Rica ederim canim hepside kaliteli olsun tek seferde tutunsunlar sanaEvet , biraz önce dr uma ulaştım msj la . Kendisi de sorun olmadığını söyledi. Teşekkürler
Amin . InsallahRica ederim canim hepside kaliteli olsun tek seferde tutunsunlar sana
Nerde tedavi görüyorsun canım.Amin . Insallah
Yeni gördüm mesajını canım benim pkos polikistik over sendromu diye geçen bi yumurtalık yapısı 12 emvrşyon oluştu 5. Gün embriyosu darısı bekleyen dua eden herkese :)Hayırlı olsun Pkos ne canım kaç tane emriyon var kaçıncı gün emriyolari
Medipol Mega 'da . Senin durumun nedir ? Tedavi sürecin vs ? Kusura bakma eğer daha önceden bahsettiysen ve kaçırdıysam.Nerde tedavi görüyorsun canım.
hayırlı olsun inşallah yumurta sayısına hiç takılmayın benim ilk denememmde 10 yumurtam olmuştu 5. güne 2 tane kalmıştı bu seferkinde 4 yumurtam oldu 4 yumurtamda 5. güne ulaştı önemli olan az d olsa sayısı kalıteli olması sonuçta bize lazım olan sağlıklı1 adet yumurta 1 adet spermMerhaba
Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Bende Cumartesi adet olmuştum doktorum bugün çağırdı sabah görüştük hemen iğnelere başlattı. İğneleri kendi arattı ve getirtti hastaneye aramakla uğraşmadık ve hemen orda nasıl yapılacağını uygulamalı gösterdi. Cuma yeniden gideceğim gidene kadar akşam 5/7 arası iğneleri yap dedi. Solda güzel ama sağda zayıf gözüküyor yumurtaların dedi. Gonal f ve merional verdi. Başka da bir şey demedi yada vitamin vs vermedi
Farklı merkezlerde 5 kere opu oldum 3 sene içinde. İnşallah hayırlısıyla 7. Transferimi olacağım. Kimyasal gebelikler yaşadım. 2 defa.5 kez yumurta toplama kı yapıldı size? Ben de 2. Kez yaptıracağım sürecinizden biraz bahseder misiniz
Ben de 2.defa opu olacağım sanırım vücudumuzu en çok yıpratan kısım bu kısım. Çok da sabır göstermek gerekiyor. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçteFarklı merkezlerde 5 kere opu oldum 3 sene içinde. İnşallah hayırlısıyla 7. Transferimi olacağım. Kimyasal gebelikler yaşadım. 2 defa.
Bahsetmedim canım daha 2018 de evlendim evlendigim günden beri istedim bir bebeğim olsun canıma can bana bir arkadaş ama Allah nasip etmedi.. 2021 ocak ayında asilama oldum.negatif oldu.. eylülde tekrardan başlamak istedim ama asilama değil direk tup bebek üzerinde durdum benim için çok cok zor hastaneye gitmek muayene olmak ama Allah sabrını verdi 10 eylülde ankara memorial aygul demirola gittim vitamin takviye felan verdi tiroitim biraz yükselmişti onu dusurduk.. 29 ekimde iğne kullanmaya başladım..9 kasımda toplama oldu 13 yumurta toplandı 11i olgun cikti 9 dollendi bir tane si bana verdiler 2 tanesini dondurmadilar 6 tane de arkada var 1.negwtif oldu ağır oldu negatif cok zor heleki tup bebekte.. doktor bir sorun gormedi taze transfer olmuştum..simdi birde Rahim içine bakalim dedi 7 ocakta histereskopi olucam sonrada tekrardan transfer hazırlığı.. biraz uzun oldu kusura bakmaMedipol Mega 'da . Senin durumun nedir ? Tedavi sürecin vs ? Kusura bakma eğer daha önceden bahsettiysen ve kaçırdıysam.
