Bence hemşire sallamış, benim önceki spontan gebeliğimde adetime 3 kala evde idrar testi yapmıştım ve gayet belirgin 2. çizgiyi görmüştüm, ertesi gün kanda 86 çıkmıştı, şimdi transferimde kimyasal gebelik yaşadım transferin 8. Günü çizgiyi gördüm 2. İdrar testinde göremedim kanada da negatifti. Demek ki 8. Gün betam 70 lere filan çıkmıştı kimyasaldan dolayı sonra değer düştü..Bende Bugun kan verdim canım 6 da çıkacakmış hemşire heycanlımısın dedi dedim yok idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı sonuç belli dedim yanıltıcı dedi kanda bile şuan 200 un altında değeriniz çıkar 200 den yüksekte idrar testinde çıkıyor dedi çok umutlanamadım ama herşeye hazırlıklı olma çabamdan işte bilmiyorum kan kesin sonuç canını sıkma zor süreçler Allah hepimize yardım etsin kalbimizi kırık yüreğimizI yorgun bırakmasın
Kızlar keseyi alttan muane ile mi gördünüz
Benim dr um günlük storylerini izliyorum, kalp atışlarında yada ilk kese muayenelerinde alttan muayene ediyor, zararlı olsa benim dr um yapmazdı, güveniyorum ona iyi bir dr...Korkuyorum ya alttan muaneden zararı olanlar olmuş
Benim doktorum da yapalım derse mecbur kese görmek için baktircam galiba çok merak ediyorum çünküBenim dr um günlük storylerini izliyorum, kalp atışlarında yada ilk kese muayenelerinde alttan muayene ediyor, zararlı olsa benim dr um yapmazdı, güveniyorum ona iyi bir dr...
Kesinikle zararlı değil gayet doğal bebekten cok uzak hiçbir zararı yok dok erken çağırırsa altan bakması gerek anca bu şekile gozukur karından sonradan beli oluyorBenim dr um günlük storylerini izliyorum, kalp atışlarında yada ilk kese muayenelerinde alttan muayene ediyor, zararlı olsa benim dr um yapmazdı, güveniyorum ona iyi bir dr...
Canım yarın inşallah güzel haberlerini alırız sıkma canınıArkadaşlar günaydın. Yarın test günüm normalde, bugün son testimi yaptım idrar. Sonuç negatif. Daha önce gördüğüm ince çizgiyi de göremedim. Moralim baya bozuldu…
Hiçbişey yemek bile istemiyorum. Estrofemi içtim. Böyle saçma sapan kaldım sabah sabah…
Teşekkür ederim hayırlısından başka bişey dilemiyorum.Canım yarın inşallah güzel haberlerini alırız sıkma canını
Benimde Perşembe test günüm İnan ölücem meraktan yarın kan versem diye düşünüyorum şaşırdım vallahiTeşekkür ederim hayırlısından başka bişey dilemiyorum.
Canını sıkma benimde idrarda hemen çıkmazArkadaşlar günaydın. Yarın test günüm normalde, bugün son testimi yaptım idrar. Sonuç negatif. Daha önce gördüğüm ince çizgiyi de göremedim. Moralim baya bozuldu…
Hiçbişey yemek bile istemiyorum. Estrofemi içtim. Böyle saçma sapan kaldım sabah sabah…
Evet alttan bakti benim doktorumKızlar keseyi alttan muane ile mi gördünüz
İnşallah canım annemler hep alttan muane olma diyip aklımı karıştırıyor ilişki yasak ama alttan muane serbest bu da saçma geliyorKesinikle zararlı değil gayet doğal bebekten cok uzak hiçbir zararı yok dok erken çağırırsa altan bakması gerek anca bu şekile gozukur karından sonradan beli oluyor
Rahim kasılması olmasın diye ilişki yasak, başka bişidennn değil yaniİnşallah canım annemler hep alttan muane olma diyip aklımı karıştırıyor ilişki yasak ama alttan muane serbest bu da saçma geliyor
Bende çok inanamadım valla adeti soruyorlar bide adet olmam mümkün değil ki progestan iğne ilaç birsürü bişey kullanıyorum sanki bilmiyorlarBence hemşire sallamış, benim önceki spontan gebeliğimde adetime 3 kala evde idrar testi yapmıştım ve gayet belirgin 2. çizgiyi görmüştüm, ertesi gün kanda 86 çıkmıştı, şimdi transferimde kimyasal gebelik yaşadım transferin 8. Günü çizgiyi gördüm 2. İdrar testinde göremedim kanada da negatifti. Demek ki 8. Gün betam 70 lere filan çıkmıştı kimyasaldan dolayı sonra değer düştü..
Hee anladımRahim kasılması olmasın diye ilişki yasak, başka bişidennn değil yani
İnşallah canım tam netleşecek artık akşama kafada soru işareti de kalmayacak emeklerimizin karşılığını alırız umarımAmin tatlım inşallahbugün öğreniyorsun demek sevindim senin için Allah kalbindekini hakkında hayırlı eylesin. Gerçekten beklemek zor ve yorucu…
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun insallh kaçıncı gün amin insallah ve dondurulmus 5.gun embriyo
Hayırlı olsun gebeliginiz kucaginiza almayı nasip etsin kaçıncı gün embryosuydu değeriniz ne çıktı acabaMrb arkadaslar benim kan testi gunumdu bugun ve benimde pozitifhamile olan arkadaslara hayirli olsun İnsallah hepsi saglikla buyur.Rabbim isteyen herkese hayirla versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?