- 15 Mart 2019
- 397
- 540
- 103
- 34
Canım sadece batma şeklinde kasıklarım da ağrı bide afedersiniz aşağıdan ağrı oldu ama herkesin farklı olabilir hiç belirti olmayıp pozitif gören de varçok güzel beslenmissiniz gerçekten çok etklyor beslenme şekli belirtiniz oldumu peki hiç
Valla izleyeceğim bir dizi bulamiyorum hep dramSon 2 gün kısa yürüyüşler yaptım dışarda hızlı yürümedim ama kaplumbağa gibi de olmadımama beslenmeye dikkat edin kesinlikle Meryem suresi okuyun bende bu topicte okudum etkisini de gördüm çok rahatlayacaksiniz bide bebek konusu fazla konuşmayın kimse de açmasın kitap okuyun TV da komik şeyler izleyin komik şeylerden konuşun kısacası çevrenizde size iyi gelecek insanlar olsun
Canım merhabalar. Bende dusuklerimden dolayi çok araştırmıştım bu konuyu. Cd56 adetin 21-36 günleri arasında rahimden alınan minik bir parçada boyama yöntemiyle katil hücre aranılan bir test, ANA ise kan alınarak yapılan bir testir.. Bazi kişilerde antikorlar sağlıklı dokulara da saldırıp yok etmek ister. Bu testin pozitifliğinde otoimmün bazı hastalıkların varlığı araştırılır.. cd56 yi yaptırmadım ama ANA baktırdım ben..Kızlar bu cd56 testiyle, anti nükleer antikor(ANA) testi aynı şey mi, bir bilgisi olan var mı?
Aynisi bendede var şuan bugün dahada artti aşağıdan böyle baski var acayip zonkluyor sanki bugün 10.gunumCanım sadece batma şeklinde kasıklarım da ağrı bide afedersiniz aşağıdan ağrı oldu ama herkesin farklı olabilir hiç belirti olmayıp pozitif gören de var
Bende hep Mr Bean izledim konuşmuyor beyinim calısmıyor guluyorum bana iyi geldi vakit geciriyorum oylesineValla izleyeceğim bir dizi bulamiyorum hep dram
Diziler psikopat kaynıyor
Cevabın için çok teşekkürler ederim canım, bir kaç gün önce burada cd56 testinden konuştuk benim de kafama takıldı biraz araştırma yaptım, bağlantılı olarak nükleer antikor rastladım, yapılan testlerime baktım anti nükleer antikor testim yapılmış ve negatif çıkmış. İlk muayenede doktoruma bu konuyu konuşacağım...Canım merhabalar. Bende dusuklerimden dolayi çok araştırmıştım bu konuyu. Cd56 adetin 21-36 günleri arasında rahimden alınan minik bir parçada boyama yöntemiyle katil hücre aranılan bir test, ANA ise kan alınarak yapılan bir testir.. Bazi kişilerde antikorlar sağlıklı dokulara da saldırıp yok etmek ister. Bu testin pozitifliğinde otoimmün bazı hastalıkların varlığı araştırılır.. cd56 yi yaptırmadım ama ANA baktırdım ben..
selam. igneden sonra yuksek cikmasi normal diye biliyorum. onemli olan igneyi yaptiginiz gun olan olcum. iyi sanslar opu icinben dün yaptım çatlatma iğnesini. Bugün kan verdim progestron 11.98 çıktı. Yarın opu yapılacak
Kafamda tek soru işareti benimde cd56 kaldı canım. ANA, lupus antikoagülan, anti kardiolipin antikor, romatizmal otoimmun, lg A, G, M , trombofili paneli, testlerini yaptırdık. Bı tek cd56 kaldı.. Bencede bı sor bakalım. Doktorunun söylediklerini de paylaşırsan sevinirim benimle canımCevabın için çok teşekkürler ederim canım, bir kaç gün önce burada cd56 testinden konuştuk benim de kafama takıldı biraz araştırma yaptım, bağlantılı olarak nükleer antikor rastladım, yapılan testlerime baktım anti nükleer antikor testim yapılmış ve negatif çıkmış. İlk muayenede doktoruma bu konuyu konuşacağım...
