Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bence hemşire sallamış, benim önceki spontan gebeliğimde adetime 3 kala evde idrar testi yapmıştım ve gayet belirgin 2. çizgiyi görmüştüm, ertesi gün kanda 86 çıkmıştı, şimdi transferimde kimyasal gebelik yaşadım transferin 8. Günü çizgiyi gördüm 2. İdrar testinde göremedim kanada da negatifti. Demek ki 8. Gün betam 70 lere filan çıkmıştı kimyasaldan dolayı sonra değer düştü..

Benim dr um günlük storylerini izliyorum, kalp atışlarında yada ilk kese muayenelerinde alttan muayene ediyor, zararlı olsa benim dr um yapmazdı, güveniyorum ona iyi bir dr...
Benim doktorum da yapalım derse mecbur kese görmek için baktircam galiba çok merak ediyorum çünkü

Benim dr um günlük storylerini izliyorum, kalp atışlarında yada ilk kese muayenelerinde alttan muayene ediyor, zararlı olsa benim dr um yapmazdı, güveniyorum ona iyi bir dr...
Kesinikle zararlı değil gayet doğal bebekten cok uzak hiçbir zararı yok dok erken çağırırsa altan bakması gerek anca bu şekile gozukur karından sonradan beli oluyor

Canım yarın inşallah güzel haberlerini alırız sıkma canını

Canını sıkma benimde idrarda hemen çıkmaz

Kesinikle zararlı değil gayet doğal bebekten cok uzak hiçbir zararı yok dok erken çağırırsa altan bakması gerek anca bu şekile gozukur karından sonradan beli oluyor
İnşallah canım annemler hep alttan muane olma diyip aklımı karıştırıyor ilişki yasak ama alttan muane serbest bu da saçma geliyor

Ben onu YouTubeten gordum bebekten baya uzak aslında ilişkidede sorun yok ama ilk uç aylarda dusuk ihtimalı artmasın diye yasak ozelikle tup bebekte

Bende çok inanamadım valla adeti soruyorlar bide adet olmam mümkün değil ki progestan iğne ilaç birsürü bişey kullanıyorum sanki bilmiyorlar

Amin tatlım inşallah bugün öğreniyorsun demek sevindim senin için Allah kalbindekini hakkında hayırlı eylesin. Gerçekten beklemek zor ve yorucu…
İnşallah canım tam netleşecek artık akşama kafada soru işareti de kalmayacak emeklerimizin karşılığını alırız umarım

Mrb arkadaslar benim kan testi gunumdu bugun ve benimde pozitif hamile olan arkadaslara hayirli olsun İnsallah hepsi saglikla buyur.Rabbim isteyen herkese hayirla versin insallah
Hayırlı olsun gebeliginiz kucaginiza almayı nasip etsin kaçıncı gün embryosuydu değeriniz ne çıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…