- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Yumurtlama bebisim degerlendir ağrı akıntı gecene kadarKıslar bişi sorcam..teldeki flo takvime göre ovülasyon bugün ve yarın yüksek.sanki regl sancısı gibi kasıklarım ağrıyo ve akıntım var bu normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama bebisim degerlendir ağrı akıntı gecene kadarKıslar bişi sorcam..teldeki flo takvime göre ovülasyon bugün ve yarın yüksek.sanki regl sancısı gibi kasıklarım ağrıyo ve akıntım var bu normal mi?
En son 10 gün surdugunde gitmiştim 3 ay oluyo normal dedi. Geçen ayda ultrason ve alttan muayene etti doktor ben adetimin uzun sürdüğünü söylemeyi unuttum ama oda bişe demedi sorun yok dedi.Allah Allah çok garip ben hiç denemedim onu ama doktor bisey demiyor mu?
Tamam canımCanım yumurtlama ağrısı ve akıntısı olabilir değerlendirinn
Benim bütün hormonlar iyi durumda cnm yeni baktırdım daha doktorun demesine göre kanamaya neden olacak birşey de yok cikolata kistim var ama o ztn çocuk düşünmeye başladığımda da vardı 15 aydır benimle ama ben 6 aydır bu şekildeyim. Başka doktora kesinlikle gidicem zaten ama hafta içi oğlumun okulundan dolayı gidemedim 15 tatilde gitmeyi düşünüyorum. Bu ay da korunmayip önümüzdeki 2 ay doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum doktora danışarak belki o hap düzene sokarBenimde adetlerim 1.5 yıldır düzensiz ondan önce hiç şaşmazdı. Son 1.5 yıldır çok sıkıntı yaşadım hatta sayfamda konusunu bile açtım. 18 gün sürüyordu adetlerim. Hatta 15 gün temiz kalıyorum tekrar yine adet oluyordum. Artık çıldırma noktasına gelmiştim kaç farklı doktora gittim kist, polip myom vs. Hiçbir şey yok kadınlık hormonlarım da gayet güzel. Sadece tsh yüksekliği vardı birde en son gittiğim doktor enfeksiyon var rahminde dedi. Onun için iğne kullandım bi tane de ilaç verdi. Şimdi son 2 aydır bi tık düzenli olmaya başladım. İnşallah bu durum tekrarlamaz diye dua ediyorum. Çünkü tam temizlrndim sanıp abdest alıp yeniden sar başa adet olmak iğrenç bir durum. Kafaya taktıkça da daha mı çok oluyor ben anlamadım. Sende başka bi doktora daha git bence canım. Bide ben soğan suyu kürü denedim belki onunda faydası olmuştur.
Valla benimkine 2 gün rahat yok ozmanYumurtlama bebisim degerlendir ağrı akıntı gecene kadar
Başka doktora da bi görün istersen ama inşallah yine de durum normaldir diyelimEn son 10 gün surdugunde gitmiştim 3 ay oluyo normal dedi. Geçen ayda ultrason ve alttan muayene etti doktor ben adetimin uzun sürdüğünü söylemeyi unuttum ama oda bişe demedi sorun yok dedi.
İnsallah canım ya evlendim evleneli su kadinsal hastalıklardan yüzüm gülmedi zaten ağlayarak geçiriyorum regl donemini bekarligimdan beri bide daha 1 ayı tamamlamadan oluyorum valla yoruldum sürekli ped le hasır neşir olmaktan doğum yapınca geçmişti ağrım hiç yoktu spiral taktirinca geri başladı. Şimdide uzun süren adet çıktı başıma her ay geçer umuduyla bakıyorum ama yok 6 aydır dahada uzadıBaşka doktora da bi görün istersen ama inşallah yine de durum normaldir diyelim
Ben 6 ay düzenli bir şekilde doğum kontrol hapı kullanmıştım ama bıraktığımda yine aynısı oldu düzene sokmadı ama tabi herkeste farklı etki yapar doktoruna danışarak kullan. İnşallah bir an önce düzelir.Benim bütün hormonlar iyi durumda cnm yeni baktırdım daha doktorun demesine göre kanamaya neden olacak birşey de yok cikolata kistim var ama o ztn çocuk düşünmeye başladığımda da vardı 15 aydır benimle ama ben 6 aydır bu şekildeyim. Başka doktora kesinlikle gidicem zaten ama hafta içi oğlumun okulundan dolayı gidemedim 15 tatilde gitmeyi düşünüyorum. Bu ay da korunmayip önümüzdeki 2 ay doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum doktora danışarak belki o hap düzene sokar
Bende öyle ne zaman adet gördüm o zamandan beri dertlerim bitmedi. Kadın olmak ne zor ya gerçekten bende aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum ne ağrılar çektim 30 40 günde iki kere adet oluyordumİnsallah canım ya evlendim evleneli su kadinsal hastalıklardan yüzüm gülmedi zaten ağlayarak geçiriyorum regl donemini bekarligimdan beri bide daha 1 ayı tamamlamadan oluyorum valla yoruldum sürekli ped le hasır neşir olmaktan doğum yapınca geçmişti ağrım hiç yoktu spiral taktirinca geri başladı. Şimdide uzun süren adet çıktı başıma her ay geçer umuduyla bakıyorum ama yok 6 aydır dahada uzadı
Aminnnn hiç stres yapmayın şükredin ki bi tane dünyalar tatlısı oğlunuz var benim hiç yok malesefcok tesekkur ederim canim maviss_34
benim bir oglum var, icimizde en cok isteyen o. rabbim nasip eder de bir bebegimiz daha olursa basimin taci, olmazsa da “allah’tan” derim. “ben tattim, el acip yalvaranlar tatsin” diye dua ederim.
