- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.639
- 248
- 36
Yapmadım evde birdaha... Kese filan olmazsa görüntüde doktor kan verdirir ama görürse verdirmezKan testi mi yaptıracaksin canım daha sonra hiç test yaptın mı evde
Hadi insallah kese de görülür de hiç ugrasmazsin amiin amiiinnnYapmadım evde birdaha... Kese filan olmazsa görüntüde doktor kan verdirir ama görürse verdirmez
Erkek egemen olduğu için toplum genel de erkek olunca bi sevinme böbürlenme oluyo algı da sanki kız evlad degıl gibi dusuncesi bile sacma inan ilkin de kızım olsun cok istedim oglum oldu umarım ikinci bebişim kızdır yani kız evlad candır ya oglumu da seviyorum yanlıs anlasılma olmasın ama kızlar ailelerine daha düşkün oluyo kendimden biliyorumIsrarla erkek diyen görümcem, doktor kız dedi diyince olsun sağlıklı olsun demişti bak aklıma o gelip duruyor
O yüzden kıza daha çok yanastim
Belli değil canım sımdı büyümüştür ama yakın zaman gitmedim nokta en son goruntusu 6hafta 3 günlükken anlasılmıyor bile yakın zaman da yok maalesef
Sen hamile misin canım ben kacırdım orayı belli belirsiz bir cızgı vardı gerisini gormedim hayırlı olsunYapmadım evde birdaha... Kese filan olmazsa görüntüde doktor kan verdirir ama görürse verdirmez
Yavrum aslında ben burdaki insanlardan kötü niyet beklemiyorum o yüzden her seferinde paylaşıyordum ama eşim biraz sorun yaptı bunu, benim fikrimi alman gerekirdi falan diye. İlk kayıptan sonra o da korkuyor nazar değer diye. Ben de karşılığında bir şey istedim.Çok haklısın kuzum ben de paylaşmıştım...düşük oldu diye paylaştım oda burda kimse görmedi diloş maviş sen gör diye yaomsitim hemende sildim
Yavrum ovülasyon haftasında bir dolu bir boş gittik işte, yani yumurtlamadan önce de oldu evet.Ozamannn soru? Sen yumurtlama dan birkaç gün önce ilişki oldumu yoksa tam gününde veya sonrasında mi oldu .. ona göre bri tahmin yuruteceeeem
Belli değil kuzum varsada yoksada bugün ogrenicem sanırım HayirlsiiSen hamile misin canım ben kacırdım orayı belli belirsiz bir cızgı vardı gerisini gormedim hayırlı olsun
Bencede pipilii ozamanYavrum ovülasyon haftasında bir dolu bir boş gittik işte, yani yumurtlamadan önce de oldu evet.Bence pipili.
Çin ve Rus takviminde kız çıktı, yüzük testinde de kız çıktı, ama ben içimde bir pipi hissediyorum.Bencede pipilii ozaman
. kız kötülük kimde var kimde yok belli değil ben bizim gurubu demiyorum ama dışardan da birsuru insan görüyor ya ondan canım eşin haklı ..Yavrum aslında ben burdaki insanlardan kötü niyet beklemiyorum o yüzden her seferinde paylaşıyordum ama eşim biraz sorun yaptı bunu, benim fikrimi alman gerekirdi falan diye. İlk kayıptan sonra o da korkuyor nazar değer diye. Ben de karşılığında bir şey istedim.Aldı, o yüzden sözümü tutuyorum.
HahahahahaÇin ve Rus takviminde kız çıktı, yüzük testinde de kız çıktı, ama ben içimde bir pipi hissediyorum.
Çekti bileeeeeCanınız cekmesin suan kısır yapıyorum bi tarafdan içimden geldi
Haklısın aslında bebeğim.. kız kötülük kimde var kimde yok belli değil ben bizim gurubu demiyorum ama dışardan da birsuru insan görüyor ya ondan canım eşin haklı ..
Enişteye ne aldırdın diye merak etmiyor değilim tabi ama söyleme
Canınız cekmesin suan kısır yapıyorum bi tarafdan içimden geldi
Anlamadim onlardan pek böyle biseyde görmemiştim ama bazıları da kendi kız isteyip olmazsa karşısındakine de öyle davranıyor.Erkek egemen olduğu için toplum genel de erkek olunca bi sevinme böbürlenme oluyo algı da sanki kız evlad degıl gibi dusuncesi bile sacma inan ilkin de kızım olsun cok istedim oglum oldu umarım ikinci bebişim kızdır yani kız evlad candır ya oglumu da seviyorum yanlıs anlasılma olmasın ama kızlar ailelerine daha düşkün oluyo kendimden biliyorum
Belli değil canım sımdı büyümüştür ama yakın zaman gitmedim nokta en son goruntusu 6hafta 3 günlükken anlasılmıyor bile yakın zaman da yok maalesef
Canım Sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH pipiliyiÇin ve Rus takviminde kız çıktı, yüzük testinde de kız çıktı, ama ben içimde bir pipi hissediyorum.
Hayırlısıyla inşallah minnoşum.Canım Sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH pipiliyi
Degisik yapıları demekki aman bosver saglıklı olsun da hayırlı evlad olsun önceAnlamadim onlardan pek böyle biseyde görmemiştim ama bazıları da kendi kız isteyip olmazsa karşısındakine de öyle davranıyor.
Allah hayırlı evlat versin önce
Çekti bileeeee
Atsam surdan cıksa ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?