Neyse günaşırıya geçince az nefes alır garibim.evet yıyorum kuzum, havuc da hergun mutlaka salata yapıyorum
ayyy valla sorma kuruttuk adamları
testin anasını ağlatırım vallaSık dişini, 5 6 gün kala başlarsın test patlatmaya.
Sefan olsun be!testin anasını ağlatırım valla
Evet ya ilk defa denedik çok değişik heyecanlar saçma gelecek ama ilk denediğimiz anda aşırı duygulandım niye öyle oldu bilmiyorumSefan olsun be!İlk denemeniz mi oldu? Vee ilk bebek mi olacak?
Sagolasin canım inşallah bi an önce geçer gider şu lanet şey, ömrümde yaşamadım bu kadar o da hamileligin ilk dönemine geldi yaO ilaçlar sana şifa olsun Diloşum, dile kolaydır o 4 5 gün.
İnşallah atlatıcaz, düzelicez biliyorsun.
Velkam tu analık içgüdüsü.Evet ya ilk defa denedik çok değişik heyecanlar saçma gelecek ama ilk denediğimiz anda aşırı duygulandım niye öyle oldu bilmiyorum
2 sene bekledik evliliğin tadını çıkartmak için dolu dolu, dedik artık evde minik bir şey yürümesin mi :)
Bebek vücuda yabancı minnoşum, onu kabullenmeye çalışıyor şu an bu yüzden totomuz doğrulmuyor şimdilik.Sagolasin canım inşallah bi an önce geçer gider şu lanet şey, ömrümde yaşamadım bu kadar o da hamileligin ilk dönemine geldi yadüzelicez insallahhh
Ondan mı oldu gerçekten ya şey hissettim, şimdi ben anne mi olacağım ona mı hazırlanıyorum büyüdüm mü ben diye düşündüm enteresan bir şekilde :)Velkam tu analık içgüdüsü.
Küçük bir insan sana anne diyecek buna hazır mısın?
ayyy evet, banada bıraz nefes olur :)Neyse günaşırıya geçince az nefes alır garibim.
Şifa olsun, civciv olsun.
Duygulandırdın beni be Çilekli.Ondan mı oldu gerçekten ya şey hissettim, şimdi ben anne mi olacağım ona mı hazırlanıyorum büyüdüm mü ben diye düşündüm enteresan bir şekilde :)
Bizde doğunca onun poposuna vursak olmuyor mu eheheBebek vücuda yabancı minnoşum, onu kabullenmeye çalışıyor şu an bu yüzden totomuz doğrulmuyor şimdilik.
İnşallah gelmiştir de dölleniyordur minnoş minnoş.ayyy evet, banada bıraz nefes olur :)
amınnnn amınnn bır sperm denk gelır ınsallaahh saglıkla
Ne vurması, dişlemek istiyorum.Bizde doğunca onun poposuna vursak olmuyor mu ehehe
Ay eveetttNe vurması, dişlemek istiyorum.
Aha bende böyle oldum işteDuygulandırdın beni be Çilekli.
inşallaahhhh bebegımmm, agzın bal yesınİnşallah gelmiştir de dölleniyordur minnoş minnoş.
Hamilesin belki o yüzden mi acaba bat ne zamandı seninKızlar ya bi haftadır nerdeyse testlerim baya koyu ama bi türlü pik olmuyo heh diyorum baya koyu yarın kesin pik olur ertesi gün yine aynı ne yapmalıyım sizce kızlar yeterli büyüklüğe ulasamiyo mu acaba yumurta
Yok canım öyle bi ihtimal geçen ay kimyasal yaşadım döngümün 19. günü bugunHamilesin belki o yüzden mi acaba bat ne zamandı senin
uzunlu ne kadar yeterince büyüklüğe ulaşmayan yumurta erken atılır sende pike yakın denemeye devem et bence.. döngün kaç gündü bu aradaYok canım öyle bi ihtimal geçen ay kimyasal yaşadım döngümün 19. günü bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?