Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Günaydın canım. Bozma moralini hemen belki daha idrara geçmemiştir, geç tutunma olmuştur belli olmaz ki sen ilaçlarına devam et kan testine kadar.
Günaydın Lavantacım. Alıyorum ilaçlarımı. Yarına kadar bekleyeceğim, zaten yapacak bişey yok. Yeniden gidip test almanın da mantığı yok,alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz, yaşayacağız. Nasipse olacak değilse bişeyler bahane olacak. Diğer 2 testte görünüp bugünkü testte görünmeyince acaba oldum. Koyulaşması gerekirken direkt yok 2. çizgi.

Doktor folik hariç birşey vermedi takviye olarak, ben de bir danışırım diğerleri için, normalde omega 3 ve multi vitamin kullanıyordum zaten son zamanlarda bırakmıştım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve ilginiz için.

Maysa2011
Canım sen 2 kere test yapmamışmıydın, testte sıkıntı olabilir mi, yarını bekle ümidini kırma vardır herşeyde bir hayır..

V hayır

Canim gunaydin hic uzulme ilk kana dusuyor sonra idrara belkide gec tutunma olmustu ve idrar testi biliyorsun 100% cikmiyor yanilma payi cok yuksek canim hic uzulme

İdrar yoğunluğuna göre değişir moralinizi çok bozmayın, kan tahlili en iyi sonucu verir onu bekleyin, olumlu düşünmeye hatta bir süre başka şeyler düşünmeye çalışın biliyorum çok zor ama bu stres de iyi değil. Benim de ilk denemem olacak bu ay ama 3 aşılamam var öncesinde bekleyişlerin zorluğunu, her şeyden umutlanıp hayal kırıklığına uğramaları öğrendik, ben hep şu şekilde telkin ediyorum kendimi, sağlığın yerinde her zaman bir umudun bir şansın daha var, doğru zaman geldiğinde çocuk sahibi olacaksın yada olamazsan da bu sana başka bir kapı açacaktır, hayattan iyiyi ve doğru olanı istemek önemli bence. Tabi bu benim kendi terapi yöntemim :) Dilerim gönlünüze göre olur herşey, inş. hamilesinizdir.

Bana yardımcı olabilir misiniz?
Bir sorum var kafama takıldı, benim önceki ay kontrolde 6 yumurtam vardı ama kistik yumurta olduğu için tedaviye başlamadık ve yasmin verdi doktor, kullanıp bitirdim 24 Ocakta sonuncuyu aldım, pazar hafif kahve krem biraz akıntı oldu ama regl olmadım, dün doktora gittim 3 yumurta gördü eş boyutta tamam başlıyoruz dedi. Ama ben regl olmadım normal mi bu, hamile olabilir miyim diye bile düşündüm, bilgisi ya da yasmin sonrası bu şekilde bir deneyimi olan var mı?
Bir de bu ay 3 yumurtam mı var şimdi benim bu iğneler yumurtayı arttırıyor mu yoksa bu yumurtaları büyütmek için mi sadece?

Kan tahlili daha doğru sonucu gösterir belki testte sorun vardır senin daha önceden çift çizgi vardı bence kan ver ve kendini üzme Allah'a teslim et kendini ve bebeklerini çektiğim acıların hatrına ver diye dua et inşallah seninledirler

Bu konuda Hiçbir fikrim yok canım ama eğer doktoruna güveniyorsan başka bi doktora daha görün artık herşey para tuzağı olmuş

Alla Allah çatlatma iğnesi ne zaman kullandin

Nasıl adet olmadanmi tedaviye başlandı doktora söylemedinmi adet görmedigini

Canım sen 2 kere test yapmamışmıydın, testte sıkıntı olabilir mi, yarını bekle ümidini kırma vardır herşeyde bir hayır..

Evet tatlım yapmıştım. O yüzden şaşırdım ne bileyim, belki testte sıkıntı vardır belki başka bişeydir. Dün akşam eşimle de tartıştık ona da canım sıkıldı.
Yarına kadar bekleyeceğim dedim ama keşke hiç test yapmasaydım boşuna stresten başka bişey değil.

Canim gunaydin hic uzulme ilk kana dusuyor sonra idrara belkide gec tutunma olmustu ve idrar testi biliyorsun 100% cikmiyor yanilma payi cok yuksek canim hic uzulme

Öyle mi dersin? Hayırlısı inşallah...

Ben de hep herşeyin en önce hayırlısını sağlıklısını diliyorum. Doğru zaman geldiğinde olacak ya da Allah bana bambaşka kapılar açacak haklısın. Israrcı bir kişiliğim de yok hatta artık hayatta hakkımda hayırlısına kalbimin razı olmasından başka isteyecek bişeyim de yok. Nasip, yarın ak koyun kara koyun belli olacak.

Elbette öyle, inanın nasıl oldum biliyor musunuz saçma sapan şekilde düşünceler içine dahi dalamayıp kal gelme durumunu yaşıyorum.
Biraz kendimi topladım sayenizde sağolun.
İnşallah sağlıklı sıhhatli şekilde nasip olur.
Alla Allah çatlatma iğnesi ne zaman kullandin
Dondurulmuş embriyo canım bunlar.

Bende Bugun kan verdim canım 6 da çıkacakmış hemşire heycanlımısın dedi dedim yok idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı sonuç belli dedim yanıltıcı dedi kanda bile şuan 200 un altında değeriniz çıkar 200 den yüksekte idrar testinde çıkıyor dedi çok umutlanamadım ama herşeye hazırlıklı olma çabamdan işte bilmiyorum kan kesin sonuç canını sıkma zor süreçler Allah hepimize yardım etsin kalbimizi kırık yüreğimizI yorgun bırakmasın

Nasıl adet olmadanmi tedaviye başlandı doktora söylemedinmi adet görmedigini
Evet yani pazar günü kahve rengi bir akıntım oldu adet oldum sandım p.tesi gittim başlıyoruz dedi doktor, ama akıntı da devam etmedi. Ben ilk kez doğum kontrol hapı kullandım onun etkisi oldu sanırım, doktoruma durumu anlattım zaten hapı da kendi vermişti.

Amin tatlım inşallah bugün öğreniyorsun demek sevindim senin için Allah kalbindekini hakkında hayırlı eylesin. Gerçekten beklemek zor ve yorucu…

Bu konuda Hiçbir fikrim yok canım ama eğer doktoruna güveniyorsan başka bi doktora daha görün artık herşey para tuzağı olmuş
Doktorum iyi biri içim ısındı ama ilk olunca soru işaretleri fazla tabi, bir de böyle garip durumlar çıkınca ister istemez araştırıyor insan her şeyi nedenini merak ediyor. Cuma kontrolüm var tekrar sorucam bakalım.

O zaman aklınıza takıldığını söyleyin doktorunuz açıklayarak sizi rahatlatacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…