BakBu 3. Denemem bunda da negatif olursa artık eminim genetikte problem var diye
3. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç bu rakamı dahi görmemiştim.Normal tabiki kaçıncı gün emriyosuydu
İnşallah valla bugün aşırı stresliydimGuzel canim insallah daha da artar sıkıntı yapacak bir şey yok
Çatlama iğnesi yoksa bence sevin önemli olan iki kat artması ben çok okudum düşükle başlayıp yükselenİnşallah valla bugün aşırı stresliydim
Dondurulmuş embriyo, inşallah dediğiniz gibi olur.Çatlama iğnesi yoksa bence sevin önemli olan iki kat artması ben çok okudum düşükle başlayıp yükselen
İnşallah değerin katlanarak artar canım. İyi çıkmış sonuç darısı bizim başımıza artıkKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Aminİnşallah değerin katlanarak artar canım. İyi çıkmış sonuç darısı bizim başımıza artık
Bence moral bozma ve dua etDondurulmuş embriyo, inşallah dediğiniz gibi olur.
Yaaa hemde 3.gün emriyosu kizz maşallah rabbim tamamına erdirsin peki kimsallarlarinda ne yaşadin3. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç bu rakamı dahi görmemiştim.
Allahım inşallah artar…
3.gun embriyosu degil mi seninkiÇok düşük değil mi değerim? Merkeze attım şimdi normal dediler. Bilemedim…
Ohhh güzel çıkmışKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Maşallah güzel çıkmış değerin inşallah 2 güne de artar sağlık ilerlerKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
İnşallah çok teşekkür ederimMaşallah güzel çıkmış değerin inşallah 2 güne de artar sağlık ilerler
Çok teşekkür ederim bana moralsinizOhhh güzel çıkmışperşembe günü de katlanır inşallah.
Merhabalar canım sana moral olsun diye yazmak istedim. Arkadaşımın 3.gun embriyosu 12. Gün değeri 30 du. Şimdi kızı 2 yaşındaÇok düşük değil mi değerim? Merkeze attım şimdi normal dediler. Bilemedim…
Çok teşekkür ederimMerhabalar canım sana moral olsun diye yazmak istedim. Arkadaşımın 3.gun embriyosu 12. Gün değeri 30 du. Şimdi kızı 2 yaşında
Canım benim o kadar sevindim ki sonuca, kaç saattir foruma bakamadım, girdiğim gibi senin mesajını aradım heyecanla sonuc ne oldu diye :)))) bak üzülmene değdi mi, onu da üzdün belki, o seni bırakmıcak annesi, sen de bol bol dua etKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Ediyorum dua, Allah hepinizden de razı olsun. Çok teşekkür ederimCanım benim o kadar sevindim ki sonuca, kaç saattir foruma bakamadım, girdiğim gibi senin mesajını aradım heyecanla sonuc ne oldu diye :)))) bak üzülmene değdi mi, onu da üzdün belki, o seni bırakmıcak annesi, sen de bol bol dua et
Ayyy çok sevindim canımKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Bende 8. Günü yapmıştım canım bide 11. Gün yaptım kan I bekledim ama deli gibi bir umutmuş yaşamakAynen yapmamak için çok dayandım yenik düştüm sonunda hakkımızda hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?