Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Zordu ama tüm herşeyi geride bırakıp bu sene bambaşka umut dolu neşe dolu bir sene olmasını diliyorum. İnşallah hepimizin bebekleri bizlere şans ve daha çok mutluluk getirir.
Aminn inşallah hepimiz için bu sene bizim yilimiz olur bebeklerimizi kucaklarimiza alırız

Yapma bence daha çok strese sokuyor insanı böyle şeyler. Yok çizgi oldu yok olmadı, ne olacak filan derken geriliyoruz. 2 şubata az kaldı sonuçta, embriyonun salgıladığı hormon ancak kana karışacak.
Valla ben 10 gün boyunca hiç test yapmadım 1.denememde yapmıştım negatif cikmisti sonra kan tahlilinde pozitif gormustum bu yüzden digerlerinde hiç yapmadim

Benimde acayip adet sancım oldu sanırım 5 gunde başladı cok kotu bacaklarım agırdı regl olcam gibi bu arada hala devam ediyor arada ilk transferde olmamıştı

Valla ben 10 gün boyunca hiç test yapmadım 1.denememde yapmıştım negatif cikmisti sonra kan tahlilinde pozitif gormustum bu yüzden digerlerinde hiç yapmadim
Bence de en mantıklısı, ben belli olabilir deyince herkes; bir şevkle aldım yaptım sonra da sabahleyin uykumu bile iyi alamadım onun yüzünden. Olacaksa oluyor, Allah nasip etsin yeter ki…

Benim NGS sonucum geldi bu sabah. İki taneden biri sağlıklı. Regl imin ikinci günü gidiyorum. İlaçlara başlayacağız. Rahim kalınlığına göre transfer olacağım inşallah.

Dondurulmuş yok canım 5 toplanmıştı 3 kaldı 2 transfer edildi 1 i 5. Güne gitmedi
Benimde 5 tane toplanmıştı 1 tane kalıp transfer ettiler dondurulmuş yok tekrar anestezi yumurta toplama olacak mecbur negatif olursa benimde sen adet oldun mu ilaçları bırakıncamı olursun ki

Benim 6. Denemem artık tecrübeden sanırım herkes bana bebek gibi davranıyor dedim beni kötü alıştırdınız 9 ay böyle nasıl geçer
Senin kaçıncı denemen?
1 senede kaç kere yapabiliyorlar ki ? Allahım inşallah bu sefer nasip eder ya Dualarımızı yanıtsız bırakmasın inşallah

Hadi ya o kadar geç ararlar mı? Normal o zaman. Ben de acaba kötü bi sey olduda hani bekliyorlar mı diye dusundum hemen kotu senaryo yazmaya baslıyor insan
12 adet toplandı.
Sayı iyi insalh hepsi kalır seninle kaçıncı gün emriyosu lazim

Benim NGS sonucum geldi bu sabah. İki taneden biri sağlıklı. Regl imin ikinci günü gidiyorum. İlaçlara başlayacağız. Rahim kalınlığına göre transfer olacağım inşallah.
Canım yine iyi yaa kacgünde geldi sonuç sağlıksız olanın ne sorunu varmış söyledilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…