Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar neredeyse 3000 mesaj olacak hiç kimse sigarayla alakalı birşey sormadı, ben transfere girmeden son sigaramı yaktım ta ki kimyasal olduğumu öğrenene kadar, sonrasında abartmadım ama 2. Transferime kadar sanırım böyle devam edeceğim, bu arada dondurulmuş embriyo koyulacağı için hani ondan sanırım biraz rahatım ama tabi vicdanda yapıyorum , benim gibi olan var mı

Kullanan ve bırakmayacağını sanan biri olarak kesinlikle bir dal bile içmemeni öneririm. Daha önceki gebeliklerim spontan olduğu için bilmeden epey içmiştim. Birinde yerleşme kanamasından bir hafta sonra düşük yaptım. Diğeri dış.gebelik oldu. Bir daha da hamile kalmadım. Şahsen yumurta ve rahim kalitesini kanımızı çok etkilediğini düşünüyorum. Tüp bebeğe karar verdiğimde bıraktım. İyiki de yapmışım.

Normalde Günde 10 dal içiyorum. Henüz transfer olmadım ama Daha öncekilerde stresimi azalttığını sanarak günde 3 dal kadar içtim.
Yine öyle olurum herhalde belki de hiç içmem.

transferin 13.gunundeyım daha bebegımm olsun bızede geç nasip olcak demek geç olsun güç olmasın inşllhh haberdar et benide sonuctan

Ben yumurta toplamadan önce bıraktım

Bugun bende kese görmeye gittim tup bebek ücretinin içinde diye düşünüyordum muayene parası istediler çok saçma geldi bence kalp atışını duyana kadar para almamaları lqzim

Valla keseyi bugün gördüm daha yeni banyo yapicam korkudan yapamadım
20 gündür fenayım Allahdan kış yaz olsa kokarca gibi gezerdim

Bugun bende kese görmeye gittim tup bebek ücretinin içinde diye düşünüyordum muayene parası istediler çok saçma geldi bence kalp atışını duyana kadar para almamaları lqzim
Aynen öyle cocuk tutsun diye okadar ugrasiliyor ve tutunca sen onu son muayenesini yapıp herşey yolunda diyip göndermen lazım o konuda bende çok şaşırdım aldıkları parada az değil yani. Sizin doktorunuz kimdi

Keseyi gordun mu cok heycanli valla bu kadar para verdik ilaclar tedavi vesaire hic sasirmadim

Arkadaşlar günaydın. Yarın test günüm normalde, bugün son testimi yaptım idrar. Sonuç negatif. Daha önce gördüğüm ince çizgiyi de göremedim. Moralim baya bozuldu…
Hiçbişey yemek bile istemiyorum. Estrofemi içtim. Böyle saçma sapan kaldım sabah sabah…

Günaydın canım. Bozma moralini hemen belki daha idrara geçmemiştir, geç tutunma olmuştur belli olmaz ki sen ilaçlarına devam et kan testine kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…