Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Gerçekten kolay değil ve gerçekten anaların hakkı ödenmez diyorlar ya biz olmadan çekiyoruz çilesini
Gerçekten öyle, burası iyi ki var en azından sıkıntımızı paylaşıyoruz, süreçlerimizi, sevinçlerimizi…
Gerçekten hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
Çevremizde bizi bilerek ya da bilmeyerek kıran, düşüncesizce konuşan kimseye de sabrım yok artık. Eskiden o kırılmasın bu kırılmasın diye sineye çektiğim hiçbir şeye de. Mükafatımız güzel olacak arkadaşlar inanalım

Kesinlikle öyle bu çektiğimiz zorluklarda da var bir hayr. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bebeklerimize kavuşalım bir an önce

Geçmiş olsun canım. Negatiften 10-12 gün sonra adet olmuştum ben. Şimdi karamsar olabilirsin çok normal ama inan bana yeniden umutla başlayacaksın Bu sefer herşey çok güzel olsun senin için
Her tedavide bir öncekinden daha dirayetli başlanıyor. Daha bilinçli, daha soruların net…
Umut var oldukça insanın yaşama sevinci bitmez ki… herkesin keşke ilk tedavide bebeği olsa. Tekrarlar yorucu.

Son düzenleme:
Bugün 9. Gün :) valla eşimden gizli yapıyorum testleri evde son 1 testim daha kaldı onu da salı yaparım. Son kurşun
Bende herkesten gizledim 9 gün 3 gün taze transfer benimkiler ilk testimde anladım erken gebelik testi kullandım cok silik cıktı sonraki gün daha belirgin oldu 3 gün tam cıktı zaten kanda cıkmıştı hayırlı olsun inşallah tutmuş

Çok ağrılı bir adet mi olur ki ben herşeye hazırlayamaya çalışıyorum kendimi bide tutmamış gibi bir his var Olmayacak gibi ne zor ya allahım yardımcımız olsun
Çok agrili olmuyor regl sancısı gibi olmuştu benim aşırı değildi ama çok fazla pihti sekilinde kanamam olmuştu ilk denememde

Çok agrili olmuyor regl sancısı gibi olmuştu benim aşırı değildi ama çok fazla pihti sekilinde kanamam olmuştu ilk denememde
Benim 11 gün aşırı agırım oldu adet sancısı benzeyen ben adet oluyorum zannettim bide kahve lekelenmem oldu agırı 3 gün devam etti bugun Alaha sukur agırım yok adet oluyorum zannettim baya agırım var ama ben endometrio hastatı oldugum için sanırım buda etkili olabilir şiddetli çikolara kistim var agır yapıyor olabilir

Merhaba gebelik testinizi gördüm ayy çok sevindim kan testindede görün inşallah evett bugün benimde adet olacak gibi agrim fazlalasti hatta sürekli gidip bakiyorum adet filanmi olcam diye evde test yapmayada korkuyorum sonucla karsilasmaktan ama böyle adet oncesi belirtilerin hepsi var sanki ankayamadim bugün sizin kaçıncı gününüz test gününüz 2 subatymiydi

Progestan iğneyi ben şuan 10gundur falan oluyorum aynı zamanda fitilinden de günde 6 adet kullanıyorum. Estrofem hap var yine günde 3 adet yanında enox kan sulandirici her gün.. Delil deşik oldum ama hiç dert değil yeter ki sonuc olumlu olsun

Merhaba , kan testin ne oldu canım. Ancak bakabildim mesajlara?

Yaaa pardon ben sizi karistirdim siz gebelik testi kan vermistiniz zaten karışıklık oldu

Kanda gordum cok sukur darısı basına inşallah benim aynen boyle oldu inanılmaz bir agırım oldu regl olcam gibi bide lekelenme olunca moralım bozuldu oldum dedim bitti 2 denemem :) ama Allaha sukur hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…