Peki yumurta kalitesi ve sayısı için vitamin bişey verdimi canım bende aynı durum kalite yok bide 5.güne gelmesi gerekiyo buda zor kalite olmadığı iccin şimdi hurma polenine başladım istersen araştır doktorda ek vitamin mineral verdi bakalım ne olcakYaş 36, düşük yumurta rezervi dendi. Bu bizim 3.tedavimiz ilkinde 1 embriyo oluştu dondurulmuş transfer edildi o da 3.gün embriyosuydu. Onun kalitesi orta denmişti. 2.tedavide embriyo oluşmadı bile. 2.tedaviden sonra Merkezi değiştirdik, şimdi Anadolu sağlıkta tedavi görüyoruz Ebru hanımla.
Dün opu’da 12 adet toplandı.Sayı iyi insalh hepsi kalır seninle kaçıncı gün emriyosu lazim
3 senedir uğraşıyoruz, tabii covidden ötürü ötelenmeler yaşandı. 1 senede başkası kaç kere yapabilir bilmem ama üst üste yapan herkese büyük saygım var zor çok zor…1 senede kaç kere yapabiliyorlar ki ? Allahım inşallah bu sefer nasip eder yaDualarımızı yanıtsız bırakmasın inşallah
Resim çeksem de belli belirsiz çok silik bişey yarın gene yaparım artık.Resim çektin mi canım sabah ilk idrarlamı baktın
Adeti 325 Euro bahçecide canım.Merhaba ngs için ne kadar ücret ödedinz acaba
Ödeme yaptığım gün gönderdilerse 17 günde sonuç çıktı. Onu konuşmadım.Canım yine iyi yaa kacgünde geldi sonuç sağlıksız olanın ne sorunu varmış söyledilermi
Bunada şükür insalh bu sağlıklı gelen sana evlat olsun can olsunÖdeme yaptığım gün gönderdilerse 17 günde sonuç çıktı. Onu konuşmadım.
Misafirim var inceleyemedim de.Eki Görüntüle 2997265
Canım iyi bari 6 döllenmiş rabbim can versin artık hergün ararlarDün opu’da 12 adet toplandı.
12 yumurtadan 6sı olgun çıkmış.
6sıda döllenmiş.
Bakalım kaçıncı güne kadar gidecekler.
Allah tamamına erdirsin inşallahÖdeme yaptığım gün gönderdilerse 17 günde sonuç çıktı. Onu konuşmadım.
Misafirim var inceleyemedim de.Eki Görüntüle 2997265
Konuşuyorum sürekliYok canım sakın baglama onu gecen seferiyle seni strese sokar sen hep positif enerji yolla konuş onla gercekten iyi geliyor
Geçmiş olsun canım, bir sonrakinde yüzün gülsün inşallahMerhaba, bu ay ne yazıkki negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu yine. Bir şey sormak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için resrevatrol takviyesi alan var mı ? Ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Merhaba, bu ay ne yazıkki negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu yine. Bir şey sormak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için resrevatrol takviyesi alan var mı ? Ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Amin. Teşekkür ederim.Canım iyi bari 6 döllenmiş rabbim can versin artık hergün ararlar
Sağol canım. Sen ne yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun. Takviye olarak.Bunada şükür insalh bu sağlıklı gelen sana evlat olsun can olsun
Hurma poleni+impryl+procerctin womenSağol canım. Sen ne yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun. Takviye olarak.
Sağol canım. O değere baktım bende çok birşey anlamadım. Gece araştırıp bilgilenirim inşallah müsait değilim misafirim var bayağı meraklandım ama kendimi veremedim henüz.O bitanesi sana gelsin bebiş olsunnerede yapılmıştı test? Bir de orda mitoscore değeri var ne demek acaba.
Anormal olanda sayılar var galiba 21 kromozm felan sıkıntılıSağol canım. O değere baktım bende çok birşey anlamadım. Gece araştırıp bilgilenirim inşallah müsait değilim misafirim var bayağı meraklandım ama kendimi veremedim henüz.
Ben bahçeci de tedavi görüyorum sanırım İspanya’ya gönderiyorlar NGS leri.
Ben kalbi durduğunda iki adet sonra tekrar ikinciye başladım. Bu bana kalmış birşeydi. Seninde şuan yumurtaların boş çıktığı için beklemedesin. Takviyeler işe yararsa adetinde yine başlayabilirsin. Keçi boynuzu pekmezi de kullan bir kaşık.Hurma poleni+impryl+procerctin women
Bunları kullanıyorum bakalım ne olcak sence 2.opu ne zman olur tedaviye ne zman başlanir
Amin canım cümlemizinkiniAllah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?