Lütfen acele etme eğer silikte olsa çıkmışsa vardır benim bugün 11. Günümdü hastaneye proluton depot yapmaya gittik. eşime ha yarın ha bugün gelmişken kan da vereyim dedim kan verdik sonucum çıktı 178 değerim
rabbim inşallah bekleyen herkese nasip etsin asla umudunuzu kaybetmeyin ben transferimin ilk dönemlerinde çok büyük aile sorunları yaşadım pek umudum yoktu üstüne bide 9. Gün hızlı gebelik testi yaptım asla 2. Çizgi yoktu bu sabah evdekilere söylemeden idrar testi yaptım 2. Çizgi belirdi yinede umutlanmamalari için hastaneden sonuç gelmeyene kadar kimseye söylemedim eşime bilelütfen biraz sabırlı olun biliyorum çok zor ama sonra çok erken oluyor boşuna kendinizi benim gibi heba etmeyin
Bi Umut oldun valla bende 8. Günü test yaptım dayanamayıp bütün enerjim gitmişti bişey çıkmayıncaLütfen acele etme eğer silikte olsa çıkmışsa vardır benim bugün 11. Günümdü hastaneye proluton depot yapmaya gittik. eşime ha yarın ha bugün gelmişken kan da vereyim dedim kan verdik sonucum çıktı 178 değerim
rabbim inşallah bekleyen herkese nasip etsin asla umudunuzu kaybetmeyin ben transferimin ilk dönemlerinde çok büyük aile sorunları yaşadım pek umudum yoktu üstüne bide 9. Gün hızlı gebelik testi yaptım asla 2. Çizgi yoktu bu sabah evdekilere söylemeden idrar testi yaptım 2. Çizgi belirdi yinede umutlanmamalari için hastaneden sonuç gelmeyene kadar kimseye söylemedim eşime bilelütfen biraz sabırlı olun biliyorum çok zor ama sonra çok erken oluyor boşuna kendinizi benim gibi heba etmeyin
Kızlar bu cd56 testiyle, anti nükleer antikor(ANA) testi aynı şey mi, bir bilgisi olan var mı?
Peki nereye vardın düşüklerinde ne oldu çocuğun varmı bi sonuca ulaşabildinmiCanım merhabalar. Bende dusuklerimden dolayi çok araştırmıştım bu konuyu. Cd56 adetin 21-36 günleri arasında rahimden alınan minik bir parçada boyama yöntemiyle katil hücre aranılan bir test, ANA ise kan alınarak yapılan bir testir.. Bazi kişilerde antikorlar sağlıklı dokulara da saldırıp yok etmek ister. Bu testin pozitifliğinde otoimmün bazı hastalıkların varlığı araştırılır.. cd56 yi yaptırmadım ama ANA baktırdım ben..
Ayyyy çok sevindim adiniza hayırlı olsun
Hayırlı olsun canim inşallah..bende dayanamayıp 7.gun idrarda yaptim ama kan nda çıkana kadar kimseye demedim ayin ikisi tahlil günümLütfen acele etme eğer silikte olsa çıkmışsa vardır benim bugün 11. Günümdü hastaneye proluton depot yapmaya gittik. eşime ha yarın ha bugün gelmişken kan da vereyim dedim kan verdik sonucum çıktı 178 değerim
Bekleyin ve bol bol dua edinHayırlı olsun canim inşallah..bende dayanamayıp 7.gun idrarda yaptim ama kan nda çıkana kadar kimseye demedim ayin ikisi tahlil günüm
İnşallah benim gibi sende pozitif sonucu göreceksinBi Umut oldun valla bende 8. Günü test yaptım dayanamayıp bütün enerjim gitmişti bişey çıkmayıncasalı günü kan vercem belki öncesine yine bi idrar testi yaparım erken gebelikten almıştım bayağı
Geçen ay histeroskopi oldum rahim seklimle ilgili.. ustten basikti. 2 ay dinlenecegiz. Sonrasında bikac ay doktorun gözetiminde yumurtlama takibi yapilacak. Gebelik oluştuğunda doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacağım.. 2 genimde pihtilasma ve lupus antikoagülan da hafif pozitiflik var çünkü.. bebeklerimi kaybetme sebebim pıhtılaşma bozukluğu ve rahim şekil bozukluğu dedi doktorum..Peki nereye vardın düşüklerinde ne oldu çocuğun varmı bi sonuca ulaşabildinmi
Survivor izliyorum ben çok keyif alıyorumValla izleyeceğim bir dizi bulamiyorum hep dram
Diziler psikopat kaynıyor
Sen taze transfer oldun o zaman. Aynı zamanlarda gittik Ebru hocaya. Hayırlı olsun canım. Tek mi çift mi koyuldu. Ben ngs ye gönderdim Şubat sonuna doğru tek embriyo transfer edilecek.Benim transferin oldu tuttu canım bu hafta inşallah kese göreceğiz sonra kalbi falan derken bu stresli süreç bitmiyor hiç öyle senin nasıl gidiyor
Gününde vereceğimacele yok panik yok.
Benim ki Bir hafta kadardı sanırım. Belli olmuyor canım.Bi de ikisi de tutarmışsayı fazla güzel katlamış, inşallah hadi hayırlısı. Bende kimyasal sonrası adeti bekliyorum dondurulmuşlarımı transfer etmek için, acaba ne zaman adet olurum, cuma bıraktım ilaçları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?