Kızlar cümleten merhaba geçen 9 aralıkta adetim geciktigi için test yapmıştım bu sekilde çıktı. Ben testi yanlış yaptığımı düşünüp üzerinde durmadım. Ama forumda kimyasal gebelik olarak yaşayanlar olmuş. En son 2 kasımda adet olmuştum. Ögün bugündür yok. 25 aralıkta kontrol için doktora gittiğimde (bu arada PCOS'um )soldan yumurlamissin ve çatlamış dedi iliski durumunu sordu. Bir gün öncesi yani 23 Aralık akşam olmuştu. Cok güzel tam denk gelmiş. 25i 26sı ve hatta 27si de iliski olsun gebe kalırsın yumurtan güzel dedi. Takviye için 3 aydır kullandığım ilaclarim vardı onlara devam et dedi ve d vitamini ile omega verdi. Adet için gittim yumurtlama şoku ile geri döndüm ve cok kesin konuştu ilginç ne zaman test yapsam tutunup tutunmadigini ogrenebilirimmm uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.
9 aralıktan beri adet olmuyorsanız tutunmuştur diye düşünüyorum belirtiler bile gecikmeden 1 hafta sonra belli ediyo aslında ama şöyle bi şey bazen geç döllenme olduğu için kimi 10 . Gün kimi de 14 gün sonra öğreniyor hemen umutsuzluğa kapılmayın kan da bi şey göremezseniz kan verin bi bence idrarda çıktıysa kanda da çıkması lazım bana da dua edin bugün adet günüm şuanlık gelen giden bi kırmızı yok umarım pozitif görürümKızlar cümleten merhaba geçen 9 aralıkta adetim geciktigi için test yapmıştım bu sekilde çıktı. Ben testi yanlış yaptığımı düşünüp üzerinde durmadım. Ama forumda kimyasal gebelik olarak yaşayanlar olmuş. En son 2 kasımda adet olmuştum. Ögün bugündür yok. 25 aralıkta kontrol için doktora gittiğimde (bu arada PCOS'um )soldan yumurlamissin ve çatlamış dedi iliski durumunu sordu. Bir gün öncesi yani 23 Aralık akşam olmuştu. Cok güzel tam denk gelmiş. 25i 26sı ve hatta 27si de iliski olsun gebe kalırsın yumurtan güzel dedi. Takviye için 3 aydır kullandığım ilaclarim vardı onlara devam et dedi ve d vitamini ile omega verdi. Adet için gittim yumurtlama şoku ile geri döndüm ve cok kesin konuştu ilginç ne zaman test yapsam tutunup tutunmadigini ogrenebilirimmm uzun oldu biraz hakkınızı helal edin.
18 gün çok fazla bencede doktora git progestan da adeti düzenleyici özelliği var aklınızda bulunsun ben kullanmıştım bi ara strese bağlı adet düzensizliğim vardı adet olmak için 2 kutu ilaç bitirdi sonra oldum olduktan sonra progestana başladık sonra düzene girdi adetim umarım bi daha hamile kalmadım sürece gecikmem olmasın 40 gün gecikme yaşamıştımBenim bütün hormonlar iyi durumda cnm yeni baktırdım daha doktorun demesine göre kanamaya neden olacak birşey de yok cikolata kistim var ama o ztn çocuk düşünmeye başladığımda da vardı 15 aydır benimle ama ben 6 aydır bu şekildeyim. Başka doktora kesinlikle gidicem zaten ama hafta içi oğlumun okulundan dolayı gidemedim 15 tatilde gitmeyi düşünüyorum. Bu ay da korunmayip önümüzdeki 2 ay doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum doktora danışarak belki o hap düzene sokar
Yumurtlamadır canım adet günün bugün değilse güzel değerlendirKıslar bişi sorcam..teldeki flo takvime göre ovülasyon bugün ve yarın yüksek.sanki regl sancısı gibi kasıklarım ağrıyo ve akıntım var bu normal mi?
Ayy hadi inşallahh pozitifi görürsünnnn9 aralıktan beri adet olmuyorsanız tutunmuştur diye düşünüyorum belirtiler bile gecikmeden 1 hafta sonra belli ediyo aslında ama şöyle bi şey bazen geç döllenme olduğu için kimi 10 . Gün kimi de 14 gün sonra öğreniyor hemen umutsuzluğa kapılmayın kan da bi şey göremezseniz kan verin bi bence idrarda çıktıysa kanda da çıkması lazım bana da dua edin bugün adet günüm şuanlık gelen giden bi kırmızı yok umarım pozitif görürüm
Bencede çok zormuş bu kadar zor olduğunu bilseydim evlenir evlenmez başlardım bu işe umarım sana da Allah gönlündekini verirCanim insallah allah gönlündekini aratmadan nasip etsin. Ama bu testi geçen ay yapmıştım.acaba kimyasal mı geçirdim diye sormak istedim. Suan daha bekliyorum bakalım bakalım bat 9 ocak. Insallah Allah kimseyi aratmasın. Hep girip postları okuyorum burada Kasım postuna beri hep dua ettim herkes icin. Zormus gebe kalmak