Yaa nerden buldu ben bulamiyorum iğne ilaç yokMerhaba
Herkesin tedavisi hayırlı olsun. Bende Cumartesi adet olmuştum doktorum bugün çağırdı sabah görüştük hemen iğnelere başlattı. İğneleri kendi arattı ve getirtti hastaneye aramakla uğraşmadık ve hemen orda nasıl yapılacağını uygulamalı gösterdi. Cuma yeniden gideceğim gidene kadar akşam 5/7 arası iğneleri yap dedi. Solda güzel ama sağda zayıf gözüküyor yumurtaların dedi. Gonal f ve merional verdi. Başka da bir şey demedi yada vitamin vs vermedi
Ben bu iki ilacı bulamiyormMerhaba
Yok canım zaten daha henüz olgunlaşan yumurtada yok ortada o yüzden ona takılmıyorum ilacın ilk günü. Nasip hayırlısı artık bakalım neler olacak bekliyoruz sabırla:)hayırlı olsun inşallah yumurta sayısına hiç takılmayın benim ilk denememmde 10 yumurtam olmuştu 5. güne 2 tane kalmıştı bu seferkinde 4 yumurtam oldu 4 yumurtamda 5. güne ulaştı önemli olan az d olsa sayısı kalıteli olması sonuçta bize lazım olan sağlıklı1 adet yumurta 1 adet sperm
Bana doktorum buldu eczaneyi aradı getirtti direk. Ben aramadım hiç sağolsun o halletti zaten eczanede de son 5 tane kalanmış şansımaBen bu iki ilacı bulamiyorm
Bende senin gibiyim şuanda 3 üncü günüm iğnede ,çarşamba kontrol olacak bakalım ne diyecek ,ama ekstra vitamin vermedi bol su iç dedi tuzsuz yağsız kuruyemiş ye dedi sigara alkolden uzak durun yeşillik ye dedi bende şuanda folik asit ve d2k2 kullanıyorum eşimde b12 ve argi-men plus kullanıyor okadar keçiboynuzu yiyin günde 2 kezMerhaba
Valla opudan transferden çok içimdeki baskı duygusu beni çok yıpratıyor. Kalbim sıkışıyor gibi hissediyorum, aşırı tahammülsüzüm herşeye. Hiçbirşeye de dikkat etmiyorum aslında. Sadece şu embriyolarımın durumu beni yıprattı çok. Şu an 4 embriyom donduruldu 2si için de yarın haber alacağım inşallahBen de 2.defa opu olacağım sanırım vücudumuzu en çok yıpratan kısım bu kısım. Çok da sabır göstermek gerekiyor. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte
AminEvet kimisi ilk denemesinde hamile kalıyor Allah ım nasip ediyor kimisi de kaç deniyor olmuyor İnşallah bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz nasip eder hayırlı bir evlat , 2 yıla yakın denedik olmadı bakalım tüp bebekte nasıl olacak bende tüp bebek sürecindeyim çok başındayım
Hayırlısı olsun inşallah. Evet tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç. Şükür 6 tane daha varmış geride. Olacaktır Allahın izniyle . Tutup da sonradan kaybetmek inan daha zor ve yıpratıcı; hem psikolojik hem de fiziksel olarak . Benim 3 tane gebelik kaybım var . Biri tüp bebek; diğer ikisi normal gebelik . Ve bilinen hiç bir sorun yok . Hashimato hastasıyım aynı zamanda ama değerlerim kontrol altında. Onun için genetiğe göndereceğiz bu sefer kısmet olursa .Bahsetmedim canım daha 2018 de evlendim evlendigim günden beri istedim bir bebeğim olsun canıma can bana bir arkadaş ama Allah nasip etmedi.. 2021 ocak ayında asilama oldum.negatif oldu.. eylülde tekrardan başlamak istedim ama asilama değil direk tup bebek üzerinde durdum benim için çok cok zor hastaneye gitmek muayene olmak ama Allah sabrını verdi 10 eylülde ankara memorial aygul demirola gittim vitamin takviye felan verdi tiroitim biraz yükselmişti onu dusurduk.. 29 ekimde iğne kullanmaya başladım..9 kasımda toplama oldu 13 yumurta toplandı 11i olgun cikti 9 dollendi bir tane si bana verdiler 2 tanesini dondurmadilar 6 tane de arkada var 1.negwtif oldu ağır oldu negatif cok zor heleki tup bebekte.. doktor bir sorun gormedi taze transfer olmuştum..simdi birde Rahim içine bakalim dedi 7 ocakta histereskopi olucam sonrada tekrardan transfer hazırlığı.. biraz uzun oldu kusura bakma❤
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canimm.Hayırlısı olsun inşallah. Evet tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç. Şükür 6 tane daha varmış geride. Olacaktır Allahın izniyle . Tutup da sonradan kaybetmek inan daha zor ve yıpratıcı; hem psikolojik hem de fiziksel olarak . Benim 3 tane gebelik kaybım var . Biri tüp bebek; diğer ikisi normal gebelik . Ve bilinen hiç bir sorun yok . Hashimato hastasıyım aynı zamanda ama değerlerim kontrol altında. Onun için genetiğe göndereceğiz bu sefer kısmet olursa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?