Canım whatsap grubu olursa ben katılabilirim.Ayyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acaba
Hakkımızda hayırlısı olsunEvet burda bi arkadaş Bülent hocanın hastası büyüme hormonu vermiş 5.güne 7 emriyosu geldi insalh sendede güzel sonuç alınır ama ben doktoruma bahsedemedim yaa bu büyüme hormonundan
tebrikler canımKizlar şimdi test yaptım ben yanlış görmüyorum demii çift cizgiii
Sağol canımtebrikler canım
ay çok güzel olurAyyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acaba
Kizz dur gaza gelme sana erken dahaCanım whatsap grubu olursa ben katılabilirim.
Transferde 6. günüm benimde cuma günü test günüm aklımda öncesinde test yapmak yoktu ama buradaki sonuçları görünce acaba mı diyorum bi
Geç olsun güç olmasın canımkızlar bugun adetimin 4. günü transfer için estrofem başlamıştım bugun kontrole çagırmıştı ama bu aykı transferimi iptal etti.
estrofem yumurta baskılamak için veriliyormuş bu ilacı kullanmama ragmen benim 1 yumurtam 1 cm üzerine çıkmış diğerleri normal dedi bu yumurta embriyonun tutunma olasılığını düşürürmüş riske girmeyelim dedi estrofemi bıraktırdı yasmin doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adette gel dedi
sonuç olarak transferim ertelendi
Masalh hoşgeldin sorun neydi yaş kaç merkezin neresi öncesi kullandığın vitamin mineral varmiydi kaçındı gün emriyosuMerhaba kızlar ben yeniyim :) transfer sonrasi 5.gundeyim bende bekliyorum
öyle tabı vardir bunda bir hayır diyoruz ama içimizde bir burukluk oldu yinedeGeç olsun güç olmasın canım
Sorun eşimin sperm kanalı doğuştan yoktu , microtese yapıldı o yüzden tüp bebeğe başladık 23 yaşındayım ilk denememiz transferin 5.gunuMasalh hoşgeldin sorun neydi yaş kaç merkezin neresi öncesi kullandığın vitamin mineral varmiydi kaçındı gün emriyosu
Güzel canım maşallah ne güzel emriyolarinda varmış insalh bu güzel tutunurSorun eşimin sperm kanalı doğuştan yoktu , microtese yapıldı o yüzden tüp bebeğe başladık 23 yaşındayım ilk denememiz transferin 5.gunu
. 3. Gün embriyosuydu aa kalite 5 tanede dondurduk 3 u 3. Gün _2 si 5.gun donduruldu
İzmir smyrnada yaptırdık bizMasalh hoşgeldin sorun neydi yaş kaç merkezin neresi öncesi kullandığın vitamin mineral varmiydi kaçındı gün emriyosu
İnşallah hayirli haberler alırım, rabbim herkese nasip ederGüzel canım maşallah ne güzel emriyolarinda varmış insalh bu güzel tutunur
1 ay ara verdik. Bugün itibari ile başladık. Çok moralsizdim hiç motivasyonum yok. Biraz sizleri okuyarak motive olmaya sürece ısınmaya çalışıyorum.Sende 2.kez opu olcaksin diimi hemenmi başladı doktor 2.opu icin
Merhaba hoşgeldiniz. Bende beşinci gündeyimMerhaba kızlar ben yeniyim :) transfer sonrasi 5.gundeyim
Benim oEvet burda bi arkadaş Bülent hocanın hastası büyüme hormonu vermiş 5.güne 7 emriyosu geldi insalh sendede güzel sonuç alınır ama ben doktoruma bahsedemedim yaa bu büyüme hormonundan
Bebişim
Aaakızlar bugun adetimin 4. günü transfer için estrofem başlamıştım bugun kontrole çagırmıştı ama bu aykı transferimi iptal etti.
estrofem yumurta baskılamak için veriliyormuş bu ilacı kullanmama ragmen benim 1 yumurtam 1 cm üzerine çıkmış diğerleri normal dedi bu yumurta embriyonun tutunma olasılığını düşürürmüş riske girmeyelim dedi estrofemi bıraktırdı yasmin doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adette gel dedi
sonuç olarak transferim ertelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?