• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Sağol canım. O değere baktım bende çok birşey anlamadım. Gece araştırıp bilgilenirim inşallah müsait değilim misafirim var bayağı meraklandım ama kendimi veremedim henüz.
Ben bahçeci de tedavi görüyorum sanırım İspanya’ya gönderiyorlar NGS leri.
Sonuçta transfere uygun sağlıklı bir embriyon var☺️ Ben de yarın haber alacağım kaç tane ngs için uygun diye. Şişli memorial benim de.

Hurma poleni+impryl+procerctin women
Bunları kullanıyorum bakalım ne olcak sence 2.opu ne zman olur tedaviye ne zman başlanir
Canım eski sayfaları çok okuyamadım ama yumurta kalitesi için uğraşıyorsan antioksidanlara yoğunlaşmaya çalış çok etkisi var cidden. Özellikle 3ay öncesinden kullanılırsa. Sağlıklı beslenmek ve yumurtaya oksijen gönderebilmek için egzersiz ve bol su da☺️ Belki biliyorsundur ama yine de yazmak istedim.

Canım eski sayfaları çok okuyamadım ama yumurta kalitesi için uğraşıyorsan antioksidanlara yoğunlaşmaya çalış çok etkisi var cidden. Özellikle 3ay öncesinden kullanılırsa. Sağlıklı beslenmek ve yumurtaya oksijen gönderebilmek için egzersiz ve bol su da☺️ Belki biliyorsundur ama yine de yazmak istedim.
Çok teşekkürler inan bilsem bile burda biri yazınca farklı oluyo daha çok inanıyorum şimdi başladım egzersiz yapmaya kış olunca zor tabi evde ama yapiyrm peki antioksidan olarak en iyi yiyecek ne ki acaba

Çok teşekkürler inan bilsem bile burda biri yazınca farklı oluyo daha çok inanıyorum şimdi başladım egzersiz yapmaya kış olunca zor tabi evde ama yapiyrm peki antioksidan olarak en iyi yiyecek ne ki acaba
Ben yiyecek olarak değil takviye olarak almıştım. Astalife kullandım içinde balıkyağı ve astaksantin var. Astaksantin zaten bilinen en güçlü antioksidan. Bir de koenzim q10 kullandım, günde 100 mg (UPU ya kadar 10gün günde 200mg). Evde egzersiz için de youtube da Leslie var onun egzersizlerini yapmıştım çıkamadığımda😊

Hadi hayırlısı canım 5.gün şart ozaman sendende sen bişey kullandinmi takviye
Evet yarın 5.gün, hem korku hem heyecan var, inşllah güzel olacak herşey 🥰
Astalife, koenzim q10, D vitamini, B12, arısütü kullandım. Daha öncesinde de 2 ay kadar promotil women kullanmıştım ama kist yaptı bende, bıraktım sonra.

Sonuçta transfere uygun sağlıklı bir embriyon var☺️ Ben de yarın haber alacağım kaç tane ngs için uygun diye. Şişli memorial benim de.
Benim ki bu gidenler 6. Gün embriyosu. 5. Günde istenilen boyuta gelmemiş diye 6. Güne getirdiler. Çok zorladılar heran hücre ölecek boşa gidecek diye çok korktum.
3. Gün 4 embriyo
5. Gün 3 embriyo
6. Gün 2 embriyo kaldı. Tabi şükrettim 🤲

Yarın güzel haberlerini bekliyorum o zaman🥰

Benim ki bu gidenler 6. Gün embriyosu. 5. Günde istenilen boyuta gelmemiş diye 6. Güne getirdiler. Çok zorladılar heran hücre ölecek boşa gidecek diye çok korktum.
3. Gün 4 embriyo
5. Gün 3 embriyo
6. Gün 2 embriyo kaldı. Tabi şükrettim 🤲

Yarın güzel haberlerini bekliyorum o zaman🥰
Maşallah sağlıklı olanı buldun bak, bebişe bir adım daha yaklaştın öyle düşün🥰 inşallah ben de yarın güzel haber veririm🤲

Benimde 5 tane toplanmıştı 1 tane kalıp transfer ettiler dondurulmuş yok tekrar anestezi yumurta toplama olacak mecbur negatif olursa benimde 😣 sen adet oldun mu ilaçları bırakıncamı olursun ki
Seninkisi benim gibi olmaz inş canım hayırla sonuçlansın 💐💐🤲🤲🤲 aynen herşeye tekrar başlamayı düşünmek insanı yıpratıyor resmen daha bugün sonucu aldım doktor ilaçları kestirdi hemen ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum canım ama çok şiddetli sancılar geliyor gidiyor 😩😩

Peki yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin bişey verdimi canım bende aynı durum kalite yok bide 5.güne gelmesi gerekiyo buda zor kalite olmadığı iccin şimdi hurma polenine başladım istersen araştır doktorda ek vitamin mineral verdi bakalım ne olcak
Q-folin diye bir takviye verdi. Hurma polenini daha önce hiç duymadım. Siz ne kullanıyorsunuz ek takviye olarak ?
Peki yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin bişey verdimi canım bende aynı durum kalite yok bide 5.güne gelmesi gerekiyo buda zor kalite olmadığı iccin şimdi hurma polenine başladım istersen araştır doktorda ek vitamin mineral verdi bakalım ne olcak

Seninkisi benim gibi olmaz inş canım hayırla sonuçlansın 💐💐🤲🤲🤲 aynen herşeye tekrar başlamayı düşünmek insanı yıpratıyor resmen daha bugün sonucu aldım doktor ilaçları kestirdi hemen ne zaman adet olurum hiç bilmiyorum canım ama çok şiddetli sancılar geliyor gidiyor 😩😩
Geçmiş olsun canım. Negatiften 10-12 gün sonra adet olmuştum ben. Şimdi karamsar olabilirsin çok normal ama inan bana yeniden umutla başlayacaksın☺️ Bu sefer herşey çok güzel olsun senin için🤲

Kızlar emriyoyu NGS göndermek gerçekten farklı zor bı boyutu var bikere kesin olarak 5.yada 6.güne gelecek sonrası sağlıklı mı degilmi oda zor rabbim rast getirsin maddiyati artık hiç demiyrm

Çok ağrılı bir adet mi olur ki ben herşeye hazırlayamaya çalışıyorum kendimi bide tutmamış gibi bir his var 😣 Olmayacak gibi ne zor ya allahım yardımcımız olsun 🤲🏻

3 senedir uğraşıyoruz, tabii covidden ötürü ötelenmeler yaşandı. 1 senede başkası kaç kere yapabilir bilmem ama üst üste yapan herkese büyük saygım var zor çok zor…
Amin cümlemizin 🙏🤗
Gerçekten kolay değil ve gerçekten anaların hakkı ödenmez diyorlar ya biz olmadan çekiyoruz çilesini 😣😣

Back