• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar site de sıkıntı mı var çok donuyor kasıyor anlamadım

Pik yakın mı sizce ilk defa kullanıyorum
Henüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruz
IMG20220101143328.jpg

10 günden sonra regl sayılmadığını biliyorum kuzum merak ettiğim bu şekilde kanama devam ederken gebelik oluşur mu
Sanırım oluyor biri vardı arkadaşlarımin tanıdıkları bize gelmişlerdi o demişti onunda hep öyleymis 5 gün sadece kanaması olmaz mış 2-3 yıldır öyleydi.. 3 çocuğu vardi en küçüğü 1-1.5 tu çokta tatlı bir bebekti

Henüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruz Eki Görüntüle 2980100
Tamam canım paylaşırım çok sağolun rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah

Henüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruz Eki Görüntüle 2980100
3 gündür yapıyorum böyle oldu

Eklentiler

• 20220101_161049.jpg
    20220101_161049.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 30
Bat 8 olup da benim gibi karnında ağrı yaşayan var mı? Özellikle sağ yumurtalığımda çatlamadan sonra bir ağrı başladı ve hala devam ediyor. mesela kıyafetimin lastiği denk gelsin nasıl sızlıyor bi şişkinlik var vücudumda onun dışında kilo almışım gibi nefes nefese kalıyorum bakıyorum aynı kilodayım 🤷🏻‍♀️ Erken gebelik testini ne zaman yapsam ki

Ortada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce

Bat 8 olup da benim gibi karnında ağrı yaşayan var mı? Özellikle sağ yumurtalığımda çatlamadan sonra bir ağrı başladı ve hala devam ediyor. mesela kıyafetimin lastiği denk gelsin nasıl sızlıyor bi şişkinlik var vücudumda onun dışında kilo almışım gibi nefes nefese kalıyorum bakıyorum aynı kilodayım 🤷🏻‍♀️ Erken gebelik testini ne zaman yapsam ki
Merhaba adet gecikmesinden 6 gün önce yapılan gebelik testleri var.

Ortada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce
Ben ailemi fotoğraf çekilmek için topluyacağım karnında bebek fotoğrafı olan tişörtlerden giymiş olacağım tabi üzerinde hırka olacak ama video açıp hamile olduğumu söyleyeceğim sırada hırkayı çıkarıp hamile olduğumu söyleyip o anları videoya kaydedeceğim Allah izin verirse.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, bu gün 2 Ocak ama hala civciv göremedik. Adet gecikmesinden 6 gün önce yapılan erken gebelik testleri var neden yapmıyorsunuz tablo çok boş 😔 Bat'ı 8 Ocak'a kadar olan arkadaşlar test yapabilirsiniz.

Hayaller hayatlar neler hayal etmiştim şak diye öğrendi eşim 😂

Back