- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
Amin sen hep Gül sakın üzülmeGüldürdün beni allahımda seni güldürsün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sen hep Gül sakın üzülmeGüldürdün beni allahımda seni güldürsün canım
Benimki gibiymis inşallah kandada goruruum bendeÇok net değildi
Kullanan ve bırakmayacağını sanan biri olarak kesinlikle bir dal bile içmemeni öneririm. Daha önceki gebeliklerim spontan olduğu için bilmeden epey içmiştim. Birinde yerleşme kanamasından bir hafta sonra düşük yaptım. Diğeri dış.gebelik oldu. Bir daha da hamile kalmadım. Şahsen yumurta ve rahim kalitesini kanımızı çok etkilediğini düşünüyorum. Tüp bebeğe karar verdiğimde bıraktım. İyiki de yapmışım.Kızlar neredeyse 3000 mesaj olacak hiç kimse sigarayla alakalı birşey sormadı, ben transfere girmeden son sigaramı yaktım ta ki kimyasal olduğumu öğrenene kadar, sonrasında abartmadım ama 2. Transferime kadar sanırım böyle devam edeceğim, bu arada dondurulmuş embriyo koyulacağı için hani ondan sanırım biraz rahatım ama tabi vicdanda yapıyorum , benim gibi olan var mı
Normalde Günde 10 dal içiyorum. Henüz transfer olmadım ama Daha öncekilerde stresimi azalttığını sanarak günde 3 dal kadar içtim.Kızlar neredeyse 3000 mesaj olacak hiç kimse sigarayla alakalı birşey sormadı, ben transfere girmeden son sigaramı yaktım ta ki kimyasal olduğumu öğrenene kadar, sonrasında abartmadım ama 2. Transferime kadar sanırım böyle devam edeceğim, bu arada dondurulmuş embriyo koyulacağı için hani ondan sanırım biraz rahatım ama tabi vicdanda yapıyorum , benim gibi olan var mı
transferin 13.gunundeyım daha bebegımm olsun bızede geç nasip olcak demek geç olsun güç olmasın inşllhh haberdar et benide sonuctanCanımsın Rabbim sağlıkla seninde kucağına almanı nasip etsin. Herkes doğumunu yaptı bebelerinin dişleri bile çıkmaya başladı. Cebelleşiyorlar resmen herkesten birşeyler öğreniyorum bende. Sen kaç haftalıksın şimdi.
Ben yumurta toplamadan önce bıraktımKızlar neredeyse 3000 mesaj olacak hiç kimse sigarayla alakalı birşey sormadı, ben transfere girmeden son sigaramı yaktım ta ki kimyasal olduğumu öğrenene kadar, sonrasında abartmadım ama 2. Transferime kadar sanırım böyle devam edeceğim, bu arada dondurulmuş embriyo koyulacağı için hani ondan sanırım biraz rahatım ama tabi vicdanda yapıyorum , benim gibi olan var mı
İnşallah canım ne zaman test gününBenimki gibiymis inşallah kandada goruruum bende
Çarşamba günü canımİnşallah canım ne zaman test günün
Bugun bende kese görmeye gittim tup bebek ücretinin içinde diye düşünüyordum muayene parası istediler çok saçma geldi bence kalp atışını duyana kadar para almamaları lqzimBu hafta keseyi gormek için çağırdılar ama artık sistemlerinde hamile olarak göründüğümden muayene için bin Lira ücret ödemem gerektiğini söylediler artık muayenelerim ucretliymis keseyi gormek için ücret istemelerini beklemezdim oyuzden başka hastanede devam etmeyi düşünüyorum ama nereye gitcegimede karar veremedim
Valla keseyi bugün gördüm daha yeni banyo yapicam korkudan yapamadımMerhaba kizlar test yapacak arkadaslarin guzel haberleri bekliyoruz positif gorenler icin bir sorum var banyo icin nasil yapiyorsunuz doc kesinikle ilik su 5 dk tan fazla banyo yapma hemen yap cik dedi siz nasil yapiyorsunuz benim sacim izun bir tek sacim icin 15 dk lazim sizede yasakladi mi , yada ben arada kanamam vardi ve agirlarim vardi diye mi oyle dedi anlamadim
Aynen öyle cocuk tutsun diye okadar ugrasiliyor ve tutunca sen onu son muayenesini yapıp herşey yolunda diyip göndermen lazım o konuda bende çok şaşırdım aldıkları parada az değil yani. Sizin doktorunuz kimdiBugun bende kese görmeye gittim tup bebek ücretinin içinde diye düşünüyordum muayene parası istediler çok saçma geldi bence kalp atışını duyana kadar para almamaları lqzim
Keseyi gordun mu cok heycanli valla bu kadar para verdik ilaclar tedavi vesaire hic sasirmadimBugun bende kese görmeye gittim tup bebek ücretinin içinde diye düşünüyordum muayene parası istediler çok saçma geldi bence kalp atışını duyana kadar para almamaları lqzim
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun insallh kaçıncı gün emriyosuMerhabalar bugun benim transferim oldu cift embriyon
Insallah Allah hepimize saglikli dogurmaya nasip eder
Merhabalar bende 5 haftalığım batmalarım çok oluyor batan yer acıyor gibi oluyor evetSende de kasık ve rahim batması var mı? Benim bugün baya yoğun batmalarım. bildiğin acıyor yani.
Sizin batma hangi tarafta oluyor acaba benim tek taraflı sağ tarafta ara ara oluyorSende de kasık ve rahim batması var mı? Benim bugün baya yoğun batmalarım. bildiğin acıyor yani.
Günaydın canım. Bozma moralini hemen belki daha idrara geçmemiştir, geç tutunma olmuştur belli olmaz ki sen ilaçlarına devam et kan testine kadar.Arkadaşlar günaydın. Yarın test günüm normalde, bugün son testimi yaptım idrar. Sonuç negatif. Daha önce gördüğüm ince çizgiyi de göremedim. Moralim baya bozuldu…
Hiçbişey yemek bile istemiyorum. Estrofemi içtim. Böyle saçma sapan kaldım sabah sabah…