Manisa Soma'da Ahmet Koçoğlu. Birde izmirde Funda Gode var onada kontrol olmuştum medicalpark'ta o da çok başarılıMerhaba hangi şehir hangi doktor acaba
Adet döneminde olsa hadi anlicam da yumurtlamadan çıkıp Böle olunca bi şaşırdımbunu bazen bende yaşıyorum yaaa hatta sıklıkla gercekten
Henüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruzPik yakın mı sizce ilk defa kullanıyorum
Sanırım oluyor biri vardı arkadaşlarımin tanıdıkları bize gelmişlerdi o demişti onunda hep öyleymis 5 gün sadece kanaması olmaz mış 2-3 yıldır öyleydi.. 3 çocuğu vardi en küçüğü 1-1.5 tu çokta tatlı bir bebekti10 günden sonra regl sayılmadığını biliyorum kuzum merak ettiğim bu şekilde kanama devam ederken gebelik oluşur mu
Tamam canım paylaşırım çok sağolun rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallahHenüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruz Eki Görüntüle 2980100
Kesinlikle vardıı, kaç defa girdim beni attı. Hata verip durdu.Kızlar site de sıkıntı mı var çok donuyor kasıyor anlamadım
3 gündür yapıyorum böyle olduHenüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruz Eki Görüntüle 2980100
Manisa Soma mi şakaManisa Soma'da Ahmet Koçoğlu. Birde izmirde Funda Gode var onada kontrol olmuştum medicalpark'ta o da çok başarılı
Aaaaa guzel tesadüfManisa Soma mi şakabende oraliyim Ahmet kocoglunu da çok iyi tanırım
Yok evlenince Hataya geldim de çok sık gelip gidiyorum sen somada misin ?Aaaaa guzel tesadüfsomadamı yaşıyorsun hala başka yerdemisin
Himm hayırlısı olsun. Evett somadayim ben. AHMET kocoglunada arkadaşlarımın ısrarıyla çıktım. Hep izmirde falan böyle doktor arıyordum. Ama gerçekten memnun kaldım.Yok evlenince Hataya geldim de çok sık gelip gidiyorum sen somada misin ?
Ben özelden yazayım sanaHimm hayırlısı olsun. Evett somadayim ben. AHMET kocoglunada arkadaşlarımın ısrarıyla çıktım. Hep izmirde falan böyle doktor arıyordum. Ama gerçekten memnun kaldım.
Söylemem zaten görümcem iyidir ama ilk zamanlar kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten varsa yakın çevrem bilse yeter
Merhaba adet gecikmesinden 6 gün önce yapılan gebelik testleri var.Bat 8 olup da benim gibi karnında ağrı yaşayan var mı? Özellikle sağ yumurtalığımda çatlamadan sonra bir ağrı başladı ve hala devam ediyor. mesela kıyafetimin lastiği denk gelsin nasıl sızlıyor bi şişkinlik var vücudumda onun dışında kilo almışım gibi nefes nefese kalıyorum bakıyorum aynı kilodayımErken gebelik testini ne zaman yapsam ki
Ben ailemi fotoğraf çekilmek için topluyacağım karnında bebek fotoğrafı olan tişörtlerden giymiş olacağım tabi üzerinde hırka olacak ama video açıp hamile olduğumu söyleyeceğim sırada hırkayı çıkarıp hamile olduğumu söyleyip o anları videoya kaydedeceğim Allah izin verirse.Ortada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
Hayaller hayatlar neler hayal etmiştim şak diye öğrendi eşimOrtada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?