• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Siz hiç merak etmeyin Allah’ın izni ile güzel haberleri veririz birbirimize . Durun bakalım bi . Ben tek yumurta ile girdim biliyor musunuz 3 yumurta vardı diğerleri kalite olarak dondurulmaya da gerek kalmadı lütfen sakin olun . Benim de eğer tutmaZsa sil baştan nasıl başlayacağım diye düşünüyorum şimdiden cok erken ama öyle stresli bir işim var cok hem de bende cok yorgunum hepimiz yorgunuz aslında Allah yardımcımız olsun 🙏🏻💜
Birbirimizi en iyi sanirim biz anlariz, guzel haberlerimizi alalim insallah 🌸

Merhaba arkadaşlar. Daha önce yazmıştım 30 folikülden 22 yumurta toplandı diye bir arkadaşımız sonucu yazmamı söylemişti. 3. gün hastaneden aradılar ve 22 yumurtanın 18 döllendi 3. güne 15 i geldi dediler. 5. güne kadar bekleteceklerini ve tekrar arayacaklarını söylediler. Az önce aradılar kalan 15 yumurtadan 4 tanesi 5. güne gelmiş ve dondurulmuş. OHSS olduğum için transfer yapılmayacak.
İyi haber mi 4 yumurta kötü mü hiç bilemiyorum. Bu tüp bebekte ilk denemem olucak, 5 yıldır gebelik için uğraşıyorum. 3. gün arayıp 15 geldi dediklerinde çok mutlu olmuştum. Şimdi nasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Bana göre çok çok iyi maşallah.

Hakkında hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılma sonuçta bize 1 embriyo lazım... Bende bu konuda hıc bişi bilmezken oo ne guzel ne kadar cok yumurtası cıkmış diyordum ordan burdan yazılanları okuyunca.... ama sonradan az olsun öz olsun kaliteli olsun düşüncesindeyim.. Hakkımızda hayırlısı
Zaten çok yumurta olması baştan beri mutlu etmemişti beni. Çünkü doktorum 8-10 yumurta için harika onun üstü olmazsa daha iyi olur demişti. Yumurta sayısı arttıkça gelişen yumurtaların kalitesi düşüyormuş. Ohss durumundan dolayı çektiğim sancı ve zorluk da cabası.
Bu kadar yumurta baştan beri endişelendiriyordu hala endişelendiriyor.
İnşaallah gereken 1 embriyo vardır, ne diyebilirim ki

Merhaba arkadaşlar. Daha önce yazmıştım 30 folikülden 22 yumurta toplandı diye bir arkadaşımız sonucu yazmamı söylemişti. 3. gün hastaneden aradılar ve 22 yumurtanın 18 döllendi 3. güne 15 i geldi dediler. 5. güne kadar bekleteceklerini ve tekrar arayacaklarını söylediler. Az önce aradılar kalan 15 yumurtadan 4 tanesi 5. güne gelmiş ve dondurulmuş. OHSS olduğum için transfer yapılmayacak.
İyi haber mi 4 yumurta kötü mü hiç bilemiyorum. Bu tüp bebekte ilk denemem olucak, 5 yıldır gebelik için uğraşıyorum. 3. gün arayıp 15 geldi dediklerinde çok mutlu olmuştum. Şimdi nasıl hissedeceğimi bilmiyorum
Valla şok oldum ya masallh o kadar yumurtadan kalan 4 ise biz yandik

Valla şok oldum ya masallh o kadar yumurtadan kalan 4 ise biz yandik
İşte yumurtalar haddinden fazla olunca da hepsi kalitesiz oluyor. Yani az yumurta olması bence moral bozmamalı. Çok yumurta olunca kullandığımız ilaçlar bir çok yumurtayı beslemek durumunda kaldığı için sonuç olumsuz oluyor. Bütün vitamini takviyeyi 5 yumurtanın alması ile 22 yumurtanın alması aynı olmuyor 🙄

Hayırlısı olsun sayı değil kalite önemli. 4 embriyo gayet iyi bir rakam

Canim hic merak etme benimde 13 yumurtadan 10u dollenmisti. 5. Gune 3 adet gitti. Ilk tek transferde ogluma hamile kaldim. Simdi kalan 2 taneyi yek tupe koyduklari icin dondurulmuş transferde malesef ikiside cozulecek. Sana tavsiyem kalanlari teker teker tuplere koydurman tabi mumkun mu bilmiyorum ama bu kadar emek icin 1 tanesi bile altindan daha kiymetli aklinda olsun. Ohss icinde beklemek en iyisi bende ohss idim. Ama bana transfer yaptilar. Gebeligin ilk 3 ayı ölümcül hasta gibiydim en iyisini yapmis doktorun hic merak etme
9

Canim hic merak etme benimde 13 yumurtadan 10u dollenmisti. 5. Gune 3 adet gitti. Ilk tek transferde ogluma hamile kaldim. Simdi kalan 2 taneyi yek tupe koyduklari icin dondurulmuş transferde malesef ikiside cozulecek. Sana tavsiyem kalanlari teker teker tuplere koydurman tabi mumkun mu bilmiyorum ama bu kadar emek icin 1 tanesi bile altindan daha kiymetli aklinda olsun. Ohss icinde beklemek en iyisi bende ohss idim. Ama bana transfer yaptilar. Gebeligin ilk 3 ayı ölümcül hasta gibiydim en iyisini yapmis doktorun hic merak etme

9
Umut oldun bana. Çok teşekkür ederim yazdığın için 🌷 Allah oğlunu sana bağışlasın

İşte yumurtalar haddinden fazla olunca da hepsi kalitesiz oluyor. Yani az yumurta olması bence moral bozmamalı. Çok yumurta olunca kullandığımız ilaçlar bir çok yumurtayı beslemek durumunda kaldığı için sonuç olumsuz oluyor. Bütün vitamini takviyeyi 5 yumurtanın alması ile 22 yumurtanın alması aynı olmuyor 🙄
Pkos sorununda çoğu yumurtanın içi boş oluyormuş.

Kızlar iyi akşamlar. Perşembe transferim yapıldı. Dinlenme halinde bel ağrısı yaşıyorum. Bugün rahim bölgemde ufak sancı hissettim ve regl ağrısı gibi hafif ağrı oluyor arada. Benzer şeyler yaşayan var mı. Her ne kadar düşünmemeye çalışsak da olmuyor işte

Kızlar iyi akşamlar. Perşembe transferim yapıldı. Dinlenme halinde bel ağrısı yaşıyorum. Bugün rahim bölgemde ufak sancı hissettim ve regl ağrısı gibi hafif ağrı oluyor arada. Benzer şeyler yaşayan var mı. Her ne kadar düşünmemeye çalışsak da olmuyor işte
Bendede benzer şeyler var kasiklarima arada agri gryor adet sancisina benzer

Back