• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar ben transferin beşinci günümdeyim bel ağrılarım hafif vardı ama bugün çoğaldı ayakta durmama pek imkan vermiyor. Bu hormon ilaçlarını kullanırken adet olma imkanımız var mı olmasak bile adet belirtisi yaşamamız normal mi. Allahım nasıl bir süreç her anı endişe korku içinde 🙈
Bugün testimde ikinci çizgiyi görmesem adet olucam sanırım derdim. Bel ağrısını ilk iki gün epey yaşadım. Adet sancısı 6. Günden itibaren başladı ama sürekli değil. Ara ara oluyo. Dinlenme halinde geçiyo.

Bugün testimde ikinci çizgiyi görmesem adet olucam sanırım derdim. Bel ağrısını ilk iki gün epey yaşadım. Adet sancısı 6. Günden itibaren başladı ama sürekli değil. Ara ara oluyo. Dinlenme halinde geçiyo.
İşteyim aslında oturuyorum ama yine de ağrı çoğaldı eve gidip uzanmak için can atıyorum. Ya gerçekten mi valla bende kesin adet olcam diyorum bel ağrısı bulantı vs genel adet öncesi belirtilerim tutmadı diye endişe edip duruyorum. 😔

İşteyim aslında oturuyorum ama yine de ağrı çoğaldı eve gidip uzanmak için can atıyorum. Ya gerçekten mi valla bende kesin adet olcam diyorum bel ağrısı bulantı vs genel adet öncesi belirtilerim tutmadı diye endişe edip duruyorum. 😔
Ben de daha kan vermedim gerçi. O zaman netleşecek hayırlısıyla. Son dört gündür ben de iyi değildim. Uyuyamıyordum bile. Her belirtiyi adet olarak düşündüm.

Sende de kasık ve rahim batması var mı? Benim bugün baya yoğun batmalarım. 😒 bildiğin acıyor yani.

Sende de kasık ve rahim batması var mı? Benim bugün baya yoğun batmalarım. 😒 bildiğin acıyor yani.
İlk iki gün belim ağrıdı. Sonrasında 5. Güne kadar hiç birşey hissetmedim. 5. Günden sonra resmen yumurtaların bulunduğu yerde batmalar hissettim ara ara adet sancısı oldu ve devam ediyor. Ama batma ve sancı şiddetli değil hafif oluyo

İlk iki gün belim ağrıdı. Sonrasında 5. Güne kadar hiç birşey hissetmedim. 5. Günden sonra resmen yumurtaların bulunduğu yerde batmalar hissettim ara ara adet sancısı oldu ve devam ediyor. Ama batma ve sancı şiddetli değil hafif oluyo
Şunun şurasında teste ne kaldı ki 😃 o zaman herşeyi unutacağız 😍

Kızlar yumurta toplama ve transfer sürecinde eşim ve bana belgeler imzalattılar. Belgede okuduğum maddenin birinde gebeliğin oluşması durumunda takibin hastanedeki uzmanlar tarafından yapılacağı yazıyordu. Sizin imzaladığınız belgelerde bu şekilde madde var mıydı?
Bende de gebelik oluştuktan sonra takibi başka yerde yapılacaksa bilgi verilmesini. Doğum yapılınca yine bilgi verilmesini istiyorlardı.

Ben uzun zamandır yoktum kuzumm .bende tekrar deneme vs derken kendimi kk da buldm geneee😁 biliosun zor zamanlar yaşadım yazın.sen ne durumdasn nasıl gidio tedavi
Biliyorum canım. Çok sıkıntılıydın. Uzaklaşmak iyi geldi mi peki. Bende tekrar başladım. NGS ye giden bir tane sağlıklı geldi. Regl olunca gideceğim işte. Bende ilk defa dondurulmuş transfer olacağım.

Biliyorum canım. Çok sıkıntılıydın. Uzaklaşmak iyi geldi mi peki. Bende tekrar başladım. NGS ye giden bir tane sağlıklı geldi. Regl olunca gideceğim işte. Bende ilk defa dondurulmuş transfer olacağım.
evt cnm ara vermek iyi geldi hem bedenen hem ruhen ihtiyacım vardı.inşallah bu sefer tamamına erer gebeliğin aygulum.birde böyle dene bakalm hayrlısıyla güzel snclarını beklıyrm💖

evt cnm ara vermek iyi geldi hem bedenen hem ruhen ihtiyacım vardı.inşallah bu sefer tamamına erer gebeliğin aygulum.birde böyle dene bakalm hayrlısıyla güzel snclarını beklıyrm💖
Canımsın ❤️ Rabbim sağlıkla seninde kucağına almanı nasip etsin. Herkes doğumunu yaptı bebelerinin dişleri bile çıkmaya başladı. Cebelleşiyorlar resmen 😄 herkesten birşeyler öğreniyorum bende. Sen kaç haftalıksın şimdi.

Back