onleyiciyi kullanıyorum zaten şu an . Belirli bir büyüklüğe gelince artık catlatma iğnesi vuruluyor . O da büyük ihtimal benim için yarın.

Kızlar sizden covid testi isteyeceklermiymiş ? Bize hem toplama hem transfer için istediler ikimizden de. Bir de iğneler bitince ertesi gün doktora giderken tam kan sayımı- anti hcv - anti HIV- hbs ag kan testlerinin yapılmasını istediler

Geliştirici ve catlatma onleyiciyi kullanıyorum zaten şu an . Belirli bir büyüklüğe gelince artık catlatma iğnesi vuruluyor . O da büyük ihtimal benim için yarın.

İlk basta gelıstırıcı son 2 doz kala gelıstırıcıyle çatlama onleyıcı bırlıkte dedıler bana. Çatlama ıle ılgılı bsy demedı henüz

Son iğnelerimi oluyorum bu akşam. Yarın sabah kontrolüm var , duruma göre catlatma iğnesi yapılacak. Perşembe günü de toplama planlıyor dr um . Hayırlısı bakalım.
Cok şükür canım Rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her şey çok güzel gitsin

Benim akşama doğru acayip şişkinliğim oldu sende de oluyor mu? İçki yok sigarayı bıraktım eşim içiyor arada. Evet kavrulmamış kuruyemiş badem ceviz fındık yemek lazım. Folik asitte kullan falan demedi bende unuttum sormayı. Birde Q10 kullanıyoruz ikimizde bi haftadır keçiboynuzu zaten genelde tüketiyoruz hayırlısı bakalım.

Selamlar, bende bugun ilk kontrole gittim ilk iğnemi oldum sürece başladık!! 10 ocak transfe olur gibi bişiler dendi bir ara ama sonra neyse erken konusmayalım dendi :) var mı sürece bugun başlayan

Adana'da nerede hangi eczane bana verirmisin
Gonalf ne kadardı igne
Gaziantep'e de bulabilirsiniz bence ben Ekim ayında ilaçların hepsini kolay bir şekilde bulmuştum. Bu ay estrofeme başlattı doktor transfer için onu bulmamız zor oldu hastane yanlarındaki eczanelerin hiçbirinde bulamadık ama mahalle arasında veya sokak arasındaki eczanelerde bulmak daha kolay şahsen biz estrofemi öyle bulduk. İsterseniz siz de öyle yapın buyuk eczaneler yerine küçük olanlara sorun bulursunuz inşallah. Bir de biz geçen ay gonal f 450 yi 900 tl gibi bir fiyata almıştık bu ay daha da farklıdır maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…