• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Carsamba canim 🙈 sabah gideriz herhalde

Ay ben uğraşamam vallahi,beni uğraştıran şeyleri hiç sevmem. Ayni etkiyi veriyor net yani. Havucta ye ama fazla tuketme canım yumurtayi catlatiyor🙈

Canım kaçıncı gün yemek lazım hergun bir tane yesek olur mj ve kaçıncı günden başlayıp

Ortada bir şey yok daha ama az havamız değişsin gebeliğinizi eşinize ailenize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz bizim olursa ilk daha güzel bir sürpriz olsun istiyorum hediye kutusunda patik vs gibi değil de daha farklı ne olabilir sizce

Ben ilk gebeliğimde 3 senelik evliydm
Küçük bir afiş yaptım fon Kartonuna baba oluyur sun gibisinden yazı pasta aldım 3 yazan mum birde bebek zıbın i almıştım eşim şok olmuştu video çekmiştim ama şuan o video silinmiş 😔 eğer bu ay hamile olursam doğum günüm benim o zaman soylucem kardeşlerm de olur çünkü kardeşimin yanına gidecez taa Van a bize şans dileyin lütfen yolculugumz güzel geçsin hastalıklar çocuk derken çok korkuyorum

Henüz pik değil bikac güne pik olur cnm. Ben ovu testi paylasim ona bakarak anlayabilirsin. T çizgisi c çizgisinden daha koyu veya c kadar koyu olunca pik oluyo resimdeki gibi.şuan seninki silik. Hergun yapınca burdan paylaş yardımcı da oluruz Eki Görüntüle 2980100
Ne güzel çok net çıkmış kaç saate bir yaptın canım bilgi verebilir misin bende bu ay yapacam geçen ay bulamadım pik i ve gün geçmiştir diye yapmadım geçen ay dikkatsiz davrandm

Yok regl bekliyorum.. doğum kontrol hapı 4 gün sonra bitiyor🙂 yumurtalamadan 1 hafta sonra transfer oluyormuş. Normal adet döngüsü ile beraber.. O yüzden regl 1.gün sayarsak 17-20.günler arası oluyormuş.. Sayılı günlere geçtim🥲
Bu sene çok mutlu haberlerin olsun 🥳
Heyecandayız bu ay senin için 🥰

Günaydın. Bat 5 Ocak. Sanki tertemiz bir test

Eklentiler

• A14A175D-71C2-4813-ADBD-927EBD55B9A0.jpeg
    A14A175D-71C2-4813-ADBD-927EBD55B9A0.jpeg
    217 KB · Görüntüleme: 69
  • 78A63457-DA39-4515-A39D-EC7D9A029CD0.png
    78A63457-DA39-4515-A39D-EC7D9A029CD0.png
    465,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu sene çok mutlu haberlerin olsun 🥳
Heyecandayız bu ay senin için 🥰
İnş.. Bende çok heyecanlıyım… Sanki yeni yıl benim için erken geldi😄 İnş hevesim güzel haberler ile neticelenir..
Sende sizden umutluyum.. Sanki kendinizi en bıraktığınız an güzel haberler alacaksınız😌
A R Y A A R Y A M mavili_yeshll Maviesra Maviesra Selizay Selizay
Her an güzel haberler alacağım olarak yakın takipteyim☺️

Allah'a tevekkül edin. Korkmayın tekrar denersiniz
Ben Flo uygulamasına göre yumurtlamamı takip ediyordum adetim bazen 2-3 gün erken bazen de 2-3 gün geç geliyordu. Bu ay ovulasyon testi aldım uygulamaya göre 3 gün sonra yumurtlama oldu. Uygulamada bunu belirttim regli tarihimi kaydırdı bu kez sanırım bat8 değil 11 olacak

İnş.. Bende çok heyecanlıyım… Sanki yeni yıl benim için erken geldi😄 İnş hevesim güzel haberler ile neticelenir..
Sende sizden umutluyum.. Sanki kendinizi en bıraktığınız an güzel haberler alacaksınız😌
A R Y A A R Y A M mavili_yeshll Maviesra Maviesra Selizay Selizay
Her an güzel haberler alacağım olarak yakın takipteyim☺️
Canım Bnde çok umutluyum senden güzel haberlerini vereceğin günü iple çekiyorum çok bekledik rabbim daha fazla bekletmeden mucizelerimizi nasip etsin inşallah

Doktorlar en az 1 yıl normal deneyin diyor. Bide kafaya çok takınca olmuyor biraz rahatlamak gerekiyor. ❤️ Olur inşallah bak benim ilk denemede oluyor ama genetik rahatsızlıktan dolayı ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım 2016'dan beri denemedim ta ki bu aya kadar çok yıpratıyoruz kendimizi Allah inşallah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Yani benim tutsa bile genetik sıkıntı olursa gebeliği sonlandırmak zorundayım 😭 gebe olunca bile çok sevinemiyorum.

Canım Bnde çok umutluyum senden güzel haberlerini vereceğin günü iple çekiyorum çok bekledik rabbim daha fazla bekletmeden mucizelerimizi nasip etsin inşallah
Sen aşılama oldun dimi? Test günü bekliyorsun.. Bende sende aşılama tutacak gibi hissediyorum 🥰

Ben Flo uygulamasına göre yumurtlamamı takip ediyordum adetim bazen 2-3 gün erken bazen de 2-3 gün geç geliyordu. Bu ay ovulasyon testi aldım uygulamaya göre 3 gün sonra yumurtlama oldu. Uygulamada bunu belirttim regli tarihimi kaydırdı bu kez sanırım bat8 değil 11 olacak
Canım ben ovulasyon testi kullanmıyorum ama olabilir bazen oluyor öyle şeyler bu ay olmazsa MFK Yönetimini dene bakalım.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var sizce pik sonrasi catlama olmusmu yoksa yumirtlama devammi ediyo nedersiniz

Eklentiler

• 20220102_103311.jpg
    20220102_103311.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220101_105719.jpg
    20220101_105719.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 61
Back