• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman bir iki tane ile kalsın çünkü her an bir minnak haberi gelebiliiir.😍

Benim ani bırakışlarım meşhurdur, yeri gelir 1 sene içmem yeri gelir 5-6 ay. Sonra kafam atar bir şeye çok sinirlenirimmm hemen alıp yakarım bir tane, tekrar başlarım.:KK14:
Aman aman inşallah son bırakışınız olur 😍
Ah vicdanımda bi sızlıyor ya hamileysem diye ama daha 10 gün var şuan döllenmeyi tamamlayıp yerleşme aşamasına geçiyordur inşallahh 🤣🤣

Ya bırakamıyorum ben sigarayı 😔
Ya kızlar bie şey sorucam adetime henüz 11 gün var ve bende 1 haftadır aşırı gögüg ağrısı ve regl olcakmışım gibi ağrılarım var doktora gittim oranım 1.20 çıktı normalde hep 0 çıkardı çok mu erken gittim acaba olur mu kş yükselir miki

Bende öyle ne zaman adet gördüm o zamandan beri dertlerim bitmedi. Kadın olmak ne zor ya gerçekten bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum ne ağrılar çektim 30 40 günde iki kere adet oluyordum
Bende öyleyim cnm malesef ayda 2 kez adet görüyorum ağrı zaten çabası. Allah yardımcımız olsun şifa versin

Bugünleri de değerlendireyim canım yoksa sadece pik olunca mi sence 🤗🥰
Bence gün aşırı ya da 2 gün de 1 devam 😍 ben de denediğim hiç bir yöntem fayda etmedi ama hiç belli olmaz belki denk gelir sen de tutar inşallah 😍 hepimize bir şey vesile olacak inanıyorum ama ne..🤷‍♀️ Anne olacağız hepimiz 🌸💙

18 gün çok fazla bencede doktora git progestan da adeti düzenleyici özelliği var aklınızda bulunsun ben kullanmıştım bi ara strese bağlı adet düzensizliğim vardı adet olmak için 2 kutu ilaç bitirdi sonra oldum olduktan sonra progestana başladık sonra düzene girdi adetim umarım bi daha hamile kalmadım sürece gecikmem olmasın 40 gün gecikme yaşamıştım
Gittim cnm bişe yapmiyolar normal dedi yolladı beni işini düzgün yapan birini bulamadım

Aman aman inşallah son bırakışınız olur 😍
Ah vicdanımda bi sızlıyor ya hamileysem diye ama daha 10 gün var şuan döllenmeyi tamamlayıp yerleşme aşamasına geçiyordur inşallahh 🤣🤣
Ay inşallaaah.😍 Aslında bu heyecanlı ve stresli bekleyiş daha çok itiyordur sizi sigaraya. :KK17:

Bence gün aşırı ya da 2 gün de 1 devam 😍 ben de denediğim hiç bir yöntem fayda etmedi ama hiç belli olmaz belki denk gelir sen de tutar inşallah 😍 hepimize bir şey vesile olacak inanıyorum ama ne..🤷‍♀️ Anne olacağız hepimiz 🌸💙
İnşallah canım hayırlı haber veririz birbirimize 🤩

Ay inşallaaah.😍 Aslında bu heyecanlı ve stresli bekleyiş daha çok itiyordur sizi sigaraya. :KK17:
Kesinlikle öyle önceki aylar klomen çatlatma iğnesi vurulduğumda yani herhangi bir tedavi olduğunda insan daha umutlu oluyor.hiç içmemiştim sabırla beklemiştim ama yine adet olunca okulda içimdenn amaannn deyip yaktım bi sigara sonra devamı geldi günde bir iki 🤭🤭 Allahtan eşim içmiyor yoksa ben bırakamazdım 🙈 şimdi stresten ziyade bi artık aman napayım olmazsa olmuyor elbet bir şekilde olur moduna giriyorken iki gün önceki lekelenme acaba yerleşme kanaması mıydı diye bir umut beklenti doğdu içimde bu da insanı strese itiyor 🙈

Teşekkür ederim canım 🤗 bu ay ovülasyon ile denicem inşallah yılın ilk ayında hepimiz müjdeli haberlerimizi veririz 🙏🙏
Insallah canim bende bu ay ovulasyon denedim değerlendirdim şuan Beklemedeyim nasip kısmet tabi ki 😇🐣

Bugün adetimin 11. Günü kızlar hala regl kanamam devam ediyo yumurtlama olmuş bugün. Ztn normaldede 11. Gün yumurtlamam oluyo ovu testine göre de öyle bu şekilde gebelik oluşur mu kanama devam ederken

Eklentiler

• IMG20220101143320.jpg
    IMG20220101143320.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 41
Kesinlikle öyle önceki aylar klomen çatlatma iğnesi vurulduğumda yani herhangi bir tedavi olduğunda insan daha umutlu oluyor.hiç içmemiştim sabırla beklemiştim ama yine adet olunca okulda içimdenn amaannn deyip yaktım bi sigara sonra devamı geldi günde bir iki 🤭🤭 Allahtan eşim içmiyor yoksa ben bırakamazdım 🙈 şimdi stresten ziyade bi artık aman napayım olmazsa olmuyor elbet bir şekilde olur moduna giriyorken iki gün önceki lekelenme acaba yerleşme kanaması mıydı diye bir umut beklenti doğdu içimde bu da insanı strese itiyor 🙈
Bendede lekelenme oldu pazar günü, dün doktora gittim negatif dedi 1.20 çıktı beta testi ya çok erken gittim ya da bir umut bekliyorm ocak 12 de regl günüm ama lekelenmeden sınra gögüslerim ağrımaya vr kasıklarımda aprı olmaya başlado

Bugün adetimin 11. Günü kızlar hala regl kanamam devam ediyo yumurtlama olmuş bugün. Ztn normaldede 11. Gün yumurtlamam oluyo ovu testine göre de öyle bu şekilde gebelik oluşur mu kanama devam ederken
11 gün adet normal mi peki bana fazla gibi geldi ynlş biliyor isem kusura bakma

Ya kızlar bie şey sorucam adetime henüz 11 gün var ve bende 1 haftadır aşırı gögüg ağrısı ve regl olcakmışım gibi ağrılarım var doktora gittim oranım 1.20 çıktı normalde hep 0 çıkardı çok mu erken gittim acaba olur mu kş yükselir miki
Bazen 10 gun öncesinden regli belirtileri verebiliyor vücut canım

Back