Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hepimize iyi geliyor burada olmak
İnşallah sonunda bütün bunlara değer minik ellere dokunabileceğiz. Hiç o kısımları düşünmemiştim. Ciddi paralar dönüyor…

Kızlar yumurta toplama ve transfer sürecinde eşim ve bana belgeler imzalattılar. Belgede okuduğum maddenin birinde gebeliğin oluşması durumunda takibin hastanedeki uzmanlar tarafından yapılacağı yazıyordu. Sizin imzaladığınız belgelerde bu şekilde madde var mıydı?

Mrhba benim tup bebegimden 2 kutu gonal f im kaldi almak isteyenler bana ulasabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım açıkçası fazla banyo yapma yaptığında da ayakta ol suyunu ayarla ılık olsun şofpenin altında su direkt sırtına karnına vurmayacak şekilde dur ben abdestimi gusülümü alıp çıkıyorum saçım da omuzumda ama 10dk falan sürüyor

Ben okumadım ama benim tüp Bebek hastanesinin uygulaması şöyle kalp atışını duyduktan sonra istediğin kadın doğum doktoruna gidebilirsin diyorlar

Herkese merhaba yaş 24 bir tup bebek negatif oldu negatiften sonra histereskopi yapıldı. Bu adetimde 2.transfer için gidecegim umarım bu sefer olur ❤

Çok üzüldüm sevgili Nur...
Ama herşeyin hayırlısı, inşallah bir sonraki ay senin için daha hayırlı olur.

İnşallah inşallah heycandan başıma agri girdi sabahtan beri
Çok güzel heyecanlar bunlar. Maşallah

Kızlar ben transferin beşinci günümdeyim bel ağrılarım hafif vardı ama bugün çoğaldı ayakta durmama pek imkan vermiyor. Bu hormon ilaçlarını kullanırken adet olma imkanımız var mı olmasak bile adet belirtisi yaşamamız normal mi. Allahım nasıl bir süreç her anı endişe korku içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…