Gerçekten öyle, burası iyi ki var en azından sıkıntımızı paylaşıyoruz, süreçlerimizi, sevinçlerimizi…Gerçekten kolay değil ve gerçekten anaların hakkı ödenmez diyorlar ya biz olmadan çekiyoruz çilesini
Kesinlikle öyle bu çektiğimiz zorluklarda da var bir hayr. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bebeklerimize kavuşalım bir an önceGerçekten öyle, burası iyi ki var en azından sıkıntımızı paylaşıyoruz, süreçlerimizi, sevinçlerimizi…
Gerçekten hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
Çevremizde bizi bilerek ya da bilmeyerek kıran, düşüncesizce konuşan kimseye de sabrım yok artık. Eskiden o kırılmasın bu kırılmasın diye sineye çektiğim hiçbir şeye de. Mükafatımız güzel olacak arkadaşlar inanalım
Hayırlısıyla inşallahKesinlikle öyle bu çektiğimiz zorluklarda da var bir hayr. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bebeklerimize kavuşalım bir an önce
Ayy vaar vaaarHerkese günaydın :)
Ben evime döndüm, sabah evde kaset test vardı onunla yaptım gene silik bir çizgi var burada sanki.
Her tedavide bir öncekinden daha dirayetli başlanıyor. Daha bilinçli, daha soruların net…Geçmiş olsun canım. Negatiften 10-12 gün sonra adet olmuştum ben. Şimdi karamsar olabilirsin çok normal ama inan bana yeniden umutla başlayacaksınBu sefer herşey çok güzel olsun senin için
Bugün 9. Gün :) valla eşimden gizli yapıyorum testleriAyy vaar vaaarkaçıncı günün bugün?
Azcık olsada var benim ilk testim cok silik cıktı hamileyimHerkese günaydın :)
Ben evime döndüm, sabah evde kaset test vardı onunla yaptım gene silik bir çizgi var burada sanki.
Bende herkesten gizledim 9 gün 3 gün taze transfer benimkiler ilk testimde anladım erken gebelik testi kullandım cok silik cıktı sonraki gün daha belirgin oldu 3 gün tam cıktı zaten kanda cıkmıştı hayırlı olsun inşallah tutmuşBugün 9. Gün :) valla eşimden gizli yapıyorum testlerievde son 1 testim daha kaldı onu da salı yaparım. Son kurşun
Canim nerden bulabilirim ki arı sütünüMaysa demin bir form gezdim. Arı sütü bunu tek geçmişler. Yumurta kalitesi için. Dur sana linkini de vereyim bir oku incele.
Canimm var tabiki masalhh test gününe kadar kan testi verme gününü beklerHerkese günaydın :)
Çok agrili olmuyor regl sancısı gibi olmuştu benim aşırı değildi ama çok fazla pihti sekilinde kanamam olmuştu ilk denememdeÇok ağrılı bir adet mi olur ki ben herşeye hazırlayamaya çalışıyorum kendimi bide tutmamış gibi bir his varOlmayacak gibi ne zor ya allahım yardımcımız olsun
Benim 11 gün aşırı agırım oldu adet sancısı benzeyen ben adet oluyorum zannettim bide kahve lekelenmem oldu agırı 3 gün devam etti bugun Alaha sukur agırım yok adet oluyorum zannettim baya agırım var ama ben endometrio hastatı oldugum için sanırım buda etkili olabilir şiddetli çikolara kistim var agır yapıyor olabilirÇok agrili olmuyor regl sancısı gibi olmuştu benim aşırı değildi ama çok fazla pihti sekilinde kanamam olmuştu ilk denememde
Benim 11 gün aşırı agırım oldu adet sancısı benzeyen ben adet oluyorum zannettim bide kahve lekelenmem oldu agırı 3 gün devam etti bugun Alaha sukur agırım yok adet oluyorum zannettim baya agırım var ama ben endometrio hastatı oldugum için sanırım buda etkili olabilir şiddetli çikolara kistim var agır yapıyor olabilir
Merhaba gebelik testinizi gördüm ayy çok sevindim kan testindede görün inşallah evett bugün benimde adet olacak gibi agrim fazlalasti hatta sürekli gidip bakiyorum adet filanmi olcam diye evde test yapmayada korkuyorum sonucla karsilasmaktan ama böyle adet oncesi belirtilerin hepsi var sanki ankayamadim bugün sizin kaçıncı gününüz test gününüz 2 subatymiydiBenim 11 gün aşırı agırım oldu adet sancısı benzeyen ben adet oluyorum zannettim bide kahve lekelenmem oldu agırı 3 gün devam etti bugun Alaha sukur agırım yok adet oluyorum zannettim baya agırım var ama ben endometrio hastatı oldugum için sanırım buda etkili olabilir şiddetli çikolara kistim var agır yapıyor olabilir
Progestan iğneyi ben şuan 10gundur falan oluyorum aynı zamanda fitilinden de günde 6 adet kullanıyorum. Estrofem hap var yine günde 3 adet yanında enox kan sulandirici her gün.. Delil deşik oldum ama hiç dert değil yeter ki sonuc olumlu olsunKızlar selam bugün opu oldum. Progesteron dex iğnesi kullanan var mı aranızda?
Diğer gonal-f , cetrodite gibi iğnesi kıl gibi değil valla gözüm korktu. Acıyor mu?
Opudan dolayı zaten kasık ve bel ağrım cok fazla suan. Bi size sorayım dedim.
Merhaba , kan testin ne oldu canım. Ancak bakabildim mesajlara?Bence test gününü bekle canım benim bugün transfer sonrası 11. Günüm erken gebelik testi yaptım sonuç malesef negatif çıktı yarın test günüm ve bugün böyle olduğu İçin yarında çıkmayacakmış gibi ama var gibide hissediyorum çok garip sizlerdede böyle oluyormu yada testte negatif sonuç çıkan kanda pozitifi görebiliyormu böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba
Yaaa pardon ben sizi karistirdim siz gebelik testi kan vermistiniz zaten karışıklık olduMerhaba gebelik testinizi gördüm ayy çok sevindim kan testindede görün inşallah evett bugün benimde adet olacak gibi agrim fazlalasti hatta sürekli gidip bakiyorum adet filanmi olcam diye evde test yapmayada korkuyorum sonucla karsilasmaktan ama böyle adet oncesi belirtilerin hepsi var sanki ankayamadim bugün sizin kaçıncı gününüz test gününüz 2 subatymiydi
Kanda gordum cok sukur darısı basına inşallah benim aynen boyle oldu inanılmaz bir agırım oldu regl olcam gibi bide lekelenme olunca moralım bozuldu oldum dedim bitti 2 denemem :) ama Allaha sukur hamileyimMerhaba gebelik testinizi gördüm ayy çok sevindim kan testindede görün inşallah evett bugün benimde adet olacak gibi agrim fazlalasti hatta sürekli gidip bakiyorum adet filanmi olcam diye evde test yapmayada korkuyorum sonucla karsilasmaktan ama böyle adet oncesi belirtilerin hepsi var sanki ankayamadim bugün sizin kaçıncı gününüz test gününüz 2 subatymiydi
Maysacım teşekkür ederimCanimm var tabiki masalhh test gününe kadar kan testi verme gününü bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?