Anam aşılama olaydı da ondan sonra test vereydi barimmToplaşin size yine bı cenabetligimi anlatayımkız anam ben anlamadım gusül abdestime falan da dikkat ediyorum ama niye beni buluyor aşılama gariplikleri(malumunuz diğer aşılamada eşim ruyalanmisti ) evet aynı sevgili eşim bu sefer de aşılama yaptiracakken korona şüphesiyle test verdi Dr aşılama yapamayiz bu durumda dedi geçmiş olsun dileklerinizi ve nasıl becerdiniz tebriklerini burdan alayım
Pıhtılaşmam var benim beybisi erken gitmem gerek.Benimki de pazartesi gel dedi gitmeyi düşünmüyorum sjdjdjdjdj 1000 lere gelsin değer gözüksün en azından kese boşuna ultrason vermeyelim bebelere
Var Canım satılıyor ultrason değil ama bebek kalp dinleme cihazı hızını da söylüyor .. ve hayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına inşaALLAH sen ve tüm yeni anne adayları.. darısı geriye kalanlarda.. amin aminRENK!
Bir şey söyleyeyim mi? Elimde olmadan hep diken üstünde olacağım. Yine kalbi durur mu? Şu an yaşıyor mu? Kendimi didik didik edeceğim biliyorum. O yaşanmışlığın travması çökmüş üzerime.Keşke minik bir ultrason makinesi olsa.
Valla biz çok tavuk eti tükettik.@Nasipolsunn canım senin eşinin değerleri düşüktü dimi konuşmuştuk senle bi geceşimdi Birbasak diyecek ki benle de konuşmuştun birlikte sabahladık zaten üçümüz
Benim eşiminde düşüktü düzeldi sonra aşılama yaptık geçen ay tutmadı bu ay kendiliğinden oldu. Yöntem bi günde 2 kez ilişki sonraki gün 1 kere ilişki sonraki gün boş sonraki gün yine 2 1 devam etti kendim buldum bu formülü djfjfnfnfn tamamen doktorların verdiği gün aşırı ilişkiden sıkıldığım için nasıl olsa olmaz geçen ay aşılamayla olmamış bu ay mı olacak aman sal gitsin dediğim halde oldusenin de olacak inşallah bir de tavuk eti pek tüketmedik hepsi hormon uzak durun bi müddet onunda etkisi oldu
YaaaKan sonucunu bekliyordum, sonuç mesajini buldum ve tebrik ediyoruminşallah pazartesi beklenenin üstünde güzel ilerler ya
Amin amin inşallah, dua eden ağzına sağlııık.Var Canım satılıyor ultrason değil ama bebek kalp dinleme cihazı hızını da söylüyor .. ve hayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına inşaALLAH sen ve tüm yeni anne adayları.. darısı geriye kalanlarda.. amin amin
Mavişim sen nasılsın? Her şey yolunda mı?Test yapan yokmu kızlar
Cok şükür yolunda cnm memlekete geldim çok fazla bakamıyorum buraya da salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atisi içinMavişim sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Benim kuzenin eşi genetiklerinde var mış annesinden bacısında da olmuş onda da vardı çok şükür dünya güzeli kızı oldu maşaALLAH o tedevasi olmayan bişey değil ki korkma boşuna ❤GERÇEKTEN Mİ!!! İstiyorum onu istiyorum.Kulaklık takıp her an dinlerim her an.
Biz idare ediyoruz topiği minnoşum, sen kendine dikkat et, iyi ol gerisi mühim değiil, kalp atışı dedin beni heyecanlandırdın.Cok şükür yolunda cnm memlekete geldim çok fazla bakamıyorum buraya da salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atisi içinyarın mı gidiyorsun bakalım sende
Benim son adet tarihi 4 Ocaktı ama ben Ekim anası olacağım sanıyordum. Bana ne ben ekim anası olacağım.Merhabalar Hanımlar.. Nasılsınız?
SAT 5-6 ocaktan sonra olanlar Ekim annesi olacağı için Ekim 2022 anne adayları topiğini açtım.. Pozitif haberi alanları beklerim..
2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı
🌺 Merhaba değerli anne adayları Hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum 🤲🏻 🌺 Tabloya eklememi isterseniz; Beni etiketleyerek Yaş, Son adet tarihi, Beklenen doğum tarihi, Kaçıncı çocuk, Cinsiyet, İsim, Şehir Ve dilerseniz kese görme ve kalp atışı duyduğunuz tarihleri yazmanız yeterli ✨...www.kadinlarkulubu.com
Allah bağışladın minnoşları.Benim kuzenin eşi genetiklerinde var mış annesinden bacısında da olmuş onda da vardı çok şükür dünya güzeli kızı oldu maşaALLAH o tedevasi olmayan bişey değil ki korkma boşuna ❤
Benim sat 25 aralik, tarihte 1 Ekim yazıyor ben bi farkla eylülde kalmıştımBenim son adet tarihi 4 Ocaktı ama ben Ekim anası olacağım sanıyordum. Bana ne ben ekim anası olacağım.
Tesekkurler canimBiz idare ediyoruz topiği minnoşum, sen kendine dikkat et, iyi ol gerisi mühim değiil, kalp atışı dedin beni heyecanlandırdın.
Evet ben yarın öğleden sonra gideceğim, test üstünden de 48 saat geçmiş olacak doktor artışa bakar muhtemelen ama benim gitmeden önce yine baktırasım var.
Gebelik hesaplayan sitelere baksana kuzum.. Ben 9 ay 10 gün olsada 10 gün erken doğum gibi düşündüğüm için dedim.. Senide bekliyoruz gel o zamanBenim son adet tarihi 4 Ocaktı ama ben Ekim anası olacağım sanıyordum. Bana ne ben ekim anası olacağım.
Benimkinden gizli sabah kaçıp kan vereyim yine ben, doktor nasıl olsa baktıracak diye yollamaz beni yoksa.Tesekkurler canimsabahtan git sen yarın öğlene kadar sa sonucun çıkar gösterirsin doktora madem kan pihtislasmasi var onun önlemini de alırsınız kuzum
Hahahah olabilir canim hadi güzel haberlerini bekliyoruzBenimkinden gizli sabah kaçıp kan vereyim yine ben, doktor nasıl olsa baktıracak diye yollamaz beni yoksa.
Baktım bir siteden, 11 Ekimmiş.Gebelik hesaplayan sitelere baksana kuzum.. Ben 9 ay 10 gün olsada 10 gün erken doğum gibi düşündüğüm için dedim.. Senide bekliyoruz gel o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?