• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok regl bekliyorum.. doğum kontrol hapı 4 gün sonra bitiyor🙂 yumurtalamadan 1 hafta sonra transfer oluyormuş. Normal adet döngüsü ile beraber.. O yüzden regl 1.gün sayarsak 17-20.günler arası oluyormuş.. Sayılı günlere geçtim🥲
Çok heyecanlıııı 😍😍 en güzel en sağlıklı şekilde olsun inşallahhh 🤲

Kızlar aranizda klomenle daha önce hamile kalan var mı

24 te gördü yum yani 14 gun ekle yani 7 gün sonra adet olmasan hamilesin inşâALLAH 😊

Bence sen hamile olursanda böyle kişilere söyleme böyle fesat insanlar nazarda eder ALLAH korusun
Söylemem zaten görümcem iyidir ama ilk zamanlar kimseye söylemeyi düşünmüyorum zaten varsa yakın çevrem bilse yeter

Bende de tam aksi. Ilk kez bu ay ilac ve igme kullandim ama hic umudum yok. Yum takibi, igme gunu, sperm testi derken bence tren kacti. Bat 9 ocak ama doktor 30u, 1 ve 3u birliktelik dedi. 28inde cok siddetli agrim oldu. Eger yum agrisi ise gecmis olsun. 29u igne oldum. Ilac kullaninca bat degisiyorsa onu da bilmiyorum. Dr. Bilgi vermedi bu konuda. Ben bu aydan kendi adima umutsuzum yani. Ama buradaki cogu insandan mujdeli haber gelecegine eminim 🤗
Hiç öyle umutsuzluğa kapılmak yok hiç belli olmaz nasip etsin Allahım bizlere dee 🤲

Kızlar merhaba. Efektli olarak da ekledim. Aslında bat 11 Ocak ama erken yumurtladım 5 Ocak gözüküyor akşam üzeri idrarı ile yaptım
Çok yaklaştırınca gölge gibi görüyorum ama inşallah vardır canımm 🤲🌸 5 inde tekrarla istersen daha garanti sonuç olur

Pembe olan da folik asit yokmuş heralde bende mavi olanı kullandim

Kizlar bir de bir şey daha sormak istiyorum inofolic combi kullanan arkadaşlar mavi kurulumu yoksa pembe kutulu mu kullanıyorsunuz ben 3 kutu bitirdim mavi olandan. Pembe olanla arasında ne fark var biliyormusunuz
Pembe olan inofolic mavi olan inofolic combi. İkisinde de folik asit ve inositol var pcolulara veriliyor yumurta kalitesini arttırmak için. İnofolic combi’de pembeye ek olarak çinko selenyum koenzim Q10 gibi vitaminler de var diye biliyorum. Bende de pco var çok araştırmıştım inşallah faydasını görürüz😊

Insallaahhh izmirdeki bi doktor vermisti birde impryl diye bi takviye verdi 3 kutu falan bitirdim ikisinde burdaki doktorda kullanmaya devam et dedi bakalim hayırlısı olsun hepimiz için 🤲🤲🤲

Yani öyle doktorlarla karşılaştım ki devlet hastanesinde… Senelerdir özel hastanelere gidiyorum, çok masraflı oluyor ama neyimiz var neyimiz yok bakıp ilgileniyorlar, çözüm sunuyorlar, çok memnunum o yüzden. Dediğiniz gibi mutlaka bir uzmanla görüşün, bir çözümğ vardır illaki, sizi çok yoruyordur bu durum. Umarım tez vakitte düzene girer de rahatlarsınız.🌸
İnsallah canım. Dediğin gibi özele gitcem ama çok masraflı işte bı muayeneyle kalsa. Tahlili şu su bu su derken

Back