Maalesef benim kan ve demir değerim yükselemiyor çünkü hem kan hem demir anemisi var.Kan için her sabah pekmez tüketin demir için de bolca yeşil yapraklı sebzeler gerçekten arttırıyor değerlerijinekolojik muayeneyi ihmal etmeyin mutlaka. Haber edin sürecinizi
Yok kuzu yumurtlama yeni bitti Beklemedeyim 9 gün falan var daha sen ne durumdasın bugün regl günü seninBelirtilerin var mı günün mü geçti
Regl olmadım henüz gelen giden yok adet olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum çok şükürYok kuzu yumurtlama yeni bitti Beklemedeyim 9 gün falan var daha sen ne durumdasın bugün regl günü senin
Eşim kullanmıyo ben de azaltmaya çalıştım bi ara ama içmemeye çalıştıkça daha fazla içtim.İlaç da kullanmak istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam.Haberini alırsam bırakırım ama zorlanıcam bellisigarayı bırakmak için herhangi bir şey denediniz mi eşiniz kullanıyor mu
Bes yumurtan oluşmuştu dimi kuzum inşallah tutmuştur bebisin yada bebislerin seninledirRegl olmadım henüz gelen giden yok adet olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum çok şükürakıntım arttı ped taktım o yüzden umarım tutmuştur da gelmez
Valla bugün yapmıcam belki adet olurum diye yarın bi evde test yapcam sabah ilk idrarla aynen 5 taneydi inşallah tutmuşturBes yumurtan oluşmuştu dimi kuzum inşallah tutmuştur bebisin yada bebislerin seninledirne zaman test yapcan
Ayy heyecanla bekliyoruz inşallah sabah mi yapacaksinValla bugün yapmıcam belki adet olurum diye yarın bi evde test yapcam sabah ilk idrarla aynen 5 taneydi inşallah tutmuşturPazartesiye kadar yine olmazsam pazartesi kan veririm
Arastirdim cnm bunları biliyorum ama malesef doktora gidince 10 güne kadar normal sayılıyo cevabını alıyorum rahimde uzun kanamaya neden olacak bişe görünmüyo dedi. Ama tekrar gitcem 10 günü de gecmeye başladı süresi. Ve yoğun kanamalı geçiyo öyle az da değil. Son 3 gündür biraz azaldı ama gene peceteyi dolduruyo ve çikolata rengine dönüyo son günler
Aynen bende çok heyecanlıyım ya eşime bile söylemedim ama içim içimi yiyo söylememek için zor tutuyor bakalımAyy heyecanla bekliyoruz inşallah sabah mi yapacaksin
Kanama şeklinde kuzum. Değiştircem de oğlumun hafta içi okulu olduğundan dolayı gidemedim. Geçen ay polikinlige gitmiştim ultrasonda ve alttan muayene de bişe göremedi hatta çikolata kistinin olmadığını söyledi konuşmuştuk zaten biliyosun. Sadece adetle atılan kist var demişti. Ama bu neyin nesi o zaman 3 ay önce büyük hastaneye de gitmiştim 10 gün sürüyordu o zmn normal dedi gene bişe olmadığını söylemişti ama smdi 10 günü de geçti süreCanım bu baya pikama kanamanın fazla sürmesinin elbet bir nedeni vardır.. Doktoru mu değiştirseniz acaba. Leke şeklinde mi kanama şeklinde mi devam ediyor
Anladıım, acaba bu doktorlar devlet hastanesi doktorları mı? Onlar böyle geçiştirmeyi severler çünkü.Arastirdim cnm bunları biliyorum ama malesef doktora gidince 10 güne kadar normal sayılıyo cevabını alıyorum rahimde uzun kanamaya neden olacak bişe görünmüyo dedi. Ama tekrar gitcem 10 günü de gecmeye başladı süresi. Ve yoğun kanamalı geçiyo öyle az da değil. Son 3 gündür biraz azaldı ama gene peceteyi dolduruyo ve çikolata rengine dönüyo son günler
Bende doğum kontrol hapina başlamayı düşünüyorum çocuk düşündüğümden beri düzenim şaştı 15 aydır her ay yeni bişe çıkıyo. 2 ay ara verip doğum kontrol hapı kullancam doktorada danışıpBen zamanında tam 30 günün 30 günü adet gördm dopum kontrol hapı başlattı bitene kdr kullandm sonra tekrar düzene girdi
Pembe olan da folik asit yokmuş heralde bende mavi olanı kullandimKizlar bir de bir şey daha sormak istiyorum inofolic combi kullanan arkadaşlar mavi kurulumu yoksa pembe kutulu mu kullanıyorsunuz ben 3 kutu bitirdim mavi olandan. Pembe olanla arasında ne fark var biliyormusunuz
Devlet hastanesiAnladıım, acaba bu doktorlar devlet hastanesi doktorları mı? Onlar böyle geçiştirmeyi severler çünkü.Bende de kürtajdan sonra her reglimin başında, ve sonunda o koyu kahve kanı görüyorum maalesef. Doktoruma söyledim ama üzerinde durmadı hiç, önemli olmadığını düşündüm ben de. Umarım ciddi bir problem yoktur ama senin durumun tamamen adet düzensizliğinden kaynaklanıyormuş, bir sürü sebebi olabilir. Bu seferki doktor kafanda soru işareti bırakmaz umarım.
12-13 Ocak gibiKızlar 27 28 pikti 29 baya koyuydu 30 u silik benim bat ne zaman oluyo
İşte ben öyle olduğumda kist oluyordu canım sen yine de kontrol ettir, hatta başka doktora da sorabilirsin Allah bütün hastalara şifa versinBende öyleyim cnm malesef ayda 2 kez adet görüyorum ağrı zaten çabası. Allah yardımcımız olsun şifa versin
Ben kullandım mavi olandan. Mavi pcolular için içinde inositol var tek farkı bu bildiğim kadarıylaKizlar bir de bir şey daha sormak istiyorum inofolic combi kullanan arkadaşlar mavi kurulumu yoksa pembe kutulu mu kullanıyorsunuz ben 3 kutu bitirdim mavi olandan. Pembe olanla arasında ne fark var biliyormusunuz
Teşekkür ederim ❤12-13 Ocak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?