Canım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun herkesin tedavisi kendine has banada kalite ve sayı için ganomax verdiMerhaba arkadaşlar
Bende 38 yaşında tüp bebek tedavisine başlıyorum
Önceden toplanan 1 dondurulmuş embriyom var
Adet olunca yeniden gideceğim
Doktor beni yumurtlama zamanı çağırmıştı
Bu sefer bana genotropin iğne verildi büyüme hormonuymuş kullanan varmı daha önce
Estoferm alıyorum günde 2 kez
Ve gün aşırı 2.4 doz bu iğneyi vuruyorum
Rezervim düşük ve kaliteli olması için veriyorum dedi doktorum
Kullananlar varmı bu iğneyi
Sanırım birkaç marka var saizen ve bir de h ile başlayan vardı onu hatırlayamadım
Bir kaç gün sonra adet olacağım bakalım tedavi nasıl başlayacak?
Bu iğneyi tedaviye başlayınca da acaba kullanacakmıyım?
Son iğnelerimi oluyorum bu akşam. Yarın sabah kontrolüm var , duruma göre catlatma iğnesi yapılacak. Perşembe günü de toplama planlıyor dr um . Hayırlısı bakalım.Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canimm.şuan ne durumdasin peki. Genetik cok iyi bir karar kesinlikle
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun tedavin sonu güzel olsun herkesin tedavisi kendine has banada kalite ve sayı için ganomax verdi
Son iğnelerimi oluyorum bu akşam. Yarın sabah kontrolüm var , duruma göre catlatma iğnesi yapılacak. Perşembe günü de toplama planlıyor dr um . Hayırlısı bakalım.
Antep'te olan kızlar ilaçlarınizi nerden buldunuz bana yardımcı olun bulamıyorum
Geliştirici ve catlatma onleyiciyi kullanıyorum zaten şu an . Belirli bir büyüklüğe gelince artık catlatma iğnesi vuruluyor . O da büyük ihtimal benim için yarın.Size tüp bebek olmayacak mı ? Çatlatma iğnesi söylemediler bana. 8 doz geliştirici. 2 adette çatlatmayı önleyici verdiler.
Geliştirici ve catlatma onleyiciyi kullanıyorum zaten şu an . Belirli bir büyüklüğe gelince artık catlatma iğnesi vuruluyor . O da büyük ihtimal benim için yarın.
Şu an yumurtalarınız kaç mm ? Ya da en son kontrolde ne kadardı?İlk basta gelıstırıcı son 2 doz kala gelıstırıcıyle çatlama onleyıcı bırlıkte dedıler bana. Çatlama ıle ılgılı bsy demedı henüz
Şu an yumurtalarınız kaç mm ? Ya da en son kontrolde ne kadardı?
Anladım. Sizin süreç benden biraz geride , onun için bahsetmemis olabilirler .İğnelerim bitince söylecekler yani cuma kontrol
Adana'da nerede hangi eczane bana verirmisinAntepteyim ama ilaçlarımı Adana dan aldım. Hemende bulduk. Sorun olmadı.
Cok şükür canımSon iğnelerimi oluyorum bu akşam. Yarın sabah kontrolüm var , duruma göre catlatma iğnesi yapılacak. Perşembe günü de toplama planlıyor dr um . Hayırlısı bakalım.
Amin , inşallah hepimizeCok şükür canımRabbım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin her şey çok güzel gitsin ❤
Benim akşama doğru acayip şişkinliğim oldu sende de oluyor mu? İçki yok sigarayı bıraktım eşim içiyor arada. Evet kavrulmamış kuruyemiş badem ceviz fındık yemek lazım. Folik asitte kullan falan demedi bende unuttum sormayı. Birde Q10 kullanıyoruz ikimizde bi haftadır keçiboynuzu zaten genelde tüketiyoruz hayırlısı bakalım.Bende senin gibiyim şuanda 3 üncü günüm iğnede ,çarşamba kontrol olacak bakalım ne diyecek ,ama ekstra vitamin vermedi bol su iç dedi tuzsuz yağsız kuruyemiş ye dedi sigara alkolden uzak durun yeşillik ye dedi bende şuanda folik asit ve d2k2 kullanıyorum eşimde b12 ve argi-men plus kullanıyor okadar keçiboynuzu yiyin günde 2 kez
Adana'da nerede hangi eczane bana verirmisin
Gonalf ne kadardı igne
Gaziantep'e de bulabilirsiniz bence ben Ekim ayında ilaçların hepsini kolay bir şekilde bulmuştum. Bu ay estrofeme başlattı doktor transfer için onu bulmamız zor oldu hastane yanlarındaki eczanelerin hiçbirinde bulamadık ama mahalle arasında veya sokak arasındaki eczanelerde bulmak daha kolay şahsen biz estrofemi öyle bulduk. İsterseniz siz de öyle yapın buyuk eczaneler yerine küçük olanlara sorun bulursunuz inşallah. Bir de biz geçen ay gonal f 450 yi 900 tl gibi bir fiyata almıştık bu ay daha da farklıdır maalesef.Adana'da nerede hangi eczane bana verirmisin
Gonalf ne kadardı igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?