Ahahah kesin ederim ben napcan işte merakİnşallah bebeğim inşallah.
Seni gidiii, aşerme başlayınca aha tatlı yedi vs diye tahmin edeceksin değil miiii?
Çok mühim bir konuya değindin.Ahahah kesin ederim ben napcan işte merakama nedense erkek çocuk yetistirmekten çok korkuyorum düzgün yetistirebilir miyim vs.
Erkek evlatları düzgün yetiştirelim ki kız çocuklarına bisey olmasınÇok mühim bir konuya değindin.Eşitlikçi bir erkek evlat yetiştirmek gerek. Ben de kız çocuğum olursa diye korkuyorum, bu ülkede nasıl yaşayacak?
Yaaaa çok tatlı içine albüm mü yapıyoruz bebis
Kizzzz sen hala doktora gitmedjn mi bacim neyi bekliyorsun gitseneYaaaaaa canimm benim aminnn Aminnnn. İnshal 41 hamiş le bitirmisizdir canimmhala adet olmadım cunki
Sende iyiki varsın yüreği güzel insan
Tamam işte anca ayarladimm 1 haftaya gidebilcemn..Kizzzz sen hala doktora gitmedjn mi bacim neyi bekliyorsun gitsene
Meraksız bacım buTamam işte anca ayarladimm 1 haftaya gidebilcemn..
Sen yurtdisinda miydin kuzumTamam işte anca ayarladimm 1 haftaya gidebilcemn..
Evet canım yurtdışında yimSen yurtdisinda miydin kuzum
O sebeple mi zor oluyor canisiEvet canım yurtdışında yim
Eve bazen olabiliyor .. ama.olsun daha iyi daha belli olur neyim var neyim yok anlaşılır .. bakalımO sebeple mi zor oluyor canisi
Tövbeee yarabbimnn biz burda çatlıyozz senin Ankara damarın tuttuNe var biz angaralilar ağırdan alıyozzz
Hayirlisi olsun kuzucumEve bazen olabiliyor .. ama.olsun daha iyi daha belli olur neyim var neyim yok anlaşılır .. bakalım
Sen naptın mavişim nasılsın nasıl geçiyor kalp atışlarını duydunmu ? En son keseyi görmüştün sanırım
Olsun canım benim geç olsun güç olmasınHayirlisi olsun kuzucum
Benn bugün gitmeyi düşünüyorum kalp atisi için yumurtlama geç olduğu için biraz gece kaldı böyle şeyler sağlık olsun
Sen hele bir sakin ol yavrucumm.. karnındaki bebeği strese yaw relaaax babyTövbeee yarabbimnn biz burda çatlıyozz senin Ankara damarın tuttu
Insallah canim benim haberdar ederimOlsun canım benim geç olsun güç olmasınhaber ver bize.. İnshaAllah güzel güzel haberlerle.gelirsin ..
Deli kızSen hele bir sakin ol yavrucumm.. karnındaki bebeği strese yaw relaaax baby
Hem haftalar yazıyor o hafta neler hissettiğini yazıyorsun, anne ve babadan mektup kısmi var, sonra ilk fotoğraf, hastane, tatil fotoğrafı vs bölümleri var, el ve ayak izi için sayfaları var.Yaaaa çok tatlı içine albüm mü yapıyoruz bebis
kesin bende öyle olurumKendini bunun aksini düşünmeye ikna et yoksa işin zor, bkz beğendiğim pantolonun bedeni kalmadı diye ağladım hönküre hönküre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?