• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ayyy çok saol canim inşallah bende fayda görürüm yaa ne güzel bı topic oldu burası valla watsap grubu kursakmi acaba
Canım whatsap grubu olursa ben katılabilirim.
Transferde 6. günüm benimde cuma günü test günüm aklımda öncesinde test yapmak yoktu ama buradaki sonuçları görünce acaba mı diyorum bi 🙃🙂

Evet burda bi arkadaş Bülent hocanın hastası büyüme hormonu vermiş 5.güne 7 emriyosu geldi insalh sendede güzel sonuç alınır ama ben doktoruma bahsedemedim yaa bu büyüme hormonundan
Hakkımızda hayırlısı olsun🙏 kucaklarımiz sağlıklı bebeklerle dolsun tez vakitte inşallah 🙏

kızlar bugun adetimin 4. günü transfer için estrofem başlamıştım bugun kontrole çagırmıştı ama bu aykı transferimi iptal etti.
estrofem yumurta baskılamak için veriliyormuş bu ilacı kullanmama ragmen benim 1 yumurtam 1 cm üzerine çıkmış diğerleri normal dedi bu yumurta embriyonun tutunma olasılığını düşürürmüş riske girmeyelim dedi estrofemi bıraktırdı yasmin doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adette gel dedi
sonuç olarak transferim ertelendi

kızlar bugun adetimin 4. günü transfer için estrofem başlamıştım bugun kontrole çagırmıştı ama bu aykı transferimi iptal etti.
estrofem yumurta baskılamak için veriliyormuş bu ilacı kullanmama ragmen benim 1 yumurtam 1 cm üzerine çıkmış diğerleri normal dedi bu yumurta embriyonun tutunma olasılığını düşürürmüş riske girmeyelim dedi estrofemi bıraktırdı yasmin doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki adette gel dedi
Geç olsun güç olmasın canım

Masalh hoşgeldin sorun neydi yaş kaç merkezin neresi öncesi kullandığın vitamin mineral varmiydi kaçındı gün emriyosu
Sorun eşimin sperm kanalı doğuştan yoktu , microtese yapıldı o yüzden tüp bebeğe başladık 23 yaşındayım ilk denememiz transferin 5.gunu
. 3. Gün embriyosuydu aa kalite 5 tanede dondurduk 3 u 3. Gün _2 si 5.gun donduruldu

Sorun eşimin sperm kanalı doğuştan yoktu , microtese yapıldı o yüzden tüp bebeğe başladık 23 yaşındayım ilk denememiz transferin 5.gunu
. 3. Gün embriyosuydu aa kalite 5 tanede dondurduk 3 u 3. Gün _2 si 5.gun donduruldu
Güzel canım maşallah ne güzel emriyolarinda varmış insalh bu güzel tutunur

Evet burda bi arkadaş Bülent hocanın hastası büyüme hormonu vermiş 5.güne 7 emriyosu geldi insalh sendede güzel sonuç alınır ama ben doktoruma bahsedemedim yaa bu büyüme hormonundan
Benim o 😍 bugün 7. Günüm heyecandan ölçüme resmen sanki adet olacakmışım gibi yanmalarım başladı idrar yıllarımda birde arada karnım sancılanıyor normalde yarın adet günüm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Aaa 😒 birde böyle şeyler mi varmış 🙈

Back