Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Teşekkür ederim hayırlısından başka bişey dilemiyorum.
Bu kadar can sıkacağına gidip kan verseydin be güzelim. Ha bugün ha yarın farketmezdi ki. Stresli olmamak gerekiyordu biliyorsun. Bende geç gördüm yoksa erkenden yazardım. Sen şimdi sabahı zor edersin. Uyu bari fazla düşünmezsin en azından. İnşallah testin bozuktur.

Hiçbişey yapasım gelmedi… defalarca kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak hissiyatlarını anlatsam roman olur sanırım. Eşim şimdi zorla getirdi hastaneye. Onun zoruyla verdim. Sonuç bekliyorum.

Hiçbişey yapasım gelmedi… defalarca kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak hissiyatlarını anlatsam roman olur sanırım. Eşim şimdi zorla getirdi hastaneye. Onun zoruyla verdim. Sonuç bekliyorum.
Tüm kalbimle dualarım seninle hayırlı günde hayırlı haberler alırsın amin amin amin

Eşin çok iyi yapmış canım kendi kendine düşünmektense Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…