Hepimize iyi geliyor burada olmakBahçeci Altunizade Ebru hocadayım. Bana burası iyi geldi. Sonuda güzel olur inşallah.
Gerçekten pahalıBazı şeyleri göze aldık ama son olarak bir kere kese bakacak yani ona da 1.000 TL ödemek koyuyor insana
Ultrason cihazımı alsam
Olmasa çıkmazdı :) o seninle annesiSağol canım hala inanamiyorum şok oldum bugün 10.gun olmasa cikmazdi demi hiç halaa inanamiyorumda
Mrhba benim tup bebegimden 2 kutu gonal f im kaldi almak isteyenler bana ulasabilirlerGonal f in iğnesinin ucu sabit canım maalesef değişmiyor öyle olsa keşke büyük kolaylık olurdu arkadaşın dediği gibi çekmek zor oluyor. 27G uç sipariş ettim geldiğinde diğer enjektörlere takıp kullanırım rahat inşallah. Kusura bakma ben direk ilacın yakıp yakmadığına odaklanıp bu noktayı söylemeyi unutmuşum
yaşadıkça görüyoruz canımAaabirde böyle şeyler mi varmış
Ben uzun zamandır yoktum kuzumm .bende tekrar deneme vs derken kendimi kk da buldm geneeeBebişim
Nasılsın canım, ben tekrar başladım. Nerdesin sen
Canım açıkçası fazla banyo yapma yaptığında da ayakta ol suyunu ayarla ılık olsun şofpenin altında su direkt sırtına karnına vurmayacak şekilde dur ben abdestimi gusülümü alıp çıkıyorum saçım da omuzumda ama 10dk falan sürüyorMerhaba kizlar test yapacak arkadaslarin guzel haberleri bekliyoruzpositif gorenler icin bir sorum var banyo icin nasil yapiyorsunuz doc kesinikle ilik su 5 dk tan fazla banyo yapma hemen yap cik dedi siz nasil yapiyorsunuz benim sacim izun bir tek sacim icin 15 dk lazim sizede yasakladi mi , yada ben arada kanamam vardi ve agirlarim vardi diye mi oyle dedi anlamadim
Ben okumadım ama benim tüp Bebek hastanesinin uygulaması şöyle kalp atışını duyduktan sonra istediğin kadın doğum doktoruna gidebilirsin diyorlarKızlar yumurta toplama ve transfer sürecinde eşim ve bana belgeler imzalattılar. Belgede okuduğum maddenin birinde gebeliğin oluşması durumunda takibin hastanedeki uzmanlar tarafından yapılacağı yazıyordu. Sizin imzaladığınız belgelerde bu şekilde madde var mıydı?
İnşallah inşallah heycandan başıma agri girdi sabahtan beriOlmasa çıkmazdı :) o seninle annesi
Hayır yanlış görmüyorsunKizlar şimdi test yaptım ben yanlış görmüyorum demii çift cizgiii
Ben 11. Günümde kana gittimSağol canım hala inanamiyorum şok oldum bugün 10.gun olmasa cikmazdi demi hiç halaa inanamiyorumda
Aminnnn amin inşallah Ocak ayı herkese uğur getirsinHayirli olsunnnnher gun sayimiz yukseliyor cok sukur cok mutluyum darisi bekleyenlerin basina
Bi Umut oldun valla bende 8. Günü test yaptım dayanamayıp bütün enerjim gitmişti bişey çıkmayıncasalı günü kan vercem belki öncesine yine bi idrar testi yaparım erken gebelikten almıştım bayağı
Çok üzüldüm sevgili Nur...kızlar bugun adetimin 4. günü transfer için estrofem başlamıştım bugun kontrole çagırmıştı ama bu aykı transferimi iptal etti.
estrofem yumurta baskılamak için veriliyormuş bu ilacı kullanmama ragmen benim 1 yumurtam 1 cm üzerine çıkmış diğerleri normal dedi bu yumurta embriyonun tutunma olasılığını düşürürmüş riske girmeyelim dedi estrofemi bıraktırdı yasmin doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adette gel dedi
sonuç olarak transferim ertelendi
Çok güzel heyecanlar bunlar. Maşallahİnşallah inşallah heycandan başıma agri girdi sabahtan beri
Amin arkadaşım canı gönülden amin...İnşallah buraya yazan yazmayan emek verip sonuç bekleyen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
içimde bir burukluk oluştu ama vardır bundada bir hayır napalım 1 aycık daha bekleyeceğiz
Çok üzüldüm sevgili Nur...
Ama herşeyin hayırlısı, inşallah bir sonraki ay senin için daha hayırlı olur.
İnsalh olur canım umudumuzu kaybetmek yokHerkese merhabayaş 24 bir tup bebek negatif oldu negatiften sonra histereskopi yapıldı. Bu adetimde 2.transfer için gidecegim umarım bu sefer olur ❤
Merhabalar şuan benim ihtiyacım yok teşekkürler teklifiniz içinMrhba benim tup bebegimden 2 kutu gonal f im kaldi almak isteyenler bana ulasabilirler 05439215529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?