Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba kizlar test yapacak arkadaslarin guzel haberleri bekliyoruz positif gorenler icin bir sorum var banyo icin nasil yapiyorsunuz doc kesinikle ilik su 5 dk tan fazla banyo yapma hemen yap cik dedi siz nasil yapiyorsunuz benim sacim izun bir tek sacim icin 15 dk lazim sizede yasakladi mi , yada ben arada kanamam vardi ve agirlarim vardi diye mi oyle dedi anlamadim

Yarın versem mi diyorum zaten Çarşamba test günüm kararsız kaldim sen ne zaman test yapmıştın canım
Ben de bugün idrar da yaptım. Çarşamba kan vercem. Sen de bekle derim. Daha sağlıklı sonuç alırsın. Yarın daha düşük çıkabilir. Haberleselim

Herşeyden korkuyoruz varmı yokmu Rabbim bizlere acısında yüzümüzü güldürsün test gününe kadar kan verme canım acele etme
Yarın versem mi diyorum zaten Çarşamba test günüm kararsız kaldim sen ne zaman test yapmıştın
Çarşamba değerin daha yüksek çıkar daha çok sevinirsin. bence çarşamba ver sonra cuma vereceksin.
Öyle yapayım o zaman inşallah degerimde iyi çıkar hayirlisiyla

Ben ayakata ılık duş şeklinde yapıyorum. Ama bende kanama falan yok. Sadece ayakta yapmamı söylediler

Ben de bugün idrar da yaptım. Çarşamba kan vercem. Sen de bekle derim. Daha sağlıklı sonuç alırsın. Yarın daha düşük çıkabilir. Haberleselim
Hayırlı olsun sonucun canım zaten senin yaptığını görünce dedim icimden hadi kalkip yapayım diye bende gonopeptly vuruldum ayin 17 sinde catlatma ignesi olarak yumurtalarimi topladilar sonrada gonopeptly hcg icermiyor filan diye hatirliyorum ama emin degilim

Ben ılık suyla yapıyorum ayakta birşey soylemediler o konuda yapma filan diye sadce çok sicak değil yani şu

Ben 8 gün önce transferden sonra vuruldum bı de. Ama bir haftayı geçti. Etkisi yoktur diye düşünüyorum bakalım kanda ne çıkacak.

Hayirli olsunnnn her gun sayimiz yukseliyor cok sukur cok mutluyum darisi bekleyenlerin basina

Evet burda bi arkadaş Bülent hocanın hastası büyüme hormonu vermiş 5.güne 7 emriyosu geldi insalh sendede güzel sonuç alınır ama ben doktoruma bahsedemedim yaa bu büyüme hormonundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…