Yarım saate çıkar sanırım.Sonuç ne zaman çıkacak?
Hayirli olsun canimMrb arkadaslar benim kan testi gunumdu bugun ve benimde pozitifhamile olan arkadaslara hayirli olsun İnsallah hepsi saglikla buyur.Rabbim isteyen herkese hayirla versin insallah
Değerin çok guzel cikmisAmin cumlemize insallah
Benim 2gun embriyosuydu taze transfer degermde 529 cikti
Tsk ederim darisi hayirli sana olsun insallahÇok tebrik ediyorum
İnşallah sonuçta güzel olurÇok güzelmaşallah
İnşallahTsk ederim darisi hayirli sana olsun insallah
Tsk ederimÇok tebrik ediyorum
Heyecanla bekliyoruz güzel haberiniYarım saate çıkar sanırım.
Aa çok iyi.. Maşallah sağlıkla yükselsin inş.. 3.güne embryosu değil mi?Kan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Tebrik ederim İnşallah saglicakla katlanır rakamlar. Benim de yarın kan testim var. Dün idrarda cikti ama gonopeptylin 8. Günüydü. Yarın netleşecekKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Evet canim 10. Gunde evde test yaptim ikinci cizgi silik cikti ama sabah ilk idrarla afedersin yaptim.Öncesibde test yaptınız mı? Benimde 3.günüm bekliyorum heyecanla..
Genetik araştırmalar yapılmadımi hicBu 3. Denemem bunda da negatif olursa artık eminim genetikte problem var diye
Super canım tebrik ederim umarım guzel yukselirKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Guzel canim insallah daha da artar sıkıntı yapacak bir şey yokKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Çok düşük değil mi değerim? Merkeze attım şimdi normal dediler. Bilemedim…Guzel canim insallah daha da artar sıkıntı yapacak bir şey yok
İyi çok iyi hemde artmadı önemli ilk ne çıktığı değil sakın moralini bozmaKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Normal tabiki kaçıncı gün emriyosuyduÇok düşük değil mi değerim? Merkeze attım şimdi normal dediler. Bilemedim…
Tsk ederim canim sanada hayirli olsun saglikla buyusun insallahHayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?