• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülmektense bencede çok haklısın ama kafamı alamıyorm hep okuyorm bakıyorm frenlemek lazım

Kesinlikle öyle önceki aylar klomen çatlatma iğnesi vurulduğumda yani herhangi bir tedavi olduğunda insan daha umutlu oluyor.hiç içmemiştim sabırla beklemiştim ama yine adet olunca okulda içimdenn amaannn deyip yaktım bi sigara sonra devamı geldi günde bir iki 🤭🤭 Allahtan eşim içmiyor yoksa ben bırakamazdım 🙈 şimdi stresten ziyade bi artık aman napayım olmazsa olmuyor elbet bir şekilde olur moduna giriyorken iki gün önceki lekelenme acaba yerleşme kanaması mıydı diye bir umut beklenti doğdu içimde bu da insanı strese itiyor 🙈
Ben eşim de sigara kullanmıyor, bu konuda şanslıyız.😂 İnşallah yerleşme kanamasıdır, sizin bu bekleyişleriniz beni daha da çok heyecanlandırıyor. :KK17: İlacı milacı bırakıp bebek çalışmalarına başlamak istiyorum.😂

11 gün adet normal mi peki bana fazla gibi geldi ynlş biliyor isem kusura bakma
Yok cnm yanlış değil doğru ama doktora gittim bişe yok diyip yolladılar beni 6 aydır bu şekilde 10 14 gün arası süren adetim var. O arada da yumurtlama görüyorum bu şekilde gebelik oluşur mu bilmiyorum. 10 günden sonra özür sayılıyo diye temizlenip değerlendiriyorum

Bugün adetimin 11. Günü kızlar hala regl kanamam devam ediyo yumurtlama olmuş bugün. Ztn normaldede 11. Gün yumurtlamam oluyo ovu testine göre de öyle bu şekilde gebelik oluşur mu kanama devam ederken
B1648D8F-6C90-46F4-B297-828E7F9132C6.jpeg

Bendede lekelenme oldu pazar günü, dün doktora gittim negatif dedi 1.20 çıktı beta testi ya çok erken gittim ya da bir umut bekliyorm ocak 12 de regl günüm ama lekelenmeden sınra gögüslerim ağrımaya vr kasıklarımda aprı olmaya başlado
Aa benzer durumdayız.. Benim de 10 gün var tek bir gün bir kaç damla lekelenme oldu o kadar. Başka çok bir belirtim yok arada batma oluyor biraz o kadar. Ama henüz erken baktırmışsunız bence çıkmaması normal.. İnşallah yerleşme kanaması dır yaşadığımuz 🤲🤲 siz bu ay bir şey kullanmış mıydınız

Ben eşim de sigara kullanmıyor, bu konuda şanslıyız.😂 İnşallah yerleşme kanamasıdır, sizin bu bekleyişleriniz beni daha da çok heyecanlandırıyor. :KK17: İlacı milacı bırakıp bebek çalışmalarına başlamak istiyorum.😂
Kullanmaması büyün artı, zorlanmazsınız o kadar fazla🤩 sizin süreciniz nedir ne ilacı kullanıyor sunuz acaba

Bugün adetimin 11. Günü kızlar hala regl kanamam devam ediyo yumurtlama olmuş bugün. Ztn normaldede 11. Gün yumurtlamam oluyo ovu testine göre de öyle bu şekilde gebelik oluşur mu kanama devam ederken
Canım bu baya pik 😍 ama kanamanın fazla sürmesinin elbet bir nedeni vardır.. Doktoru mu değiştirseniz acaba. Leke şeklinde mi kanama şeklinde mi devam ediyor

Aa benzer durumdayız.. Benim de 10 gün var tek bir gün bir kaç damla lekelenme oldu o kadar. Başka çok bir belirtim yok arada batma oluyor biraz o kadar. Ama henüz erken baktırmışsunız bence çıkmaması normal.. İnşallah yerleşme kanaması dır yaşadığımuz 🤲🤲 siz bu ay bir şey kullanmış mıydınız
Hayır hiç bir şey kullanmadm ama folik asit başladı doktor rahmde hafif kalınlaşma var dedi ama ya gebelikten ya regldandır dedi yani her şey ocakta belli olacak inşallah bebegimiz sağa sağğlim olur bizede nasip olue

Kullanmaması büyün artı, zorlanmazsınız o kadar fazla🤩 sizin süreciniz nedir ne ilacı kullanıyor sunuz acaba
Değerlerim çok düşük çıktı, kan ve demir serumu aldım, şimdi de magnezyum ilacının bitmesini bekliyorum. Gerçi tekrar jinekolojik muayene olmayı düşünüyorum çünkü enfeksiyondan şüpheleniyorum.😔 Bir de pıhtılaşmam vardı, onunla ilgili kafamı karıştıran şeyler var onları konuşurum. İki hafta daha dayanmalıyım. 😂

Yok cnm yanlış değil doğru ama doktora gittim bişe yok diyip yolladılar beni 6 aydır bu şekilde 10 14 gün arası süren adetim var. O arada da yumurtlama görüyorum bu şekilde gebelik oluşur mu bilmiyorum. 10 günden sonra özür sayılıyo diye temizlenip değerlendiriyorum
Ben zamanında tam 30 günün 30 günü adet gördm dopum kontrol hapı başlattı bitene kdr kullandm sonra tekrar düzene girdi

Hayır hiç bir şey kullanmadm ama folik asit başladı doktor rahmde hafif kalınlaşma var dedi ama ya gebelikten ya regldandır dedi yani her şey ocakta belli olacak inşallah bebegimiz sağa sağğlim olur bizede nasip olue
Anladım hadi inşallah bakalım yeni yılın ilk ayı uğurlu gelirrr😍

Değerlerim çok düşük çıktı, kan ve demir serumu aldım, şimdi de magnezyum ilacının bitmesini bekliyorum. Gerçi tekrar jinekolojik muayene olmayı düşünüyorum çünkü enfeksiyondan şüpheleniyorum.😔 Bir de pıhtılaşmam vardı, onunla ilgili kafamı karıştıran şeyler var onları konuşurum. İki hafta daha dayanmalıyım. 😂
Kan için her sabah pekmez tüketin demir için de bolca yeşil yapraklı sebzeler gerçekten arttırıyor değerleri 🤩 jinekolojik muayeneyi ihmal etmeyin mutlaka. Haber edin sürecinizi 😊

Back