- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Beni de yazar mısın BAT 13 Ocak
Ekledim kizlar hosgeldiniz❤12 ocak inşallah hamileyim dir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de yazar mısın BAT 13 Ocak
Ekledim kizlar hosgeldiniz❤12 ocak inşallah hamileyim dir
Aman aman inşallah son bırakışınız olurAman bir iki tane ile kalsın çünkü her an bir minnak haberi gelebiliiir.
Benim ani bırakışlarım meşhurdur, yeri gelir 1 sene içmem yeri gelir 5-6 ay. Sonra kafam atar bir şeye çok sinirlenirimmm hemen alıp yakarım bir tane, tekrar başlarım.
Ya kızlar bie şey sorucam adetime henüz 11 gün var ve bende 1 haftadır aşırı gögüg ağrısı ve regl olcakmışım gibi ağrılarım var doktora gittim oranım 1.20 çıktı normalde hep 0 çıkardı çok mu erken gittim acaba olur mu kş yükselir mikiYa bırakamıyorum ben sigarayı
Bende öyleyim cnm malesef ayda 2 kez adet görüyorum ağrı zaten çabası. Allah yardımcımız olsun şifa versinBende öyle ne zaman adet gördüm o zamandan beri dertlerim bitmedi. Kadın olmak ne zor ya gerçekten bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum ne ağrılar çektim 30 40 günde iki kere adet oluyordum
Bence gün aşırı ya da 2 gün de 1 devam ben de denediğim hiç bir yöntem fayda etmedi ama hiç belli olmaz belki denk gelir sen de tutar inşallah hepimize bir şey vesile olacak inanıyorum ama ne.. Anne olacağız hepimizBugünleri de değerlendireyim canım yoksa sadece pik olunca mi sence
sigarayı bırakmak için herhangi bir şey denediniz mi eşiniz kullanıyor mu14 yıl oldu günde 1 paket içiyorum
Gittim cnm bişe yapmiyolar normal dedi yolladı beni işini düzgün yapan birini bulamadım18 gün çok fazla bencede doktora git progestan da adeti düzenleyici özelliği var aklınızda bulunsun ben kullanmıştım bi ara strese bağlı adet düzensizliğim vardı adet olmak için 2 kutu ilaç bitirdi sonra oldum olduktan sonra progestana başladık sonra düzene girdi adetim umarım bi daha hamile kalmadım sürece gecikmem olmasın 40 gün gecikme yaşamıştım
Ay inşallaaah. Aslında bu heyecanlı ve stresli bekleyiş daha çok itiyordur sizi sigaraya.Aman aman inşallah son bırakışınız olur
Ah vicdanımda bi sızlıyor ya hamileysem diye ama daha 10 gün var şuan döllenmeyi tamamlayıp yerleşme aşamasına geçiyordur inşallahh
Evet seni hatırladım canim sağlık olsun size bisey olmasın önümüzdeki ay olacak inşallah hosgeldin ekliyorumCanım Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim kanamam dün başladı yeni bat 28 Ocak benide ekler misin maviss_34
Teşekkür ederim canım bu ay ovülasyon ile denicem inşallah yılın ilk ayında hepimiz müjdeli haberlerimizi veririzEvet seni hatırladım canim sağlık olsun size bisey olmasın önümüzdeki ay olacak inşallah hosgeldin ekliyorum
İnşallah canım hayırlı haber veririz birbirimizeBence gün aşırı ya da 2 gün de 1 devam ben de denediğim hiç bir yöntem fayda etmedi ama hiç belli olmaz belki denk gelir sen de tutar inşallah hepimize bir şey vesile olacak inanıyorum ama ne.. Anne olacağız hepimiz
Kesinlikle öyle önceki aylar klomen çatlatma iğnesi vurulduğumda yani herhangi bir tedavi olduğunda insan daha umutlu oluyor.hiç içmemiştim sabırla beklemiştim ama yine adet olunca okulda içimdenn amaannn deyip yaktım bi sigara sonra devamı geldi günde bir iki Allahtan eşim içmiyor yoksa ben bırakamazdım şimdi stresten ziyade bi artık aman napayım olmazsa olmuyor elbet bir şekilde olur moduna giriyorken iki gün önceki lekelenme acaba yerleşme kanaması mıydı diye bir umut beklenti doğdu içimde bu da insanı strese itiyorAy inşallaaah. Aslında bu heyecanlı ve stresli bekleyiş daha çok itiyordur sizi sigaraya.
Insallah canim bende bu ay ovulasyon denedim değerlendirdim şuan Beklemedeyim nasip kısmet tabi kiTeşekkür ederim canım bu ay ovülasyon ile denicem inşallah yılın ilk ayında hepimiz müjdeli haberlerimizi veririz
Bendede lekelenme oldu pazar günü, dün doktora gittim negatif dedi 1.20 çıktı beta testi ya çok erken gittim ya da bir umut bekliyorm ocak 12 de regl günüm ama lekelenmeden sınra gögüslerim ağrımaya vr kasıklarımda aprı olmaya başladoKesinlikle öyle önceki aylar klomen çatlatma iğnesi vurulduğumda yani herhangi bir tedavi olduğunda insan daha umutlu oluyor.hiç içmemiştim sabırla beklemiştim ama yine adet olunca okulda içimdenn amaannn deyip yaktım bi sigara sonra devamı geldi günde bir iki Allahtan eşim içmiyor yoksa ben bırakamazdım şimdi stresten ziyade bi artık aman napayım olmazsa olmuyor elbet bir şekilde olur moduna giriyorken iki gün önceki lekelenme acaba yerleşme kanaması mıydı diye bir umut beklenti doğdu içimde bu da insanı strese itiyor
inşallah bebeğin tutunmuştur canım benimInsallah canim bende bu ay ovulasyon denedim değerlendirdim şuan Beklemedeyim nasip kısmet tabi ki
11 gün adet normal mi peki bana fazla gibi geldi ynlş biliyor isem kusura bakmaBugün adetimin 11. Günü kızlar hala regl kanamam devam ediyo yumurtlama olmuş bugün. Ztn normaldede 11. Gün yumurtlamam oluyo ovu testine göre de öyle bu şekilde gebelik oluşur mu kanama devam ederken
Bazen 10 gun öncesinden regli belirtileri verebiliyor vücut canımYa kızlar bie şey sorucam adetime henüz 11 gün var ve bende 1 haftadır aşırı gögüg ağrısı ve regl olcakmışım gibi ağrılarım var doktora gittim oranım 1.20 çıktı normalde hep 0 çıkardı çok mu erken gittim acaba olur mu kş yükselir miki