• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Doktor benim rahim kalınlığını az buldu ondan bir sonraki ay koyarız demişti. Zaten şu an embriyolarımın durumu net belli bile değil. O yüzden önümü görmem benim için daha iyi. 2 tanesi dün donduruldu bugün de kalanları inşallah donduracaklar. Herkeste tabii farklı ilerliyor kimin yumurtası çıkmıyor, kiminin sperm sıkıntısı İçin uğraşıyorlar kiminde spermler yumurtayı döllemediği oluyormuş. Tamamen bambaşka herkesin tedavisi.
Anladım ben daha ilaç tedavisine yeni başladım daha 3 günümdeyim benim yol şuanda düzlük ama ilerleyen zamanlarda engebeli mi olur göreceğiz .

Bende bugün doktorla görüşmeye gittim 1 kez yumurta toplama olmuştu. 2.kez yapmak için bu ay rahmi dinlendirelim dedi. Biraz modum düşmedi değil ama Allahım en hayırlı zamanı bilir. Buradan da keçiboynuzunun önemini anladım gittim taze bir tane aldım aktardan😇😻

İnşallah hep çok kolay olur yolun benim 5. Opumdu çok yorucu süreç bunlar.
Evet kimisi ilk denemesinde hamile kalıyor Allah ım nasip ediyor kimisi de kaç deniyor olmuyor İnşallah bu kadar sıkıntı çekiyorsunuz nasip eder hayırlı bir evlat , 2 yıla yakın denedik olmadı bakalım tüp bebekte nasıl olacak bende tüp bebek sürecindeyim çok başındayım

Hoşgeldin canım burda birbirimize destek olup biseyler öğrenmek güzel peki 2. Tedavide tutunsun diye ekstra biseyler vapacakmi gebelik aşısı gebelik serumu
Hosbuldum canım Doktorum transfer öncesi bir serum takmıştı vitaminlerim var ekstra birde histereskopi yapicak işte.. elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum gerisi rabbime kalmış
Hoşgeldin canım burda birbirimize destek olup biseyler öğrenmek güzel peki 2. Tedavide tutunsun diye ekstra biseyler vapacakmi gebelik aşısı gebelik serumu

İşte çok umutlanmamak lazım her şey çok düzgün yapılsa da Allah nasip etmeyince olmuyor İnşallah kucağınız boş kalmaz Evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını doldursun Allah IM .
Amin canim insallah bizimde hersey cok güzel gidiyordu ama olmayınca olmuyor

Merhabalar ,
Sabah kontrole gittim . 3 tane yumurta var ; 14 mm , 14mm , 16,5 mm . Bu akşam da iğneleri vurulacagim. Sabah tekrar kontrol ve duruma göre çatlatma iğnesi vurulacak . Ancak kafamı karıştıran, E2 değerim bugün 463 çıktı; fazla mı yüksek? Daha önce deneyimleyen arkadaşlar; sizin yumurta toplama öncesi E2 değeriniz ne kadardı? Hatirliyor musunuz ?

Merhabalar ,
Sabah kontrole gittim . 3 tane yumurta var ; 14 mm , 14mm , 16,5 mm . Bu akşam da iğneleri vurulacagim. Sabah tekrar kontrol ve duruma göre çatlatma iğnesi vurulacak . Ancak kafamı karıştıran, E2 değerim bugün 463 çıktı; fazla mı yüksek? Daha önce deneyimleyen arkadaşlar; sizin yumurta toplama öncesi E2 değeriniz ne kadardı? Hatirliyor musunuz ?
Benim süreç olarak başındayım 3 günündeyim isterdim yardımcı olmak ,dualarım seninle inşallah rabbim kucağını doldurur.

Merhabalar ,
mrb yumurta sayısına göre E2 degeri değişiyormu bilmiyorum ama benim yumurta toplama gününe yakın E2 değerim 1600 lerdeydi yumurtaların toplanmasında sorun yaşamadım sizinki normal görünüyor doktorunuz görmedimi sonucu onun yorumu ne oldu

Merhabalar ,
Canim e2 değerin gayet iyi benim 13 yumurta vardi e2 1000 kusur du

Merhabalar ,
Bu e2 değeri yumurta sayısıni gösteriyor canım

mrb yumurta sayısına göre E2 degeri değişiyormu bilmiyorum ama benim yumurta toplama gününe yakın E2 değerim 1600 lerdeydi yumurtaların toplanmasında sorun yaşamadım sizinki normal görünüyor doktorunuz görmedimi sonucu onun yorumu ne oldu
E2 sayiyi gösteriyor canım değişkenlik gösteriyor

Henüz gorusebildik dr umla . Gayet iyi değer dedi , rahatladım.

Back