- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
Aminn inşallah hepimiz için bu sene bizim yilimiz olur bebeklerimizi kucaklarimiza alırızZordu ama tüm herşeyi geride bırakıp bu sene bambaşka umut dolu neşe dolu bir sene olmasını diliyorum. İnşallah hepimizin bebekleri bizlere şans ve daha çok mutluluk getirir.
Valla ben 10 gün boyunca hiç test yapmadım 1.denememde yapmıştım negatif cikmisti sonra kan tahlilinde pozitif gormustum bu yüzden digerlerinde hiç yapmadimYapma bence daha çok strese sokuyor insanı böyle şeyler. Yok çizgi oldu yok olmadı, ne olacak filan derken geriliyoruz. 2 şubata az kaldı sonuçta, embriyonun salgıladığı hormon ancak kana karışacak.
Benimde acayip adet sancım oldu sanırım 5 gunde başladı cok kotu bacaklarım agırdı regl olcam gibi bu arada hala devam ediyor arada ilk transferde olmamıştıİlk iki gün acayip belim ağrıdı. 5. Gün adet sancım oldu o gün çok üzüldüm ağladım ertesi günü geçti. Batma oluyo kasıklarımda ara ara. Göğüsler ilaçlara başladığımdan beri hassas zaten. Kendimi dinliyorum sanırım
Hiç üzülme bir dahakine tutar inşallah zamanı gelmedi henuz moralını bozmaİlk denememdi 3. Gün embriyosuydu herşey çok güzel geçtiği halde nasip olmadı bi sonraki denemelere başlayacağız nasipse
Bence de en mantıklısı, ben belli olabilir deyince herkes; bir şevkle aldım yaptım sonra da sabahleyin uykumu bile iyi alamadım onun yüzünden. Olacaksa oluyor, Allah nasip etsin yeter ki…Valla ben 10 gün boyunca hiç test yapmadım 1.denememde yapmıştım negatif cikmisti sonra kan tahlilinde pozitif gormustum bu yüzden digerlerinde hiç yapmadim
Canlar bugün test günümdü sonucum 1.20 malesef negatif
Geçmiş olsun, inşallah bir sonrakinde tutar.İlk denememdi 3. Gün embriyosuydu herşey çok güzel geçtiği halde nasip olmadı bi sonraki denemelere başlayacağız nasipse
Üzüldüm canım, dondurulmuşun yok mu? Herşeyin hayırlısı, dünyanın sonu gelmedi rabbim herşey bitti dediğimiz yerde bir mucize verir inşallah...Canlar bugün test günümdü sonucum 1.20 malesef negatif
Nasip değilmiş canım. Bizlerde kaç denemeler ne hüsranlar yaşadık. 3-4 güne unutuyorsun. Böylesi daha iyi İnan. Sağlıklı değilmiş demek ki ya 8.-9. Haftalarında düşseydi. Neyse başında olması daha iyi.Canlar bugün test günümdü sonucum 1.20 malesef negatif
Dondurulmuş yok canım 5 toplanmıştı 3 kaldı 2 transfer edildi 1 i 5. Güne gitmediÜzüldüm canım, dondurulmuşun yok mu? Herşeyin hayırlısı, dünyanın sonu gelmedi rabbim herşey bitti dediğimiz yerde bir mucize verir inşallah...
Resim çektin mi canım sabah ilk idrarlamı baktınBugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu.
Benimde 5 tane toplanmıştı 1 tane kalıp transfer ettiler dondurulmuş yok tekrar anestezi yumurta toplama olacak mecbur negatif olursa benimdeDondurulmuş yok canım 5 toplanmıştı 3 kaldı 2 transfer edildi 1 i 5. Güne gitmedi
1 senede kaç kere yapabiliyorlar ki ? Allahım inşallah bu sefer nasip eder yaBenim 6. Denemem artık tecrübeden sanırım herkes bana bebek gibi davranıyordedim beni kötü alıştırdınız 9 ay böyle nasıl geçer
Senin kaçıncı denemen?
Sayı iyi insalh hepsi kalır seninle kaçıncı gün emriyosu lazimHadi ya o kadar geç ararlar mı? Normal o zaman. Ben de acaba kötü bi sey olduda hani bekliyorlar mı diye dusundum hemen kotu senaryo yazmaya baslıyor insan
12 adet toplandı.
Hayırlısi canım üzme kendini varmı dondurulmuş larinİlk denememdi 3. Gün embriyosuydu herşey çok güzel geçtiği halde nasip olmadı bi sonraki denemelere başlayacağız nasipse
Merhaba ngs için ne kadar ücret ödedinz acabaBenim NGS sonucum geldi bu sabah. İki taneden biri sağlıklı. Regl imin ikinci günü gidiyorum. İlaçlara başlayacağız. Rahim kalınlığına göre transfer olacağım inşallah.
Canım yine iyi yaa kacgünde geldi sonuç sağlıksız olanın ne sorunu varmış söyledilermiBenim NGS sonucum geldi bu sabah. İki taneden biri sağlıklı. Regl imin ikinci günü gidiyorum. İlaçlara başlayacağız. Rahim kalınlığına göre transfer olacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?