Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hım ii iyi kafan rahat olsun o tuttu mu tutmadı mı bende de var bugün dün akşam günlük ped takıp yatmıştım adet olurum diye ama şaşırıyorum olmadım yarına kadar beklicem bakalım

Kızlar pik yakın mı sizce

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-01-11-53-44-56_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 71
Umarım tez zamanda güzel haberler alırsın canımSen ayağını sür darısı bize

Ya bırakamıyorum ben sigarayı

Umarım tez zamanda güzel haberler alırsın canımSen ayağını sür darısı bize
Ayyy inşallah ya hepimize nasip etsin eşime söylemedim geciktiğimi o da farkında değil normalde bilirdi hatta sorardı ama bu sefer sormadı inşallah süprüz olur ona da bana da

Ya bırakamıyorum ben sigarayı
Ben de bırakamam sanıyordum ama bebiş için bırakmaya çalıştım 1 yıl oldu..8 ay hiç içmedim ama artık malesef tek tük başladım. Hayırlısıyla bi hamile kalabilsem o bir iki taneyi de anında bırakacağım ama işte hayırlısı.. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz günde kaç tane içiyorsunuz

12 ocak inşallah hamileyim dir

Ben dün akşam son sigaralarımı içtim, bakalım nasıl geçecek bugün.
Aaa süperr, ben de bıraktığımda son 4 sigaram vardı hepsini arka arkaya içip daha da paket almayacam dedim almadım da ama şimdilerde yine paket taşımıyorum ama okula sigara odasına paket bırakıyorum günde bir ya da iki tane içiyorum

14 yıl oldu günde 1 paket içiyorum

Aman bir iki tane ile kalsın çünkü her an bir minnak haberi gelebiliiir.

Benim ani bırakışlarım meşhurdur, yeri gelir 1 sene içmem yeri gelir 5-6 ay. Sonra kafam atar bir şeye çok sinirlenirimmm hemen alıp yakarım bir tane, tekrar başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…