• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Yaş 36, düşük yumurta rezervi dendi. Bu bizim 3.tedavimiz ilkinde 1 embriyo oluştu dondurulmuş transfer edildi o da 3.gün embriyosuydu. Onun kalitesi orta denmişti. 2.tedavide embriyo oluşmadı bile. 2.tedaviden sonra Merkezi değiştirdik, şimdi Anadolu sağlıkta tedavi görüyoruz Ebru hanımla.
Peki yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin bişey verdimi canım bende aynı durum kalite yok bide 5.güne gelmesi gerekiyo buda zor kalite olmadığı iccin şimdi hurma polenine başladım istersen araştır doktorda ek vitamin mineral verdi bakalım ne olcak

1 senede kaç kere yapabiliyorlar ki ? Allahım inşallah bu sefer nasip eder ya 🤲🏻 Dualarımızı yanıtsız bırakmasın inşallah ❤️
3 senedir uğraşıyoruz, tabii covidden ötürü ötelenmeler yaşandı. 1 senede başkası kaç kere yapabilir bilmem ama üst üste yapan herkese büyük saygım var zor çok zor…
Amin cümlemizin 🙏🤗

Canım yine iyi yaa kacgünde geldi sonuç sağlıksız olanın ne sorunu varmış söyledilermi
Ödeme yaptığım gün gönderdilerse 17 günde sonuç çıktı. Onu konuşmadım.
Misafirim var inceleyemedim de.
BFEF15A3-8A46-499A-9973-A66DC58F77CE.jpeg

O bitanesi sana gelsin bebiş olsun🥰 nerede yapılmıştı test? Bir de orda mitoscore değeri var ne demek acaba.

Merhaba, bu ay ne yazıkki negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu yine. Bir şey sormak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için resrevatrol takviyesi alan var mı ? Ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Geçmiş olsun canım, bir sonrakinde yüzün gülsün inşallah 🙏 Resveratrol siyah üzüm çekirdeğinde bulunan bir antioksidan diye hatırlıyorum. Antioksidanların her türlüsü yumurta kalitesi için faydalı. Q10 gibi astaksantin gibi.
Merhaba, bu ay ne yazıkki negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu yine. Bir şey sormak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için resrevatrol takviyesi alan var mı ? Ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

Kızlar ilaçlara %40 zam gelcekmis ben gelmeden aldım artık tedavi ne zman olursa diye

O bitanesi sana gelsin bebiş olsun🥰 nerede yapılmıştı test? Bir de orda mitoscore değeri var ne demek acaba.
Sağol canım. O değere baktım bende çok birşey anlamadım. Gece araştırıp bilgilenirim inşallah müsait değilim misafirim var bayağı meraklandım ama kendimi veremedim henüz.
Ben bahçeci de tedavi görüyorum sanırım İspanya’ya gönderiyorlar NGS leri.

Sağol canım. O değere baktım bende çok birşey anlamadım. Gece araştırıp bilgilenirim inşallah müsait değilim misafirim var bayağı meraklandım ama kendimi veremedim henüz.
Ben bahçeci de tedavi görüyorum sanırım İspanya’ya gönderiyorlar NGS leri.
Anormal olanda sayılar var galiba 21 kromozm felan sıkıntılı

Hurma poleni+impryl+procerctin women
Bunları kullanıyorum bakalım ne olcak sence 2.opu ne zman olur tedaviye ne zman başlanir
Ben kalbi durduğunda iki adet sonra tekrar ikinciye başladım. Bu bana kalmış birşeydi. Seninde şuan yumurtaların boş çıktığı için beklemedesin. Takviyeler işe yararsa adetinde yine başlayabilirsin. Keçi boynuzu pekmezi de kullan bir kaşık.

Back