Evet bebeğim 12.haftaya girmiş olacağız.İkili için mi gidiceksin cnm sende
Allah mi soyletti napti erken dicektimyaa dimi kimse de söylememiş bunda kaçarı yok maymun gözünü açtı
Özel hastane ise tahminde bulunur canim ama devletsse bana dediği gibi göremiyorum der çıkar kenara ben sonucumu alio kendi doktoruma göstereceğim canim muhtemelen cinsiyette söyler 15 haftadayimEvet bebeğim 12.haftaya girmiş olacağız.
Sen pekii? Cinsiyeti de belli olur mu acaba?
Özel hastane bebeğim de ben seninkini sormuştuuum çünkü haftan bizden ileri.Özel hastane ise tahminde bulunur canim ama devletsse bana dediği gibi göremiyorum der çıkar kenara ben sonucumu alio kendi doktoruma göstereceğim canim muhtemelen cinsiyette söyler 15 haftadayim
Haber ederim kuzum önce ultrason atarım tahminleri alirim sonra söylerimÖzel hastane bebeğim de ben seninkini sormuştuuum çünkü haftan bizden ileri.Kendi doktorun bakınca haber ver bizlere de.
Emek olmadan yemek olmaz diyorsun, okay babe bekliyoruz.Haber ederim kuzum önce ultrason atarım tahminleri alirim sonra söylerim
Öyle daha heyecanlı olur diye düşündüm hahahaEmek olmadan yemek olmaz diyorsun, okay babe bekliyoruz.
Canım sonuçları buldum nerden bulduğumu sorma gülersinHiç strese sokma kendini caanim temiz çıkıyor çok nadir 35 yaş üzeri olanlar için riskli çıkabiliyor
Nerden buldun kız normal sonuçlar için rahat olsunCanım sonuçları buldum nerden bulduğumu sorma gülersin
Pappa 1,44 düzeltilmiş MoM 0,58
Beta 55,6 düzeltilmiş MoM 1,80 yazıyor
Trisomy 21 riski (sanırım down sendromu) 1:2570 yazıyor normal sonuçlar herhalde
Eşim almaya gitti sinirim bozuldu artık hiç bi yerden ulaşamadım sonucaNerden buldun kız normal sonuçlar için rahat olsun
Anaaa hastaneye mi gitti doktora ne zaman gostercenz dilosumEşim almaya gitti sinirim bozuldu artık hiç bi yerden ulaşamadım sonucaohh iyi bari
Evet biraz yakın hastane motorla alıp geleyim dedi o da durmadıAnaaa hastaneye mi gitti doktora ne zaman gostercenz dilosum
Kız Allah iyiliğinizi versin hahahaEvet biraz yakın hastane motorla alıp geleyim dedi o da durmadı
Komik olan yarın sabah gidicez
Ahahah valla delilik biraz amaKız Allah iyiliğinizi versin hahaha
Naptınız kuzumAhahah valla delilik biraz ama
Doktordan çıktım şimdi canım, sonuç iyi şükür ama ben şok kıza benziyor gibi demişti bugün pipi resmi verdiNaptınız kuzum
Emannnn Allahimmmm ilk defa yanilnadim dilosum ilk Bebek sağlıklı sıhhatli olsun Rabbim kız evlat da tattirsin inşallahDoktordan çıktım şimdi canım, sonuç iyi şükür ama ben şok kıza benziyor gibi demişti bugün pipi resmi verdi
AyyEmannnn Allahimmmm ilk defa yanilnadim dilosum ilk Bebek sağlıklı sıhhatli olsun Rabbim kız evlat da tattirsin inşallah
Oğlumda ben de hep kız diyordum içimden sonra erkek deyince kabullenmek zaman aldı her gitmem de soruyordum hala erkek mi diyeAyy- Janna - da görünce gülecek
Amiin inşallah canım ama cidden kafam karıştı şimdi benim hangisi diye
Ay cidden benimde öyle olacak herhalde mavisOğlumda ben de hep kız diyordum içimden sonra erkek deyince kabullenmek zaman aldı her gitmem de soruyordum hala erkek mi diye
Kızz ne pipisii soktayım cok erken bi haftadasın kordonla karıstırmıs olmasın doktorAyy- Janna - da görünce gülecek
Amiin inşallah canım ama cidden kafam karıştı şimdi benim hangisi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?