- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Hım ii iyi kafan rahat olsun o tuttu mu tutmadı mı bende de var bugün dün akşam günlük ped takıp yatmıştım adet olurum diye ama şaşırıyorum olmadımValla bu ay açıkçası pek dikkat etmiyorumsigarayı bırakmıştım günde bi iki içiyorum kahveyi çok azaltmıştım günde bi bardak içiyorum. O aldığım mfk karışımını bile bi iki kullandım bıraktım. Tek kullandığum takviye inofolic combi önceki aylar neler neler denedim yine olmadı bu sefer de böyle deniyim dedim hiç aklımda bile yoktu daha rahattım o lekelenmeyi görene kadar..şimdi yavaş yavaş içimde tuttu mu tutmadı mı acabası büyüyor
Çok heyecanlıııı inşallahhh gelmezzzHım ii iyi kafan rahat olsun o tuttu mu tutmadı mı bende de var bugün dün akşam günlük ped takıp yatmıştım adet olurum diye ama şaşırıyorum olmadımyarına kadar beklicem bakalım
Hiç belli olmuyor silik silik çıkıp bi anda kopkoyu çıkabiliyorKızlar pik yakın mı sizce
Hımm anladim canım ilk deneyimimHiç belli olmuyor silik silik çıkıp bi anda kopkoyu çıkabiliyor
Umarım tez zamanda güzel haberler alırsın canımAynen bakalım herkes sormaya başladı zaten dün görümcemlere gittim görümcemler neyse sorsun onlara bi misafir daha geldi soruyorlar çocuk var mı nerde diye salak çocuk olsa yanımda getirirdim her halde bakmadım bile kıza eşim cevapladı mutfaksa başka bi konu için sinir etti zaten ben tavrımı koydum ne sorarsa yüzüne bile bakmadım cevaplamadım salak değil ya anlamıştır eşim anladı zaten bi şey olduğunu biri bi şey mi söyledi sana dedi o ara ortam bozulmasın diye söylemedim sonra eşim mutfakta oturdu sıcakları da bende gittim içeri geç sen üşürsen gitmicem biraz durayım bunaldım herkes sürekli çocuk çocuk sorup duruyo dedim tamam dedi inşallah bugün adet günüm ama hala olmadım kırmızıyı görmedim umarım görmem görmek istemiyorumbunu görmek istiyorum
Ya bırakamıyorum ben sigarayıValla bu ay açıkçası pek dikkat etmiyorumsigarayı bırakmıştım günde bi iki içiyorum kahveyi çok azaltmıştım günde bi bardak içiyorum. O aldığım mfk karışımını bile bi iki kullandım bıraktım. Tek kullandığum takviye inofolic combi önceki aylar neler neler denedim yine olmadı bu sefer de böyle deniyim dedim hiç aklımda bile yoktu daha rahattım o lekelenmeyi görene kadar..şimdi yavaş yavaş içimde tuttu mu tutmadı mı acabası büyüyor
Ayyy inşallah ya hepimize nasip etsinUmarım tez zamanda güzel haberler alırsın canımSen ayağını sür darısı bize
Canım bırakmalısın sigara yerine sakız çiğne dayım sigarayı bırakınca sakıza sarmıştı sende öyle yapabilirsin ağzı dolu olacak illa onunYa bırakamıyorum ben sigarayı
Ben dün akşam son sigaralarımı içtim, bakalım nasıl geçecek bugün.Ya bırakamıyorum ben sigarayı
Beni de yazar mısın BAT 13 OcakSilmeyi beceremedim canim isteyene yazarım istemeyen olursa yazmam
O zaman yakındırHımm anladim canım ilk deneyimimama diğer günlere göre koyu oldu
Ben de bırakamam sanıyordum ama bebiş için bırakmaya çalıştım 1 yıl oldu..8 ay hiç içmedim ama artık malesef tek tük başladım. Hayırlısıyla bi hamile kalabilsem o bir iki taneyi de anında bırakacağım ama işteYa bırakamıyorum ben sigarayı
12 ocak inşallah hamileyim dir�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Aaa süperr, ben de bıraktığımda son 4 sigaram vardı hepsini arka arkaya içip daha da paket almayacam dedim almadım daBen dün akşam son sigaralarımı içtim, bakalım nasıl geçecek bugün.
14 yıl oldu günde 1 paket içiyorumBen de bırakamam sanıyordum ama bebiş için bırakmaya çalıştım 1 yıl oldu..8 ay hiç içmedim ama artık malesef tek tük başladım. Hayırlısıyla bi hamile kalabilsem o bir iki taneyi de anında bırakacağım ama iştehayırlısı.. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz
Ben 1 paket içiyorum sakızla olucak iş değil benimki ne yazık kiCanım bırakmalısın sigara yerine sakız çiğne dayım sigarayı bırakınca sakıza sarmıştı sende öyle yapabilirsin ağzı dolu olacak illa onun
Benim de hamilelik beklentimi yazın12 ocak inşallah hamileyim dir
Bugünleri de değerlendireyim canım yoksa sadece pik olunca mi senceO zaman yakındırher gün yaklaşık aynı saatlerde yapmaya çalış canım
Aman bir iki tane ile kalsın çünkü her an bir minnak haberi gelebiliiir.Aaa süperr, ben de bıraktığımda son 4 sigaram vardı hepsini arka arkaya içip daha da paket almayacam dedim almadım daama şimdilerde yine paket taşımıyorum ama okula sigara odasına paket bırakıyorum günde bir ya da iki tane içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?