Amin cumlemize insallahHayırlı olsun gebeliginiz kucaginiza almayı nasip etsin kaçıncı gün embryosuydu değeriniz ne çıktı acaba
Maşallah degeriniz çok iyi tek embryomu 12.gunde degeriniz bu sekildeAmin cumlemize insallah
Benim 2gun embriyosuydu taze transfer degermde 529 cikti
Bu kadar can sıkacağına gidip kan verseydin be güzelim. Ha bugün ha yarın farketmezdi ki. Stresli olmamak gerekiyordu biliyorsun. Bende geç gördüm yoksa erkenden yazardım. Sen şimdi sabahı zor edersin. Uyu bari fazla düşünmezsin en azından. İnşallah testin bozuktur.Teşekkür ederim hayırlısından başka bişey dilemiyorum.
Hiçbişey yapasım gelmedi… defalarca kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak hissiyatlarını anlatsam roman olur sanırım. Eşim şimdi zorla getirdi hastaneye. Onun zoruyla verdim. Sonuç bekliyorum.Bu kadar can sıkacağına gidip kan verseydin be güzelim. Ha bugün ha yarın farketmezdi ki. Stresli olmamak gerekiyordu biliyorsun. Bende geç gördüm yoksa erkenden yazardım. Sen şimdi sabahı zor edersin. Uyu bari fazla düşünmezsin en azından. İnşallah testin bozuktur.
Tüm kalbimle dualarım seninle hayırlı günde hayırlı haberler alırsın amin amin aminHiçbişey yapasım gelmedi… defalarca kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak hissiyatlarını anlatsam roman olur sanırım. Eşim şimdi zorla getirdi hastaneye. Onun zoruyla verdim. Sonuç bekliyorum.
Hamdolsun tek embriyoydu insallah bi aksilik olmaz 2gun sonra sonra bidaha test yapicamMaşallah degeriniz çok iyi tek embryomu 12.gunde degeriniz bu sekilde
Aaa gercektenmi yaaKızlar 8. Günüm bugün etken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Canım benim çok teşekkür ederimTüm kalbimle dualarım seninle hayırlı günde hayırlı haberler alırsın amin amin amin
Tebrik ederimAmin cumlemize insallah
Benim 2gun embriyosuydu taze transfer degermde 529 cikti
Aynen yapmamak için çok dayandım yenik düştüm sonunda hakkımızda hayırlısı bakalımAaa gercektenmi yaa
O hisse dayanmak zor, günler çok zor geçiyor haklısın ama bekle bakalım. Kaçıncı gün embriyosuydu?Aynen yapmamak için çok dayandım yenik düştüm sonunda hakkımızda hayırlısı bakalım
Allah razi olsun Rabbim sizinde gonlunuze gore versinTebrik ederim
AminnnAllah razi olsun Rabbim sizinde gonlunuze gore versin
Allah razi olsun Rabbim sizinde gonlunuze gore versinTebrik ederim
Çok tebrik ediyorumEvet tek emb
Hamdolsun tek embriyoydu insallah bi aksilik olmaz 2gun sonra sonra bidaha test yapicam
5. Gündü 5aa ve 4 aa taze transferO hisse dayanmak zor, günler çok zor geçiyor haklısın ama bekle bakalım. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Öncesibde test yaptınız mı? Benimde 3.günüm bekliyorum heyecanla..Evet tek emb
Hamdolsun tek embriyoydu insallah bi aksilik olmaz 2gun sonra sonra bidaha test yapicam
Eşin çok iyi yapmış canım kendi kendine düşünmektense Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahHiçbişey yapasım gelmedi… defalarca kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak hissiyatlarını anlatsam roman olur sanırım. Eşim şimdi zorla getirdi hastaneye. Onun zoruyla verdim. Sonuç bekliyorum.
Sonuç ne zaman çıkacak?Çok güzelmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?